Υπάρχει αναλυτικό review στο τεύχος Σεπτέμβρη του περιοδικού Digital TV Info.
ΥΓ: καλό είναι να μη χρησιμοποιείς greeklish
Προσοχη: review οχι test! Οπως αλλωστε ειναι και ολα οσα δημοσιευονται στα περιοδικα του χωρου...
Το review είναι αναλυτικότατο, δεν αφήνει κανένα σημείο αδιευκρίνιστο. Τι εννοείς test. Τα review που κάνω εγώ, ειδικά σε δέκτες enigma2, είναι εξονυχιστικά.
Αγαπητε Παναγιωτη, μου δινεις την "πασα" (κατοπιν δικης μου ...σεντρας!) για να πω την αποψη μου περι των "τεστ" δεκτων στα δυο περιοδικα του χωρου. Οπως λες και ο ιδιος,κανεις review που σημαινει θεωρηση/παρουσιαση, εστω και αναλυτικη, ενος θεματος. ΔΕΝ τεσταρεις, δεν δοκιμαζεις δηλ. ολες τις δυνατοτητες του δεκτη. Πχ στην ποιοτητα εικονας: σχεδον ολοι οι δεκτες παρουσιαζονται να εχουν αψογη hd eikona - ειναι δυνατον; πως αποδεικνυεται αυτο εργαστηριακα; Λενε πχ πως διαφερει αισθητα η εικονα ενος Dreambox και ενος VU πχ - αλλα και των δυο στα...ρηβιους αναφερονται ως κορυφαιες (αρα ισαξιες). Θελω να πω οτι δεν ελεγχονται (τεσταρονται) εργαστηριακα με καταλληλα μηχανηματα, αλλα απλα με την οπτικη αντιληψη, οποτε οι οποιες διαφορες επαφιενται να για λεχθουν στην κριση του...ρηβιουερ. Ακομη, απουσιαζει εντελως κατι βασικο: η εκτιμηση της ποιοτητας του ηχου καθε δεκτη! Βεβαιως και αναφερονται εξονυχιστικα τα σχετικα με το enigma2 (οπως και μερικα αλλα, που μονον εσυ αναφερεις, επειδη τα γνωριζεις ασφαλως!). Αν θελεις ριξε μια ματια στο σάητ του Μ.Καστρουνη (http://www.perfectimage.gr), με τις μετρησεις, διαγραμματα και εντυπωσεις, για να καταλαβεις τι εννοω. Κατα τα αλλα, αναγνωριζω οτι κανεις την καλλιτερη δουλεια στην παρουσιαση των δεκτων, αντιθετα με γραπτα αλλων που ειναι σαν αντιγραφη του προσπεκτους/μανιουαλ.
Αυτα!
Να σημειωσω την αποψη μου σχετικα με τις ερωτησεις που γινοντε στο φορουμ.
1) Αυτη την απαντηση "Υπάρχει αναλυτικό review στο τεύχος Σεπτέμβρη του περιοδικού Digital TV Info." την θεωρω μη χρησιμη για τον απλουστατο λογο οτι δεν ειναι υποχρεωμενοι οι φιλοι μας που καταθετουν ερωτησεις να αγοραζουν τα περιοδικα.
Να με συγχωρεσει ο φιλος "malakudi" για την αποψη μου.
Βάζεις σε ενα στικάκι το αρχείο *vuuno* με κλειστό το δέκτη. Ανοίγεις τον δέκτη και πατας το *channel - * στην πρόσοψη του δέκτη και αυτόματα ξεκινάει η αναβάθμιση.ξερει καποιος αν τον εχει πως μπορω να περασω το blackhole?βημα προς βημα
Ειναι κορυφαιος σε εικονα με τα μη enigma 2 image αλλα μεχρι εκει,οι linux δεκτες εχουν αλλα πλεονεκτηματα.Φιλε malakudi, χαιρομαι που μοιραζομαστε την ιδια αποψη για το ipbox 9000HD. Και εγω δεν τον αλλαζω.
Φίλε evam,
Προφανώς ή δεν ασχολείστε με τον χώρο ή δεν αγοράζεις το Digital TV info και για αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις την αξία των τεστ του malakudi.
O κος Καστρουνής, ο οποίος τυγχάνει να είναι και φίλος, είναι ένας ικανότατος συνάδελφος, ο οποίος απευθύνεται στο χώρο του high end. Το κοινό του όμως είναι πολύ διαφορετικό από το δικό μας, άρα ορθώς ο κος malakudi επιλέγει να ελέγξει αυτά που ελέγχει, γιατί τα υπόλοιπα θα απευθύνονταν σε λιγότερο από 0,5% των αναγνωστών του περιοδικού. Και λέω επιλογή, καθώς στο Digital TV διαθέτουμε και την γνώση και τον εξοπλισμό για οποιοδήποτε τεστ ή ακόμη και το μπάτζετ για να αγοράσουμε ότι μας χρειαστεί (κάτι που κάνουμε σε μηνιαία βάση). Μην ξεχνάς ότι ένα τεστ δεν μπορεί να βγει 10 σελίδες, ούτε ενδιαφέρει τον αναγνώστη (τουλάχιστον τον δικό μας) αν η έξοδος composite video αντί να δίνει 1V peak to peak (όπως και θα έπρεπε, δίνει 0,9V).
Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν ο VU plus UNO υποστηρίζει το DiseqC EMP SWITCH sentauri S 8/1PCP-W2 και πως ρυθμίζουμε στο μενού του δέκτη τους εξής δορυφόρους στις 40, 26, 23, 19, 16, 13, 10, 9 μοίρες
ευχαριστώ πολύ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.