γιαννης 103
New member
- 6 February 2011
- 20
επειδή σκεφτομε να αγορασω τον δεκτη η διαδικασια για να βαλω imatz χωρις στικακι ειναι
ιδια με τον dreambox 800se που εχω?
ιδια με τον dreambox 800se που εχω?
Ο πιο απλός τρόπος είναι μέσω usals. Βρίσκεις από gps/google earth τις συντεταγμένες του σπιτιού σου, τις εισάγεις και τα υπόλοιπα τα κάνει ο δέκτης μόνος του. Φρόντισε να είναι επικαιροποιημένο το satellites.xml και αν θέλεις να αφαιρέσεις τυχόν δορυφόρους που δεν χρειάζονται/δεν λαμβάνονται από εμάς.Έχω κινητό πιάτο, πώς κάνω αναζήτηση των δορυφόρων;
Τα έχω κάνει όλα αυτά. Πώς ξεκινάει την αναζήτηση για τους δορυφόρους; Openpli , αυτόματη αναζήτηση , χειροκίνητη ή γρήγορη αναζήτηση;Ο πιο απλός τρόπος είναι μέσω usals. Βρίσκεις από gps/google earth τις συντεταγμένες του σπιτιού σου, τις εισάγεις και τα υπόλοιπα τα κάνει ο δέκτης μόνος του. Φρόντισε να είναι επικαιροποιημένο το satellites.xml και αν θέλεις να αφαιρέσεις τυχόν δορυφόρους που δεν χρειάζονται/δεν λαμβάνονται από εμάς.
Δε το κατάλαβα ακριβώς αυτό πως το 'εκανες., έχοντας ρυθμίσει το ibc σε τέλειο σήμα 98% και μη κουνώντας το μοτέρ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.