WAF: ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ?

Wife approval κατι... απο οσο εχω καταλαβει μεχρι στιγμης... Παντως παιδια ειναι πολυ σπαστικο να θελει καποιος να σου αλλαξει τις συνηθειες και να προσπαθει να βαλει χερι σε ο,τι κανεις. Αυτο δεν ειναι γυναικα, κερβερος ειναι. Πολλοι λενε οτι ειναι το ενα και το αυτο.. Ευτυχως δε ξερω ακομη.

konnos said:
Wife approval κατι... απο οσο εχω καταλαβει μεχρι στιγμης... Παντως παιδια ειναι πολυ σπαστικο να θελει καποιος να σου αλλαξει τις συνηθειες και να προσπαθει να βαλει χερι σε ο,τι κανεις. Αυτο δεν ειναι γυναικα, κερβερος ειναι. Πολλοι λενε οτι ειναι το ενα και το αυτο.. Ευτυχως δε ξερω ακομη.

FACTOR

Θα μαθεις, θα μαθεις....:eek:

konnos said:
Τι ειναι το WAF

Wife Acceptance Factor (αν έγραψα σωστά το acceptance)...

Είναι το κατα πόσο οι επιλογές σου στο στήσιμο ενός home cinema είναι αποδεκτές από το έταιρό σου ήμισι (βλ. γυναίκα, φιλενάδα)...

π.χ. Η τοποθέτηση ενός ηχείου μακρυά από τους τοίχους ενός δωματίου επειδή εκεί έχει π.χ. καλύτερα μεσο-χαμηλά έχει χαμηλό WAF αφού οπτικά η ύπαρξη ενός ηχείου στη μέση ενός δωματίου γενικά δεν είναι αποδεκτή από το ασθενές φύλλο.... Αν τώρα το ίδιο ηχείο το μετακινήσεις σε μια γωνία το κρύψεις με φυτά εσωτερικού χώρου και βάλεις από πάνω το μπιμπελό που αγοράσατε πέρσι στο ταξίδι σας στην Πράγα τότε το WAF εκτοξεύεται στα ύψη....:D

Κατάκαλος Βασίλης said:
Αν τώρα το ίδιο ηχείο το μετακινήσεις σε μια γωνία το κρύψεις με φυτά εσωτερικού χώρου και βάλεις από πάνω το μπιμπελό που αγοράσατε πέρσι στο ταξίδι σας στην Πράγα τότε το WAF εκτοξεύεται στα ύψη....:D

Το σεμεδάκι (πάνινο διακοσμητικό κάλυμμα) ξέχασες πάνω στο ηχείο, ... να κρύβει πέφτοντας μπροστά το τουίτερ....:D

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ said:
Το σεμεδάκι (πάνινο διακοσμητικό κάλυμμα) ξέχασες πάνω στο ηχείο, ... να κρύβει πέφτοντας μπροστά το τουίτερ....:D

Άραγε υπάρχει σεμεδάκι Hifi??? Να βελτιώνει τον ήχο του ηχείου??? Αν ναι τι πλέξη πρέπει να κάνουμέ? Σταυροβελονιά ή κάτι άλλο??? Μάλλον το θέμα πάει για την DIY κατηγορία...:D :p

απλα αν ειναι στις γωνιες τα ηχεια :mad: μπορει να βαλεις πιο ευκολα σκουπα :eek:

απο θεμα καλωδιων 100%

αποδοχη συστηματος 99%

το 1% εχει να κανει με τον μηχανισμο για το πανι που φαινεται :p

Mην ξεχνάμε και την ειδική κατηγορία που υπάγομαι εγώ SAF (sister). Kαι μάλιστα μπορεί να αποβεί περισσότερο μοιραία...

κοίτα λοιπόν να την ...σπρώξεις προς τον ορθό δρόμο, για να γίνει το SAF σου κάποιου άλλου WAF.
Ναι ξέρω, ίσως τον λυπηθείς τον κακομοίρη.
Όμως πλέον είναι θέμα επιβίωσης. :cool:

send said:
κοίτα λοιπόν να την ...σπρώξεις προς τον ορθό δρόμο, για να γίνει το SAF σου κάποιου άλλου WAF.
Ναι ξέρω, ίσως τον λυπηθείς τον κακομοίρη.
Όμως πλέον είναι θέμα επιβίωσης. :cool:
XEXE! That's the plan...;)
Σχεδόν ένας χρόνος και σήμερα φίλε και μετά δεν θα υπάρχει κανένα AF παρά μόνο το δικό μου. Παίζει νέα κατοικία... XA! Tο φανταρικό μου θυμίζει. ENAΣ XPONOΣ KAI ΣHMEPA!:D

Ααααααχχχ

αυτο το CRV εχει σωσει σπιτια και σπιτια..

Οχι σοβαρα τωρα, οσο παιζουνε λεφτα στο σπιτι το WAF ειναι περιπου στο 90-100%. Οταν παιζει στριμοκωλικι, το WAF παει απο 0-10% (κοινως πεφτει παντοφλα :D )
Music acceptance 20-30% , παει στο 100% οταν αποφασισω να ακουσω κι εγω Ελληνικα..(ε ρε τι τραβαω ο αμοιρος)

Ο κινηματογράφος είναι κάτι που λατρεύει! 100%;)

Το audio system όσο ασχολείται με smooth jazz, ethnic, new age και γενικά μουσική δωματίου, υπάρχει πολύ υψηλός δείκτης αποδοχής. 90%

Όσο για τις πραγματικές τιμές...συνήθως δεν ασχολείται διότι αυτό το ταμείο είναι ξεχωριστό και αποκλειστικό.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γνωρίζει τις τιμές από έξω και ανακατωτά για όλα.:eek:

Τα BOSE 901 IV είναι "τεράστια ηχεία" ;;;
Τα κρέμασα στο ταβάνι (όχι δεν τα κόλλησα στις γωνίες)
Με τα Rogers JR149 χωμένα στη βιβλιοθήκη είμαστε στο 90% γιατί το subwoofer τους αντικατέστησε το τραπεζάκι (με ψήλωμα και βεβαια σεμέν!)
Έλα όμως που στη γιορτή της ήθελε δυνατή μουσική για χορό! (έτσι παρέμειναν και τα Bose...
Για το πρόβλημα της βιβλιοθήκης-rack (γαμώτο βάθος 30 εκ!) δεν βρίσκω κατανόηση.
Από μουσική WAF=70% αρκεί η ένταση να είναι χαμηλή κι ας μένω σε μονοκατοικία.

Εγω εχω 100% αποδοχη μιας και της αρεσει (για το συστημα). :grinning-smiley-043

Εκει που τα ποσοστα πεφτουν δραματικα ειναι οταν μιλησουμε για καμια αλλαγη μηχανηματος (εκει βοηθαει πολυ το crv:grandpa:). Οταν θα της εμφανισω ενα μηχανημα (το οποιο ειναι παντα ευκαιρια) χωρις να το εχω συζητησει, θα το αποδεχτει (δεν μπορει να κανει και αλλιως). Βεβαια παντα ρωταει "τελος"? Αν το συζητησουμε νωριτερα απο την αγορα συνηθως δεν υπαρχει αγορα μετα.

Το ακομα χειροτερο βεβαια ειναι οταν εκφερει αποψη. Τελευταια διαμαχη..... Tv vs projector :argue:. Της λεω να παρουμε προτζεκτορα και μου λεει να παρουμε 50αρα τηλεοραση. Προτινω να παρουμε σιγα σιγα και τα δυο και η απαντηση :slapface:!!!

Εγω ομως θα τον παρω τον προβολεα που θα μου παει:a0210:!

GAF (Girlfriend Acceptance Factor)....!!! :)
Συστήματα 100%
Μουσική 85%

Αλλά το κακό είναι οτι δεν τα βάζει μπρός ποτέ αν δεν είμαι εγώ να τα ανοίξω.
Προτιμάει να ακούει απο το pc. Είπαμε δεν έχουμε και κανένα υπερ σύστημα αλλά λέτε να ακούγονται τόσο χάλια ;;;;

Last edited: