WAF: ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ?

GAF (Girlfriend Acceptance Factor)....!!! :)
Συστήματα 100%
Μουσική 85%

Αλλά το κακό είναι ότι δεν τα βάζει μπρος ποτέ αν δεν είμαι εγώ να τα ανοίξω.
Προτιμάει να ακούει από το pc. Είπαμε δεν έχουμε και κανένα υπέρ σύστημα αλλά λέτε να ακούγονται τόσο χάλια ;;;;
Σε τυλίγει σιγά σιγά !!!:dead::dead::HTEHEH56::HTEHEH56: ,,, μετά θα δεις παντόφλα !!! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:argue:

Λοιπόν....

αφου χρησιμοποιησα ως... απολογία τα γραπτά όλων (παρακαλείσθε οπως αποστείλετε ΙΒΑΝ για την αποστολή....μισθοδοσίας (:p) (ωστε η κυρά να καταλάβει οτι δεν εχει μπλέξει μόνο αυτή με παλαβό) παραθέτω και γω τα δικά μου:

>100% στην μουσική. Τελεία και πάυλα, πηρα γυναικα με βάση την πιθανότητα εξάλειψης του...τσιφτετελιου στο σπίτι (απο αυτά ακούει μόνο Τερζή, αλλά τον ανέχομαι.

>100% στα μηχανήματα και ειναι απλό - δεν αγοράζω ουτε βίδα χωρις την εγκρισή της. :p :p

ασε που με την γκρίνια με γλύτωσε απο 300 αχρηστα ευρώ προχθές, ο Θεος να μου την έχει καλά....:p :p
"...τι σοϊ τεχνικός εισαι, να κάτσεις να το φτιάξεις.....ακου εκεί αναβάθμιση.....:p)

>CRV=0 (δεν ειμαι καλός στα ψέματα και φαίνομαι ο αχρηστος. Και να μην φανώ με την μία ολο και κάτι θα μου ξεφύγει.

Last edited:
WAF ??? -100%

Για σκεφτείτε τι έγινε όταν βρήκε κατά λάθος στο γραφείο μου την απόδειξη του Λάϊου από τον νέο Accuphase E-450....

Σύστημα 100%
Μουσική 100%
Λεφτά που έχω δώσει για τα μηχανήματα 100%
Λεφτά που έχω δώσει για τα καλώδια 0% (ούτε καν το φαντάζεται). :flipout:

Για σκεφτείτε τι έγινε όταν βρήκε κατά λάθος στο γραφείο μου την απόδειξη του Λάϊου από τον νέο Accuphase E-450....

τς τς τς... μα ειναι λαθη αυτα που κανεις βρε καημενε?

Το δικό μου γύρω στο 40-50% (και δεν αγοράζω και ακριβά πράγματα ρε γαμώτο)..

Ομως επι της ουσίας δεν έχω πρόβλημα...