Wanted

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
με πολύ επιείκεια την χαρακτηρίζω μέτρια.

αυτά τα εφέ στυλ σφαίρες που στρίβουν με φάλτσο λες και εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή βραζιλιάνος μέσος ανήκουν σε σενάρια όχι επιστημονικής φαντασίας αλλά εκτός τόπου και χρόνου για περιπέτεια.

Δημητρη, θα συμφωνήσω με τον Ekki ..
Αν δεν ειχε τα εφφε, δεν θα βλεποταν αυτη η ταινια..
Το σεναριο ηταν τυπου "μπετον-αρμε" (και δεν εννοω "συμπαγες"!) :p

Πόσες φορές εκθειάσαμε ταινίες για τα εφέ και μόνον ?

Θα τρελλαθούμε ρε παιδιά ξαφνικά?
Μου γίνατε όλοι Αγγελοπουλικοί !!!

Και στην τελική ρε Τάκη εσύ την είπες την γνώμη σου νωρίτερα και απ τους πρώτους.
Εγώ έκανα μια πλάκα με το Σίμο και πετάχτηκες αυτόκλητος συνήγορος.Το εμπεδώσαμε οτι δεν σου άρεσε,σεβάσου και αυτούς που την γουστάρανε..
Για να μη θυμηθώ πόσες πατάτες ευλογήσατε κατά καιρούς λόγω τεχνικων χαρκτηριστικών.

Επίσης αν δεν κάνω λάθος βασίζεται σε κόμικ?

Πολύ καλύτερη από άλλες του σωρού ..
Σόρρυ.

Υ.Γ Ακου σενάριο σε τέτοιου είδους ταινία..

Αν εχει καλα εφε και Τζολι τοτε τι αλλο να ζητησει κανεις?????!!!!-bye-

Δεν την εχω δει ακομη αλλα...

Πόσες φορές εκθειάσαμε ταινίες για τα εφέ και μόνον ?

Θα τρελλαθούμε ρε παιδιά ξαφνικά?
Μου γίνατε όλοι Αγγελοπουλικοί !!!

Και στην τελική ρε Τάκη εσύ την είπες την γνώμη σου νωρίτερα και απ τους πρώτους.
Εγώ έκανα μια πλάκα με το Σίμο και πετάχτηκες αυτόκλητος συνήγορος.Το εμπεδώσαμε οτι δεν σου άρεσε,σεβάσου και αυτούς που την γουστάρανε..
Για να μη θυμηθώ πόσες πατάτες ευλογήσατε κατά καιρούς λόγω τεχνικων χαρκτηριστικών.

Επίσης αν δεν κάνω λάθος βασίζεται σε κόμικ?

Πολύ καλύτερη από άλλες του σωρού ..
Σόρρυ.

Υ.Γ Ακου σενάριο σε τέτοιου είδους ταινία..

Πεταχθηκα "αυτοκλητα" γιατι ειμαι δικηγορος! :D

Ρε συ, κουβεντα κανουμε, και να εισαι σιγουρος οτι τα κριτηρια μου δεν ειναι καθολου "Αγγελοπουλικα"...
Απλα, ακομα και σε ταινιες φαντασιας, δεν ειναι κακο να υπαρχει ενα υποτυπωδες σεναριο!
Δεν ξερω το κομικ καθολου, αλλα απο αυτο που ειδα εκρινα και σε κοντρα παντα με τα IronMan, Hulk, Batman, Matrix κ.ο.κ.

Οκ.Κατ αρχήν νο πρόμπλεμ.
Ούτε ο Hulk με ενθουσίασε,ούτε ο Iron Man.Αν και πολύ καλές δουλειές.

Είμαι στη φάση που γουστάρω παραμύθες ,φαντασίες και εξωφρενικά.

Και αν πριν χρόνια δηλαδή μας έφτιαχνε στο Matrix το οτι οι ήρωες απέφευγαν τις σφαίρες,εδώ μας χαλάει που οι σφαίρες "γκελάρουν"??
Λίγο οξύμωρο μου φαίνεται.

Anyway..
Μην την δεί κανείς.!!!:grandpa:

Υ.Γ.Αρκεί που μου 'άρεσε εμένα.:operator::antlers:

Στο Μάτριξ μάνα μου, οι ήρωες ήταν ουσιαστικά οι "προβολές" των προσωπικοτήτων τους σ' έναν εικονικό κόσμο.

Ο Νίο έκανε τα κόλπα του επειδή "χάκεψε" το Μάτριξ...:flipout:

και στο Wanted στρίβανε οι σφαίρες γιατί κάποιος είχε αφήσει το παράθυρο ανοιχτό στο studio :flipout: :flipout: :flipout:

ο James στην τελευταία ταινία πέφτει στην ουσία χωρίς αλεξίπτωτο (ανοίγει στα 3μ.-5μ. μαζί με άλλο άτομο αγκαλιά) και δεν παθαίνει τίποτα.

Αυτό είναι Holywood, τα έχουν κάνει όλα και τώρα απλά εξαντλούν φαντασία !!

Ε δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να μας αρέσει. Το ότι είδαμε την ταινία δεν σημαίνει ότι μας άρεσε κιόλας.

Απλά αυτούς δεν τους ενδιαφέρει αν σου αρέσει αλλά αν πας να την δεις και βγάλει η ταινία τα λεφτά της για να μπορέσει να πληρωθεί η επόμενη παραγωγή.

Last edited:
Θέλω να πω ότι στο Μάτριξ "δικαιολογείται" η όλη φάση (αν χακέψεις ένα σύστημα, είσαι αυτόματα ο Θεός εκεί μέσα).

Γι' αυτό και στο τέλος ο Κιάνου έκανε "Αλτ!" στις σφαίρες και σταματούσαν. :flipout:

Όσον αφορά την εισπρακτική πολιτική (σκοπός είναι να το δουν, όχι ν' αρέσει), συμφωνώ απόλυτα.

Είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό να μιλάμε για ανύπαρκτο σενάριο όταν μια ταινία έχει βασιστεί σε κάποιο άγνωστο αλλά αξιόλογο comic. Αναρωτιέμαι, αφού είναι να την απαυτώσουνε από όλες τις μεριές, γιατί δεν παίρνουν από την αρχή ένα γνωστό, εφετζήδικο μπανταμπούμ;

Τελοσπάντων, από το comic Wanted κράτησαν την αρχή (τη μεταμόρφωση του looser σε δολοφόνο) και τον τελευταίο μονόλογο. Για αυτά και μόνο εγώ δεν βγήκα από την αίθουσα βρίζοντας και θα ήθελα τη γνώμη σας για το πώς σας φάνηκε.

Τώρα, τα υπόλοιπα προφανώς φοβήθηκαν ότι απευθύνονταν μόνο σε comic fans και το κινηματογραφικό κοινό θα βαριόταν. Μεγάλο λάθος, θα μπορούσε να γίνει κάποια πολύ πιο συνεπής μεταγραφή. Αποτέλεσμα η πατάτα της προφητικής υφαντικής μηχανής και η υπερβολική σημασία στο εύρημα με τη βολή-μπανάνα.

Εγώ λέω πάλι καλά, ενθυμούμενος ένα πολύ ανώτερο comic που έγινε μία πολύ χειρότερη ταινία, το ανεκδιήγητο League of Extraordinary Gentlemen.

/rant off

Re: Απάντηση: Wanted

Τελοσπάντων, από το comic Wanted κράτησαν την αρχή (τη μεταμόρφωση του looser σε δολοφόνο) και τον τελευταίο μονόλογο. Για αυτά και μόνο εγώ δεν βγήκα από την αίθουσα βρίζοντας και θα ήθελα τη γνώμη σας για το πώς σας φάνηκε.

Εγώ που δεν είχα ιδέα ότι ήταν από κόμικ, όντως βγήκα από την αίθουσα βρίζοντας..

Και το σενάριο, και το μεγαλύτερο μέρος του cast, και σίγουρα ο σκηνοθέτης, τον οποίο ποτέ δεν συμπαθούσα, είναι IMHO αδιάφορα, ακόμα και για blockbuster. Αν δεν έπαιζε η Jolie, πιστεύω ότι δεν θα έβγαινε καν στις αίθουσες.

Με μεγάλη δυσκολία ψήφισα μέτρια..

Re: Απάντηση: Wanted

Αρα ο δικός μου ενθουσιασμός έγκειται στο οτι την πρωτοείδα στο σπίτι μου και μάλιστα σε HD ?
Μπορεί.

Ισως στο σινεμα να είχα άλλη άποψη..:guitarist:

εγώ πάντως προτιμώ να βλέπω σπίτι σε hd παρά στο cinema όπου βαράνε κινητά τρώνε βήχουν κλ....ουν κτλ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Wanted

εγώ πάντως προτιμώ να βλέπω σπίτι σε hd παρά στο cinema όπου βαράνε κινητά τρώνε βήχουν κλ....ουν κτλ.

Μα γι αυτό Αγγελε έχω κόψει και εγώ το σινεμά.
Εχει καταντήσει τραγωδία..:grandpa:

Υ.Γ. Πήρα και εγώ XBOX 360.
Θα σε "συναντήσω" κάποια στιγμή live !-bye-

Καλώς σας ξαναβρήκα!!!! Δεν είχα internet, αλλά επιτέλους έβαλα στο σπίτι. . . μου λείψατε!!!!!

Καιρός ´'ηταν !!!:operator:

Αντε να μαζευόμαστε πάλι οι παλιοσειρές..:grinning-smiley-043 :BDGBGDB55:

Κα μας μας έλλειψες.Δεν είχα με ποιόν να "σκοτωθώ" και βρήκα πρόχειρο το Σίμο..:flipout:

Welcome Nicol :a0210:

Εντάξει σεναριακά είχε τρύπες , τι τρύπες δηλαδή... Ήθελε να το κάνει Matrix αλλά δεν... Πάντως το είδαμε μεγάλη παρέα και ομολογώ ότι πέρασε ευχάριστα η ώρα.Σε γενικές γραμμές αρκετά καλό!