Αντε να πουμε για τα εφε μονο οτι ηταν πολυ δυνατα γιατι για οτιδηποτε αλλο......μαυρα χαλια.
.............ακόμη και τα μούφα ταττού της Τζολί

Αντε να πουμε για τα εφε μονο οτι ηταν πολυ δυνατα γιατι για οτιδηποτε αλλο......μαυρα χαλια.
Δημητρη, θα συμφωνήσω με τον Ekki ..
Αν δεν ειχε τα εφφε, δεν θα βλεποταν αυτη η ταινια..
Το σεναριο ηταν τυπου "μπετον-αρμε" (και δεν εννοω "συμπαγες"!)![]()
Πόσες φορές εκθειάσαμε ταινίες για τα εφέ και μόνον ?
Θα τρελλαθούμε ρε παιδιά ξαφνικά?
Μου γίνατε όλοι Αγγελοπουλικοί !!!
Και στην τελική ρε Τάκη εσύ την είπες την γνώμη σου νωρίτερα και απ τους πρώτους.
Εγώ έκανα μια πλάκα με το Σίμο και πετάχτηκες αυτόκλητος συνήγορος.Το εμπεδώσαμε οτι δεν σου άρεσε,σεβάσου και αυτούς που την γουστάρανε..
Για να μη θυμηθώ πόσες πατάτες ευλογήσατε κατά καιρούς λόγω τεχνικων χαρκτηριστικών.
Επίσης αν δεν κάνω λάθος βασίζεται σε κόμικ?
Πολύ καλύτερη από άλλες του σωρού ..
Σόρρυ.
Υ.Γ Ακου σενάριο σε τέτοιου είδους ταινία..
Τελοσπάντων, από το comic Wanted κράτησαν την αρχή (τη μεταμόρφωση του looser σε δολοφόνο) και τον τελευταίο μονόλογο. Για αυτά και μόνο εγώ δεν βγήκα από την αίθουσα βρίζοντας και θα ήθελα τη γνώμη σας για το πώς σας φάνηκε.
Αρα ο δικός μου ενθουσιασμός έγκειται στο οτι την πρωτοείδα στο σπίτι μου και μάλιστα σε HD ?
Μπορεί.
Ισως στο σινεμα να είχα άλλη άποψη..:guitarist:
εγώ πάντως προτιμώ να βλέπω σπίτι σε hd παρά στο cinema όπου βαράνε κινητά τρώνε βήχουν κλ....ουν κτλ.
Ώπ, καλώς μας ξανάρθες!
Πού χάθηκες εσύ;
Καλώς σας ξαναβρήκα!!!! Δεν είχα internet, αλλά επιτέλους έβαλα στο σπίτι. . . μου λείψατε!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.