Warcraft και χωρισμός

Απάντηση: Re: Warcraft και χωρισμός

... Πιστεψτε με μονο κερδισμενος βγηκα απο αυτη την αποφαση μου.
Και το βραβειο μου?
καταρχην ο γιος μου.
Γεννηθηκε πριν 33 ωρες και ηδη χαμογελω 500% παραπανω απο πριν.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ VIDEOGAMES ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ.

Αυτός και αν είναι λόγος για αναθεώρηση!!!
Ο έρωτας για την γυναίκα και η λατρεία για τα παιδιά είναι τα υπέρτατα δώρα στη ζωή.

Και που να δεις πως θα νιώθεις όταν σε λίγες μέρες, ακόμη αποριμένο για τον κόσμο αυτό, θα σου σφίγγει το δάχτυλο και θα κυνηγά με το βλέμμα τα φώτα και τις μορφές σας! Μαγεία.

Τα δικά μου είναι 11 και 16 χρονών και σφύγγομαι ακόμη να μην τα φερθώ σαν μωρά. Να σου ζήσει μεγάλε. Και φρόντισε και για την παρέα του. Ένα αδερφάκι σίγουρα θα το έχει ανάγκη.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ KAI ΣΕ ΣΑΣ -bye-

ειλικρινά με αυτά που ακούω χαίρομαι που δεν μπορώ να σας νιώσω...... είχα ένα φίλο πριν 3-4 χρόνια που ήταν κ αυτός κοινωνικότατος κλπ. τον έχασα κάποιο καιρό και μια φορά τον πέτυχα σε ένα ίντερνετ καφέ. έμαθα ότι περνάει εκεί 20 ώρες τη μέρα. (bnb). WoW και Lineage πρέπει να παίζει. Εκεί που έπαθα την πλάκα μου είναι όταν έμαθα ότι κοιμούνται μέσα. τέσπα μπάχαλο

εγώ πάλι δεν μπορώ να παίξω ούτε τέτρις. Άμα δεν βγεί αποτέλεσμα απο κάθε τι που κάνω δεν νιώθω καλά (πχ μια καρέκλα, ένα πρόγραμμα κάτι).
Όμως είμαι κ εγώ κομματάκι εθισμένος στο πισι με την γενική έννοια. forums/mails κλπ.

επαιζα και του λογου μου αλλα εχω να ακουμπησω games (FPS) πανω απο 9 μηνες.
Η αληθεια ειναι οτι εχω τραβηξει κι εγω κατι 6ωρα σερι που στο τελος απλα σιχαινεσαι τον εαυτο σου.Ειδικα μεχρι πριν 2 χρονια μπροστα στην CRT που με το refresh rate της σου προκαλουσε πονοκεφαλους και ταση για εμετο δε νομιζω να ειχα καμμια διαφορα απο τα τζανκις που συναντας στην ομονοια καθημερινα.
κατι οτι κινδυνευσε η σχεση μου ,κατι οτι διαπιστωνεις ποσο αδειο και αχρηστο ειναι ειναι αυτο το ειδος διασκεδασης,κατι το οτι εμεινε εγγυος η γυναικα μου και αλλαξε ο τροπος που προσδιοριζα τον εαυτο μου στη ζωη με κανανε και το παρατησα......
Πιστεψτε με μονο κερδισμενος βγηκα απο αυτη την αποφαση μου.
Και το βραβειο μου?
καταρχην ο γιος μου.

Να σου ζήσει. Καλά κούκλος είναι, μάλλον από τη μαμά του θα πήρε :-)

Havoc να σου ζήσει ο πιτσιρίκος...-bye-

Για πες μου..υπάρχει μεγαλύτερη εξάρτηση απο το να κάθεσαι και να βλέπεις με τις ώρες την φάτσα του???:award:

Havoc, να τον χαίρεσαι!

Και κράτησέ τον μακριά από online games (είναι νωρίς ακόμα, αλλά με τα σημερινά παιδιά...).

Απάντηση: Re: Warcraft και χωρισμός

επαιζα και του λογου μου αλλα εχω να ακουμπησω games (FPS) πανω απο 9 μηνες.
Η αληθεια ειναι οτι εχω τραβηξει κι εγω κατι 6ωρα σερι που στο τελος απλα σιχαινεσαι τον εαυτο σου.Ειδικα μεχρι πριν 2 χρονια μπροστα στην CRT που με το refresh rate της σου προκαλουσε πονοκεφαλους και ταση για εμετο δε νομιζω να ειχα καμμια διαφορα απο τα τζανκις που συναντας στην ομονοια καθημερινα.
κατι οτι κινδυνευσε η σχεση μου ,κατι οτι διαπιστωνεις ποσο αδειο και αχρηστο ειναι ειναι αυτο το ειδος διασκεδασης,κατι το οτι εμεινε εγγυος η γυναικα μου και αλλαξε ο τροπος που προσδιοριζα τον εαυτο μου στη ζωη με κανανε και το παρατησα......
Πιστεψτε με μονο κερδισμενος βγηκα απο αυτη την αποφαση μου.
Και το βραβειο μου?
καταρχην ο γιος μου.

Ααα... εγώ σε πρόλαβα. Η κοράκλα μου είναι 279 ώρες πιο μεγάλη από το γιο σου. -bye-
Τρέλα ε....;;; :Banane0: :Banane0: :Banane0:

Να μας ζήσουν. :ernaehrung004:

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ !!!!!!!!

το ευχομαι σε ολους τους φρεσκογεννησαντες ......

τωρα για το θεμα της πολυωρης κομπιουτεροθεασης ..τι να πω .....

εγω ουτε ενα τεταρτο δεν αντεχω να κοιταω την οθονη ....
μετα πρεπει να κοιταξω αλλου για κανα μισαωρο ....

πως αντεχουν αυτοι τοσες ωρες ;;;;;

Re: Απάντηση: Re: Warcraft και χωρισμός

Ααα... εγώ σε πρόλαβα. Η κοράκλα μου είναι 279 ώρες πιο μεγάλη από το γιο σου. -bye-
Τρέλα ε....;;; :Banane0: :Banane0: :Banane0:

Να μας ζήσουν. :ernaehrung004:

Ρε εγω δεν εχω κολληματα με το χρονο αμα την πεσει η δικια σου στο δικο μου θα δωσω την πατρικη ευχη ( κι εχει και προικα ο μικρος-προβολικο 720,5.1,πισι,πολλες ταινιες)
Βασικα εχω φαει τετοιο κολλημα που αναρωτιεμαι αν θα μου αρεσει τοσο το βλεπω ταινια αμα δε βλεπει κι αυτος.....(χαζομπαμπαδοβλακειες τωρα)
Ασε που κατεβαζω πια ενα σκασμο animation να εχει να βλεπει το παιδι ...εχω γεμισει δισκους με μικρο πριγκηπα κλπ κλπ.

Όλοι γνωρίζουν το online game Warcraft. Εγώ δεν το έχω παίξει αλλά έχω το δει γιατί μια περίοδο έπαιζε ο αδελφός μου αυτό το παιχνίδι, όχι πλέων βεβαία. Το παιχνίδι αυτό έχει περίπου 1,5 χρόνο που έχει βγει και ομολογώ ότι είναι αρκετά εντυπωσιακό. Όμως παρατηρώ γύρω μου διάφορα φαινόμενα εξάρτησης που είναι αρκετά ανησυχητικά θα έλεγα. Και για να μην πολυλογώ ένας φίλος μου παίζει αυτό το παιχνίδι ανελλιπώς εδω και 1,5 περίπου χρόνο. Έχει κολλήσει εντελώς το παλικάρι. Έκοψε το έξω εντελώς και δεν πάει πουθενά και ποτέ. Και μιλάμε για έναν άνθρωπο που ήταν άκρως κοινωνικός και πολύ του έξω και της βόλτας. Το παλικάρι αυτό εντωμεταξύ είναι αρραβωνιασμένος και συζεί με την αρραβωνιαστικιά του. Όχι πλέων βεβαία γιατί πρόσφατα των χώρισε. Και άλλα αυτά για το Warcraft:bang: Όταν το έμαθα έπαθα σοκ. Ήμαρτον όμως ρε παιδιά είναι δυνατόν ένα παιχνίδι να καθηλώσει έναν άνθρωπο στο σπίτι του για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και να παίζει συνεχεία? Δηλαδή αλλά πράγματα στη ζωή ποιο ενδιαφέροντα δεν υπάρχουν? Σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι ότι όσοι παίζουν το παιχνίδι αυτό είναι ντε και καλά κολλημένοι. Τι να πω ειλικρινά δεν ξέρω :nounder:

Δυστυχώς αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια που υπάρχει! Όλοι όπως λέει και ο Στέργιος περάσαμε από μια τέτοια περίοδο αλλά όταν ήμασταν 20 που λέει ο λόγος. Θεωρώ ότι είναι τραγικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο όπως σε αυτόν που αναφέρεις. Xθες έμαθα ότι το συγκεκριμένο game έχει πολλά εκατομμύρια on-line χρήστες. Tραγικές καταστάσεις. Eντάξει και εγώ πήρα πριν μήνες το ps2 αλλά ζήτημα είναι να ασχοληθώ πλέον τώρα στα 29 μου περισσότερο από λίγες ώρες τον μήνα ή και λιγότερο... Προσωπικά τις λυπάμαι κάτι γυναίκες που ανέχονται τέτοια θέματα όπως και (δυστυχώς φίλοι άντρες θα το πώ και αυτό) και με το ποδόσφαιρο. Eντάξει κάποιος έχει μια τρέλα αλλά δεν είναι μόνος του σε μια σχέση...

Xθες είχα την ευκαιρία να δώ ένα φιλαράκι που είχα χρόνια να δώ. Σπίτι του είδα όλη την οικογένειά του και μαζί τον αδερφό του. O αδερφός του είναι ένας 25άρης που δυστυχώς (κατά τη γνώμη μου) είναι κολλημένος με το internet gaming. Όσες ώρες ήμουν εκεί αυτός ήταν συνδεδεμένος και πούλαγε spells κλπ σε άλλα 14.000.000 χρήστες. Tο συγκεκριμένο πρόσωπο το θέτω ως παράδειγμα γιατί με την ανάλυση που μου κάνανε και με αυτά που άκουσα για τον κόσμο που ασχολείται με τις ώρες σε τέτοια πράγματα θεωρώ ότι το θέμα έχει ήδη πάρει τεράστιες διαστάσεις! Mου φάνηκε τρελό όταν άκουσα ότι κάποιοι έδωσαν και 6.000 EOYPA ΓIA NA AΓOPAΣOYN INTERNETIKA XPHMATA ΓIA NA EXOYN ΣTO ΠAIXNIΔI!!!!!!!!!!!!!!!! Mέχρι και ένα πολύ καλός μου φιλαράκος που ούτε να ακούσει για παιχνίδια χθες μου είπε ότι με το νέο του XBOX360 συνδέθηκε και έπαιξε web. Tί να πώ βρε παιδιά...

Διαβάστε εδώ...

Την πρώτη πρεσβεία στον εικονικό κόσμο του επιτυχημένου διαδικτυακού παιχνιδιού Second Life ανοίγει προσεχώς η Σουηδία στοχεύοντας στην παροχή πληροφοριών για το δικό της πραγματικό κόσμο. Δεύτερη τρισδιάστατη ζωή «ζουν» σήμερα περισσότεροι από 2,9 εκατομμύρια άνθρωποι.
Το Second Life, ένας τρισδιάστατος εικονικός κόσμος, επιτρέπει στους παίκτες να ζουν φανταστικές ζωές της επιλογής τους. Μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν εικονικές περιουσίες με το «δολάριο Linden», ένα φανταστικό νόμισμα που μπορεί όμως να εξαργυρωθεί με πραγματικά χρήματα
Το διαδικτυακό παιχνίδι της εταιρείας Linden Lab που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο έχει προσελκύσει πολλές πραγματικές εταιρείες, εκ των οποίων εταιρείες που πωλούν αθλητικό ρουχισμό και έχουν ανοίξει τρισδιάστατα μαγαζιά. Επίσης μουσικοί όπως οι Duran Duran και η Σούζαν Βέγκα έχουν δώσει εικονικές συναυλίες
Προσφάτως, δε, το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο του Ζαν Μαρί Λε Πεν έγινε το πρώτο ευρωπαϊκό πολιτικό κόμμα που άνοιξε γραφεία στο Second Life, πυροδοτώντας αναταραχή σε μία κατά τα άλλα ήσυχη γειτονιά της εναλλακτικής πραγματικότητας
Ο φανταστικός κόσμος της εταιρείας Linden αριθμεί περισσότερα από 2,9 εκατομμύρια «κατοίκους». Σύμφωνα με τον μετρητή στο δικτυακό τόπο του Second Life, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο χρήστες έχουν επισκεφθεί τον εικονικό κόσμο το τελευταίο δίμηνο
Δεδομένης της επιτυχίας του παιχνιδιού να θολώνει τα όρια μεταξύ στο πραγματικό και το εικονικό, σουηδικό Ινστιτούτο αποφάσισε να ανοίξει την πρώτη πρεσβεία. «Σχεδιάζουμε να ανοίξουμε μία σουηδική πρεσβεία στο Second Life που θα χρησιμεύει ως πύλη πληροφοριών για τη Σουηδία» δήλωσε ο διευθυντής του ινστιτούτου Όλε Βέστμπεργκ
Η πρεσβεία δεν θα εκδίδει διαβατήρια ή βίζες, αλλά θα δίνει πληροφορίες στους επισκέπτες για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες ώστε να αποκτούν τέτοιου είδους έγγραφα στον πραγματικό κόσμο. Θα λειτουργεί ως σύνδεσμος με τη σκανδιναβική χώρα

Το Second Life θα μας επιτρέπει να ενημερώνουμε τους επισκέπτες μας για τη Σουηδία και θα διευκολύνει την επαφή με την Σουηδία με μειωμένο κόστος» διευκρινίζει ο Όλε Βέστμπεργκ στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP

Προσωπικά τις λυπάμαι κάτι γυναίκες που ανέχονται τέτοια θέματα όπως και (δυστυχώς φίλοι άντρες θα το πώ και αυτό) και με το ποδόσφαιρο. Eντάξει κάποιος έχει μια τρέλα αλλά δεν είναι μόνος του σε μια σχέση...

Μα το ποδόσφαιρο είναι 2 ώρες 1 ή 2 φορές την εβδομάδα
Εχεις δοκιμάσει να της κλείσεις την tv την ώρα που έχει Τατιάνα ή Big Brother (καθημερινά προγράμματα) ??

Στο κάτω-κάτω γι'αυτό παντρεύσαι... να έχεις κάποιον όταν έχει ποδόσφαιρο να σου φέρνει τις μπύρες από το ψυγείο γιά να μην χάνεις τις φάσεις...

Προσωπικά τις λυπάμαι κάτι γυναίκες που ανέχονται τέτοια θέματα όπως και (δυστυχώς φίλοι άντρες θα το πώ και αυτό) και με το ποδόσφαιρο. Eντάξει κάποιος έχει μια τρέλα αλλά δεν είναι μόνος του σε μια σχέση...

Η γυναίκα μου ανέχεται τη μπάλλα, όπως και εγώ ανέχομαι το Zara και το Hondos Center σε διάρκεια μεγαλύτερη από ποδοσφαιρικό αγώνα με παράταση και πέναλτυ. Και μου φέρνει τις μπύρες και τις πίτσες όπως της κουβαλάω εγώ τις τσάντες, όταν ψωνίζει. Ανέχεται τα καλώδια, τις ηχειάρες και τους προτζέκτορες, όπως ανέχομαι εγώ τα εργόχειρα, τα μπιμπελό και τα σκρίνια. Η συμβίωση προυποθέτει να ανέχεσαι ότι ευχαριστεί τον άλλο. Πάντα σε λογικά πλαίσια βέβαια. :ernaehrung004: