Warcraft και χωρισμός

Παίζω αραιά και που έτσι για να ανέβω κανα level εδώ και 2 βδομάδες ... Οτι έχω χαρακτήρα 15 level τα λέει όλα ... Ωραίο το παιχνίδι , αλλά περισσότερο με τραβάει η beta έκδοση του test drive unlimited ... Εκεί λιώνω τα λάστιχα !!! Αλλά σίγουρα κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να μου κόψει την βόλτα και το ποδοσφαιρο, εκτός αμα παίζει ο Ολυμπιακός με το έτσι θέλω ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Warcraft και χωρισμός

Εσυ βγαλε το παιδι απο το λαπτοπ και ασε τις ερωτησεις του τυπου?? πουναι η μαρμελαδα να βαλω το χερι μεσα......:ernaehrung004:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :flipout: :flipout: :flipout:

Κάτσε ρε Dion999, γιατί θα με τρελάνεις! Λες "μακριά", αλλά εσύ συνεχίζεις να παίζεις; Για εξήγα τι είναι αυτό που το κάνει τόσο συγκλονιστικό

Καταρχην το εχω μια εβδομαδα μονο...οποτε λογικο ειναι να ασχολουμε.Το θεμα με εμενα ειναι οτι τιποτα δε μου κανει εντυπωση και βαριεμαι τα παντα πολυ ευκολα(φυσικα οχι μονο παιχνιδια αλλα τα παντα!).Το συγκεκριμενο παιχνιδι ομως εχει καποια χαρακτηριστικα μαζεμενα που σπανιοτατα τα βρισκεις σε ενα και μονο game.Το γεγονος οτι ειναι πραγματικα online ειναι σιγουρα το μεγαλυτερο του "+".Δεν υπαρχει περιπτωση να αρχισει καποιος το παιχνιδι και να μην εχει απειρες απορειες και ερωτησεις,οχι μονο σαν νεος "παικτης",αλλα και σαν "εμπειρος".Το βαθος του ειναι τεραστιο και το γεγονος οτι ειναι online και "αλληλεπιδρας" συνεχως με real παικτες το κανει σιγουρα πολυ ποιο ενδιαφερον σε σχεση με ενα οποιοδηποτε αλλο game που "αντιπαλος" σου η "συμμαχος" σου ειναι το PC.To γεγονος οτι καθε μηνα πληρωνεις μια συνδρομη για να μπορεις να συνεχισεις διχνει επισης οτι δεν ειναι κατι το συνιθισμενο με την ενοια οτι δεν τελειωνει τη στιγμη που θα αγορασεις τα πρωτα cd και το κανεις install στο pc σου.
Φανταζομαι οτι καποιος που εχει ασχοληθει παραπανω μπορει να γραψει πολλα περισσοτερα απο εμενα,αλλα και αυτα τα λιγα που ενεφερα φανταζομαι να σου εδωσαν μια μικρη ιδεα του τι ακριβως συμβαινει.

ps.) το game αναφερει οτι ειναι για 12+ ,αλλα με τα λιγα που εχω δει μεχρι τωρα και με το γεγονος οτι χρειαζετε μηνιαια συνδρομη νομιζω οτι ειναι καθαρα για ανω των 18.

Last edited:
Παιδιά τα περισσότερα τελευταίας γενιας παιχνίδια είναι μεγάλος πειρασμός. Πρόσφατα ενας φίλος που ξέρει τη λόξα μου με τα αεροπλάνα μου χαρισε το Flight Simulator X.. Κατάφερε να με βάλει σε μπελάδες αφού η ταπεινή μου κάρτα γραφικών (Nvidia 7600GS) δεν μπορεί να τρέξει το παιχνίδι σε σοβαρή ανάλυση οπότε .. πάω ολοταχώς για upgrade...

Έχω και το WOW στο κουτί του... αλλά δεν τολμάω να το εγκαταστήσω... :flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Warcraft και χωρισμός

Εσυ βγαλε το παιδι απο το λαπτοπ και ασε τις ερωτησεις του τυπου?? πουναι η μαρμελαδα να βαλω το χερι μεσα......:ernaehrung004:

χαχαχαχαχαχαχα :flipout: :grinning-smiley-043

Με το παιδί (του λάπτοπ) στα 3,5, τη σύζυγο έγκυο (με δύσκολη εγκυμοσύνη) και τη δουλειά να απαιτεί διάβασμα το απόγευμα, έτσι και βάλω το χέρι στη μαρμελάδα θα μου τη φέρει κολλάρο η σύζυγος τη μαρμελάδα...

(Πάντως εσένα κυρ-havoc θα σε :twoguns: θυμάμαι)

Φανταζομαι οτι καποιος που εχει ασχοληθει παραπανω μπορει να γραψει πολλα περισσοτερα απο εμενα,αλλα και αυτα τα λιγα που ενεφερα φανταζομαι να σου εδωσαν μια μικρη ιδεα του τι ακριβως συμβαινει.

Εγώ πάλι γιατί φαντάζομαι ότι κάποιος που έχει ασχοληθεί παραπάνω δε μπαίνει καν στον κόπο να γράψει σε κανένα φόρουμ (πλην όσων αφορούν το WOW);

Εγώ πάλι γιατί φαντάζομαι ότι κάποιος που έχει ασχοληθεί παραπάνω δε μπαίνει καν στον κόπο να γράψει σε κανένα φόρουμ (πλην όσων αφορούν το WOW);

Δεν καταλαβα τι εννοεις :chinscratch: .....ο Σταματης ρωτησε καποια πραγματα και εγω φυσικα του απαντησα....

Παραπάνω από εσένα εννοώ.

...δηλαδη αν καποιος εχει ασχοληθει περισσοτερο με το game δεν απανταει σε καποιον που εχει απορειες και δεν ειναι σε εξειδικευμενο forum για το wow? (αυτο μαλον αγενεια θα λεγοταν!) Και level 60+ να ημουν παλι θα απαντουσα σε οποιον ειχε απορειες.Anyway...

...δηλαδη αν καποιος εχει ασχοληθει περισσοτερο με το game δεν απανταει σε καποιον που εχει απορειες και δεν ειναι σε εξειδικευμενο forum για το wow? (αυτο μαλον αγενεια θα λεγοταν!) Και level 60+ να ημουν παλι θα απαντουσα σε οποιον ειχε απορειες.Anyway...

Πάλι με παρανόησες. Εννοώ ότι δεν έχει χρόνο (εθισμός γαρ) να μπει σε κανένα άλλο φόρουμ εκτός WoW, γιατί την πλειοψηφία του χρόνου του την τρώει in-game.

Να προσθέσω κι εγώ τη δική μου εμπειρία...
Όταν πήρα πτυχίο από τη σχολή Νοέμβρη, δεν είχα κάνει χαρτιά για μεταπτυχιακό ή για άλλη σχολή. Δουλειά δεν υπήρχε ανάγκη να κάνω και για στρατό δεν το συζητούσα (θα πάω όσο το δυνατόν αργότερα). Όπως μπορείτε να φανταστείτε κόλλησα στο WoW, όχι υπερβολικά (να χτυπάω κάρτα δωδεκάωρα όπως έχω δει) αλλά το 8άωρο τη μέρα το έτρωγα. Έτσι κι αλλιώς κοινωνικός δεν είμαι, παρέες δεν έπαιζαν αφού είχα σταματήσει τα πάντα... κόλλησα. Το καλοκαίρι που ήρθε έπειτα έκανα χαρτιά για μεταπτυχιακό, πήγα χωριό και καθόμουν να διαβάζω 3-4 ωρίτσες την ημέρα για κάνα δίμηνο. Γύρισα το φθινόπωρο και ομολογώ ότι έπιανα το WoW χωρίς πολύ κέφι, πιο πολύ από περιέργεια γιατί είχαν βγει στο μεταξύ κάτι updates κλπ κλπ... Έδωσα για το ΠΜΣ, πέρασα και τη μέρα που το έμαθα, έκοψα το WoW μαχαίρι. Γράφτηκα σε ωδείο για κιθάρα, άρχισα γερμανικά και φυσικά το ΠΜΣ. Και δεν μού ξαναήρθε η όρεξη να μπω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν έχεις κάτι δημιουργικό να κάνεις, είναι χίλιες φορές καλύτερα να το κάνεις από το να λιώνεις στον υπολογιστή, πόσο μάλλον να καίγεσαι για κάτι που ουσιαστικά δεν τελειώνει ποτέ, άρα δεν έχει σκοπό!
Καμιά φορά χαζεύω κάνα βιντεάκι στο youtube, ok, λέω μπράβο στους τύπους που βλέπω τούμπανα με tier 3 και επικά, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να λιώσω για κάτι τέτοιο πια...
Αυτά έτσι, για να καταθέσω τη δική μου εμπειρία. Το να αφήνεις τον έρωτα για το WoW και για το κάθε WoW, δεν το συζητάμε, το θεωρώ την ύψιστη ξεφτίλα.

Όλα θέλουν μέτρο. Kαι εγώ είχα κολλήσει κάποτε με τα pcιά τότε που δεν υπήρχε καν internet αλλά πήρα τις δώσεις μου και μου πέρασε. Eίναι κρίμα να μπλέκει κανείς τρελά στον ηλεκτρονικό κόσμο και να μην προτιμάει να βγεί και λίγο έξω. Kάποτε μου φαίνεται θα καταλήξουμε να ζούμε όλοι μέσα από τα σπίτια μας, οι δρόμοι παρατημένοι και σε άθλια κατάσταση χωρίς αστυνόμευση κλπ όπως σε μερικές ταινίες...

παιδια μηπως εχουμε καποια εικονα απο warcraft σε αναλυση 300dpi τουλαχιστον?Θελω να κανω μια εκτυπωση γθρω στα 10 μετρα για νετ καφε.Θα μπορουσε να βοηθησει καποιος?Και απο lineage να ειναι η φωτο,δεν υπαρχει προβλημα.Δεν μπορω να βρω πουθενα...

Παίζω και εγώ Wow απο την μέρα που κυκλοφόρησε και εγω προσωπικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου εθισμένο παίζω 3 φορές την εβδομάδα είμαι σε ελληνικό guild kai παίζω μόνο όταν πάω στα raids (και αυτό όχι απαραίτητα γιατί δεν είμαι υποχρεωμένος να είμαι παρόν) τις υπόλοιπες μέρες ούτε καν ακουμπάω το pc. Είναι όμως όντως παιχνίδι που απαιτεί χρόνο για να πετύχεις τους στόχους σου. Απο την αρχή όμως με τα υπόλοιπα παιδιά του guild συμφωνήσαμε να μην το κάνουμε hardcore και έτσι ειναι το κάνουμε κα8αρά για λόγους ψυχαγωγίας δηλάδη για αυτούς που γνωρίζουν δεν μας ανδιαφέρει να φτάσουμε Black Temple να ρίκσουμε Illidan και σε καμία περίπτωση δεν θελουμε να γίνουμε nihilum το ζητούμενο όμως δεν ειναι αυτό και που 8έλω να καταλήξω είμαι 31 χρονών είμαι παντρεμένος και δόξα το θεό έχω αρκετό μυαλό να σκεφτώ πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος είμαι fun των video games απο μικρό παιδί και είναι φυσικό να κολάς εδώ έχουμε φάει ωρες και ώρες πάνω στο Resident evil και στο Silent Hill το Warcraft μας πείραξε τώρα? τέλος πάντων θέλω να πω οτι μέσω του Warcradt γνώρισα αν8ρώπους αξιόλογους οικογενειάρχες με τα παιδιά τους με τις δουλειές τους ανθρώπους καθημερινούς απλούς με τους οποίους κάνουμε και παρέα και τους γνώρισα μέσω αυτού του "κολωπαίχνιδου" εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας τα πάντα είναι στο χέρι του καθενός.

Last edited: