Warning... ΣΔΟΕ - Έμποροι

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Warning... ΣΔΟΕ - Έμποροι

Αρα κυρ Μητσο μην πληρωνεις τον ΦΠΑ ΜΟΥ (δικος μου ειναι και τον κλεβεις), ουτε εφορια, κτισε ανεμποδιστα, λαδωσε (γιατι μπορεις), και απαιτησε απο εμενα (που δεν κλεβω) να σου φτιαξω δρομους, νοσοκομεια (οπου θα μπεις τζαμπα ως απορος, και θα διαμαρτυρεσαι κιολας), σχολεια για τα εγγονια σου κλπ κλπ! Γεια σου ΜΑΓΚΑ κυρ Μητσο! Θα σε φωναξουμε ισως (με τη ψηφο μας) να μας κανεις ενα κρατος νεο. Σαν τα μουτρα σου ακριβως - και σαν το σημερινο! Γιατι ποιος νομιζετε οτι δημιουργησε το υπαρχον κρατος; ο κοπριτης ΔΥ που "εσκυψε" για μια θεση, ή οι κυρ Μητσοι (των λιγων ή πολλων χρηματων, τι σημασια εχει; οι ιδιοι ειναι!);
Μην ψαχνεστε - ο Μητσος ειμαστε εμεις- κι εχουμε το κρατος που μας αξιζει! Ας το χαρουμε λοιπον...

Ο κυρ Μήτσος σου φταίει που ο Τσουκάτος δεν έχει πάει ακόμα φυλακή για το ομολογημένο ένα εκατομμύριο μαύρα αδήλωτα Μάρκα.

Kώστα σε προλάβαμε εδώ στην Εύβοια.
Λοιπόν, ούτε αστυνομία έχουμε μετά τις 1 το μεσημέρι ( έχουμε όμως εγκληματικότητα), ούτε Πυροσβεστική επαρκή (είναι ήρωες οι άνθρωποι) αφού 20 απο εμας είμαστε Εθελοντές Δασοπυροσβέστες ενταγμένοι στην Πολ. Προστασία άρα τελούμε έργο εκεί όπου η Πολιτεία είναι ανεπαρκής.
Λιμενικό έχουμε χωρίς όμως σκάφος, άρα.....
Τα σχολεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο άρα....
Το μοναδικό ανεπαρκές Νοσοκομείο απέχει 40 χλμ άρα.....
Εφορία έχουμε όμως! Και μας ελέγχει συνέχεια! Κι ας πληρώνουμε απο την τσέπη μας τα κάυσιμα, τα ανταλλακτικά, τα τέλη κυκλοφορίας,ασφάλιστρα, τα διάφορα αναλώσιμα (στολές κράνη, μάνικες) ΚΤΕΟ των δύο Πυροσβεστικών οχημάτων που διαθέτουμε.
Πληρώνουμε δηλαδή απο την τσέπη μας για να συνδράμουμε το ανύπαρκτο κράτος!
Εάν δεν πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας των πυροσβεστικών οχημάτων θα φάμε πρόστιμο. Κι ας σβήνουμε πυρκαγιές. Κι ας απεγκλωβίζουμε οδηγούς κι επιβάτες απο τροχαία και χιόνια!
Θα μου πείς θέλετε και το κάνετε. Οk!
Πριν απο λίγο επέστρεψα απο ορεινή δασική πυρκαγιά, αφήνοντας τη δουλειά μου.
Δεν τα λέω όλα αυτα για να κάνω τον καμπόσο -κάθε άλλο- αλλά για να βγάλω απο μέσα μου ένα παράπονο για μια πολιτεία ανύπαρκτη, αδύνατη και ανίκανη. Πλήρωνα και πληρώνω τους φόρους μου απο συνείδηση και γιατί αλλοιώς δεν θα έχω μούρη να αντικρύσω τους συντοπίτες μου, αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνω και τους Λημνιούς και την αντίδρασή τους.
Και ειλικρινά εάν κάποιος κρατικός υπάλληλος θελήσει να μου κάνει τον κάργα, ειλικρινά δεν ξέρω εάν θα καταφέρω να κρατήσω την αποδεδειγμένα καλή ψυχραιμία μου.

Συμφωνώ μαζί σου αλλα πολύ φοβάμαι οτι παλι τα ίδια κόμματα θα δουμε να βγαίνουν στις επόμενες εκλογές, αν δεν ξυπνήσει ο κόσμος να τους σβήσει απο τον χάρτη και να κλείσει τους μισούς στο μπουντρούμι τίποτε δεν θα αλλάξει..

Last edited:

Ο κυρ Μήτσος σου φταίει που ο Τσουκάτος δεν έχει πάει ακόμα φυλακή για το ομολογημένο ένα εκατομμύριο μαύρα αδήλωτα Μάρκα.

Φαύλος κύκλος είναι φίλε μου, ο ένας παρασύρει τον άλλο, μόνο αν σπάσει ίσως να δούμε άσπρη μέρα, κατα τα άλλα η κυβερνηση ηθικολογεί για τους δεν πληρώνω ενώ προστατεύει προκλητικά τους αποδεδειγμένα κλέφτες με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να απαλλαχτουμε και απο το απεχθές χρέος.

Βλέπεις αν δεν πάνε κάποια αρχιλαμόγια φυλακή δίνοντας το παράδειγμα ούτε οκυρ Μήτσος θα αλλάξει νοοτροπία αλλα ούτε θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αποζημιώσεις απο την siemens η την κάθε siemens εφόσον χωρίς καταδίκη δεν υπάρχει και έγκλημα..

Ό λύκος όσο και να εξημερώθηκε ούτε τα πρόβατα μπορεί να φυλάξει αλλα ούτε και να διδάσκει χορτοφαγία πνιγμένος ο ίδιος στο κρέας...

Last edited:

Φαύλος κύκλος είναι φίλε μου, ο ένας παρασύρει τον άλλο μόνο αν σπάσει ίσως να δούμε άσπρη μέρα, κατα τα άλλα η κυβερνηση ηθικολογεί για τους δεν πληρώνω ενώ προστατεύει τους αποδεδειγμένα κλέφτες με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να απαλλαχτουμε και απο το απεχθές χρέος.

Βλέπεις αν δεν πάνε κάποια αρχιλαμόγια φυλακή δίνοντας το παράδειγμα ούτε οκυρ Μήτσος θα αλλάξει νοοτροπία αλλα ούτε θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αποζημιώσεις απο την siemens η την κάθε siemens εφόσον χωρίς καταδίκη δεν υπάρχει και έγκλημα..

Ό λύκος όσο και να εξημερώθηκε ούτε τα πρόβατα μπορεί να φυλάξει αλλα ούτε και να διδάσκει χορτοφαγία πνιγμένος ο ίδιος στο κρέας...

Ο φαύλος κύκλος σταματά μόνο με ανεξάρτητη Δικαιοσύνη

Αλλά αυτό είναι Αρχαίο Πρόβλημα:

Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Οι ελληνικές πόλεις νοσούν. Οι πολιτευόμενοι και διαχειριστές των κοινών δωροδοκούνται και εξαγοράζονται. Κι όσο για τη μεγάλη μάζα των πολιτών, είτε δεν αντιλαμβάνονται τα όσα διαπράττουν οι κυβερνώντες, είτε τα αντιλαμβάνονται αλλά δεν αντιδρούν, βυθισμένοι όπως είναι στην ραστώνη και την άνεση της καθημερινότητας. Από τούτη την αρρώστια έχουν προσβληθεί παντού οι πάντες - απλώς ο καθένας τρέφει την ψευδαίσθηση ότι η συμφορά δεν θα χτυπήσει τη δική του πόρτα, αλλά θα διασφαλίσει τα δικά του συμφέροντα εκμεταλλευόμενος τους κινδύνους των άλλων. Με αποτέλεσμα, οι λαοί να χάνουν την ελευθερία τους λόγω υπερβολικής και αντίθετης προς τις επιταγές των καιρών ραθυμίας, ενώ οι προεστοί, που πίστευαν ότι ξεπουλούν τα πάντα εκτός από τους εαυτούς τους, αντιλαμβάνονται τώρα ότι το πρώτο πράγμα που εκχώρησαν ήταν ο εαυτός τους.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ - ΚΑΤΑ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.- 4ος αιώνας π.χ.

Κάπως έτσι δεν έγινε και στην Σοβιετική ένωση;

Δυστυχώς οι μάζες (δηλαδή εμείς) δεν ενιαφέρονται καθόλου για την χειραφέτηση αφου αυτή προυποθέτει κόπους και θυσίες, αντίθετα ενδιαφέρεται τόσο για την βόλεψη της που είναι πρόθυμη γιαυτό να θυσιάσει για αυτό τα πάντα,κάτι τέτοιο δεν έγινε και με τους Ναζί στην Γερμανία;

Εφόσον δεν έχουμε και ιδιαίτερη όρεξη να ελέγξουμε το σύστημα ας προσπαθήσουμε να ελιχθούμε εξυπνότερα μέσα σε αυτό όπως κάνουν άλλοι λαοί μεταξύ των οποίων και οι τόσο μισητοί αλλα ταυτόχρονακαι παράδοξα τόσο αγαπητοί σε εμάς Αμερικάνοι..

Kώστα σε προλάβαμε εδώ στην Εύβοια.
Λοιπόν, ούτε αστυνομία έχουμε μετά τις 1 το μεσημέρι ( έχουμε όμως εγκληματικότητα), ούτε Πυροσβεστική επαρκή (είναι ήρωες οι άνθρωποι) αφού 20 απο εμας είμαστε Εθελοντές Δασοπυροσβέστες ενταγμένοι στην Πολ. Προστασία άρα τελούμε έργο εκεί όπου η Πολιτεία είναι ανεπαρκής.
Λιμενικό έχουμε χωρίς όμως σκάφος, άρα.....
Τα σχολεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο άρα....
Το μοναδικό ανεπαρκές Νοσοκομείο απέχει 40 χλμ άρα.....
Εφορία έχουμε όμως! Και μας ελέγχει συνέχεια! Κι ας πληρώνουμε απο την τσέπη μας τα κάυσιμα, τα ανταλλακτικά, τα τέλη κυκλοφορίας,ασφάλιστρα, τα διάφορα αναλώσιμα (στολές κράνη, μάνικες) ΚΤΕΟ των δύο Πυροσβεστικών οχημάτων που διαθέτουμε.
Πληρώνουμε δηλαδή απο την τσέπη μας για να συνδράμουμε το ανύπαρκτο κράτος!
Εάν δεν πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας των πυροσβεστικών οχημάτων θα φάμε πρόστιμο. Κι ας σβήνουμε πυρκαγιές. Κι ας απεγκλωβίζουμε οδηγούς κι επιβάτες απο τροχαία και χιόνια!
Θα μου πείς θέλετε και το κάνετε. Οk!
Πριν απο λίγο επέστρεψα απο ορεινή δασική πυρκαγιά, αφήνοντας τη δουλειά μου.
Δεν τα λέω όλα αυτα για να κάνω τον καμπόσο -κάθε άλλο- αλλά για να βγάλω απο μέσα μου ένα παράπονο για μια πολιτεία ανύπαρκτη, αδύνατη και ανίκανη. Πλήρωνα και πληρώνω τους φόρους μου απο συνείδηση και γιατί αλλοιώς δεν θα έχω μούρη να αντικρύσω τους συντοπίτες μου, αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνω και τους Λημνιούς και την αντίδρασή τους.
Και ειλικρινά εάν κάποιος κρατικός υπάλληλος θελήσει να μου κάνει τον κάργα, ειλικρινά δεν ξέρω εάν θα καταφέρω να κρατήσω την αποδεδειγμένα καλή ψυχραιμία μου.

Μπράβο σου, και εσένα και όλων των άλλων, είστε μετά βεβαιότητας καλύτεροι Πολίτες από εμένα, που ουδέποτε προσέφερα εθελοντική εργασία στο κοινωνικό σύνολο. Το θέμα είναι ότι οι Λημνιοί (ή Καλύμνιοι, ή Ικαριώτες όπως είχα ακούσει αλλού) εκφράζουν μιά ευρύτατα διαδεδομένη νοοτροπία στην Ελλάδα: δεν πληρώνω φόρους στο κ@λ@κράτος, αλλά απαιτώ... δρόμους, σχολεία, νοσοκομεία κλπ. κλπ. Τίποτα από αυτά τα θλιβερά που αναφέρεις δε με εκπλήσσει-δυστυχώς ανάλογα φαινόμενα έχουμε να αναφέρουμε όλοι όσοι δε ζούμε στο κέντρο της Αθήνας. Kαι ναι, ο ΣΔΟΕ πρέπει να είναι μιά άθλια υπηρεσία- δεν έχω προσωπική εμπειρία γιατί είμαι μισθωτός και δε μπορώ να κρύψω τίποτα ακόμη και αν ήθελα, αλλά δε μπορεί όλοι οι φίλοι μου που παραπονιούνται να έχουν άδικο. Όμως το "δεν πληρώνω, δεν πληρώνω" σε αυτή την περίπτωση, έτσι απλά και τσεκουράτα-ε όχι, δε μπορώ να το δεχτώ.

Καλά, ας πάει κανείς από σας να ζήσει χειμώνα σε άγονη γραμμή και μετά ας τους κρίνει ότι είναι θέμα κακής νοοτροπίας.

Μπράβο σου, και εσένα και όλων των άλλων, είστε μετά βεβαιότητας καλύτεροι Πολίτες από εμένα, που ουδέποτε προσέφερα εθελοντική εργασία στο κοινωνικό σύνολο. Το θέμα είναι ότι οι Λημνιοί (ή Καλύμνιοι, ή Ικαριώτες όπως είχα ακούσει αλλού) εκφράζουν μιά ευρύτατα διαδεδομένη νοοτροπία στην Ελλάδα: δεν πληρώνω φόρους στο κ@λ@κράτος, αλλά απαιτώ... δρόμους, σχολεία, νοσοκομεία κλπ. κλπ. Τίποτα από αυτά τα θλιβερά που αναφέρεις δε με εκπλήσσει-δυστυχώς ανάλογα φαινόμενα έχουμε να αναφέρουμε όλοι όσοι δε ζούμε στο κέντρο της Αθήνας. Kαι ναι, ο ΣΔΟΕ πρέπει να είναι μιά άθλια υπηρεσία- δεν έχω προσωπική εμπειρία γιατί είμαι μισθωτός και δε μπορώ να κρύψω τίποτα ακόμη και αν ήθελα, αλλά δε μπορεί όλοι οι φίλοι μου που παραπονιούνται να έχουν άδικο. Όμως το "δεν πληρώνω, δεν πληρώνω" σε αυτή την περίπτωση, έτσι απλά και τσεκουράτα-ε όχι, δε μπορώ να το δεχτώ.

Δεν είμαστε καλύτεροι πολίτες Κώστα, καήκαμε το 2007, θρηνήσαμε θύματα και αποφασίσαμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας όσο γίνεται.
Και το πετύχαμε.

Καλά, ας πάει κανείς από σας να ζήσει χειμώνα σε άγονη γραμμή και μετά ας τους κρίνει ότι είναι θέμα κακής νοοτροπίας.

Το είπες με δυό λέξεις.....

PRISON BREAK

image001ez.jpg

image002fa.jpg

image003wg.jpg

image004uq.jpg

image005do.jpg

image006xw.jpg

image007ot.jpg

Ωραία όλα αυτά για τη Γερμανία αλλά να συγκρίνουμε και τη νοοτροπία μας.
Θα τολμούσε Γερμανός έμπορος να κάνει "ανήθικη" πρόταση στον αγοραστή ή το αντίστροφο;
Νομίζω πως η απάντηση λέει πολλά για τη σημερινή μας κατάντια και εξευτελισμό.

μου το εχουν κανει πολλες φορες ... τους μαθαμε τα κολπα!

τελευταια στο Συνεργειο με το αμαξι !

αλλαγη αξονα αριστερου 220 ευρα με αποδειξη και 180 χωρις !

το επαιξα ανωτερος......... :music-smiley-005:

τουλαχιστον θα δω και δρομους της προκοπης...
στην Ελλαδα απλα ξερεις οτι τα δινεις για να φαει ο καθε λεπτοχοντρος υπουργος στις ταβερνες ....... :rifle:

Re: Απάντηση: Warning... ΣΔΟΕ - Έμποροι

Να το καταλάβω (ίσως) για τους Καλύμνιους και τους Ικαριώτες. Για τους Λημνιούς που θησαυρίζουν από το στρατό που είναι σταθμευμένος εκεί, ε όχι, δεν το καταλαβαίνω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Warning... ΣΔΟΕ - Έμποροι

Να το καταλάβω (ίσως) για τους Καλύμνιους και τους Ικαριώτες. Για τους Λημνιούς που θησαυρίζουν από το στρατό που είναι σταθμευμένος εκεί, ε όχι, δεν το καταλαβαίνω.

Πήγαινε χειμώνα και τα λέμε