Ότι και να πάρεις κοίταξε να έχει ευρυγώνιο φακό γιατί ειναι σημαντικότατο.
ευχαριστω :ernaehrung004:

Ωραίος, περιμένουμε και τις υποβρύχιες...
http://www.sonyinsider.com/2010/02/19/sonys-lcs-thq-water-repellent-camera-case/
γνωριζει κανενα μελος που μπορω να βρω αυτην την θηκη στην αθηνα , κοιταξα public - plaisio - katarelo - eshop -mediamarkt - saturn αλλα τιποτα :FSGSFGS4:
http://www.sonyinsider.com/wp-content/uploads/2010/02/PIA0001001862.png
Εγώ που είμαι επαγγελματίας δύτης τα τελευταία 7 χρόνια χρησιμοποιώ μόνο canon ψηφιακές μηχανές γιατί είναι πολύ αξιόπιστες.
Έχω χρησιμοποιήσει και sony αλλά σαν της canon δεν είναι ούτε σε ποιότητα κατασκευής ούτε σε ποιότητα φωτογραφίας και video.
Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ 3 compact Canon ixus 750, ixus 860, ixus 960.
Η καλύτερη είναι η ixus 860 γιατί έχει ευρυγώνιο φακό 28mm (σημαντικό) οθόνη 3'' επίσης σημαντικό.
Έχουν τόσο καλό housing (μέχρι 40 μέτρα) και καμιά μηχανή μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει νερά. Της Olympus, Pentax δεν της έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω.
Εγώ που είμαι επαγγελματίας δύτης τα τελευταία 7 χρόνια χρησιμοποιώ μόνο canon ψηφιακές μηχανές γιατί είναι πολύ αξιόπιστες.
Έχω χρησιμοποιήσει και sony αλλά σαν της canon δεν είναι ούτε σε ποιότητα κατασκευής ούτε σε ποιότητα φωτογραφίας και video.
Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ 3 compact Canon ixus 750, ixus 860, ixus 960.
Η καλύτερη είναι η ixus 860 γιατί έχει ευρυγώνιο φακό 28mm (σημαντικό) οθόνη 3'' επίσης σημαντικό.
Έχουν τόσο καλό housing (μέχρι 40 μέτρα) και καμιά μηχανή μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει νερά. Της Olympus, Pentax δεν της έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω.
Canon ixus 750, ixus 860
μια ερωτηση ...
ειναι αυτες αδιαβροχες ;;;;;
Μία είναιη αδιάβροχη... χχεχεχε
![]()
Έχω όλη τη σειρά από Calypso μέχρι Nikonos V.
Αν θυμηθώ αύριο θα της βγάλω όλες μαζί φωτογραφία και θα την ανεβάσω.
Έχω όλη τη σειρά από Calypso μέχρι Nikonos V.
Αν θυμηθώ αύριο θα της βγάλω όλες μαζί φωτογραφία και θα την ανεβάσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.