Wayward Pines [Fox]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Wayward Pines (2015)

Κάποια στιγμή το μυαλό μου πήγε μήπως παίζει μία ιστορία, κάτι σαν την ταινία Dark City! :cool:

Το άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι παίζει ένα απόρρητο κυρβενητικό "πρόγραμμα"..

Εμένα με κρατάει. Σωστές δόσεις μυστηρίου, καλή ατμόσφαιρα.....στους δευτερεύοντες χαρακτήρες τα χαλάει λίγο. Δεν με πείθουν

Λοιπόν.. τα φανέρωσαν "όλα" στο 5ο..
Να υποθέσω ότι είναι το τέλος του 1ου βιβλίου ??

Την βρίσκω ψιλοπατάτα την όλη ιστορία όπως την έδειξαν τουλάχιστον στην σειρά..
Έχει κάμποσες τρύπες η όλη ιστορία..
και από την άλλη δεν πατάει σε πολύ λογικές βάσεις.. (η ιστορία όπως παίζει στην πόλη... πέρα από τα πως και γιατί..)

Δεν ξέρω εάν κρύβετε και κάτι άλλο.. δείτε και πείτε την γνώμη σας..

Μου φαίνεται πάει να "μοιάσει" στα Lost και Under the Dome ως προς την αξία της.. :p
Έχει ομοιότητες και με κάποιες ταινίες..

Απάντηση: Wayward Pines (2015)

Εκεί που στο προηγούμενο επεισόδιο , σκεφτόμουν να παρατήσω τη σειρά , και πίστευα ότι το πάνε πολύ αργά και θα μας δείξουν, μέχρι το τέλος της σεζόν, τι υπάρχει έξω από το τείχος , ήρθε το 5ο και από το πρώτο δευτερόλεπτο (μέχρι το τελευταίο) μας έδινε απαντήσεις .
Οι εξελίξεις στο 5ο σε άλλες σειρές θα έπαιρναν μισή ή και ολόκληρη σεζόν .

Από εκεί και πέρα δεν περίμενα αυτές τις εξελίξεις , περίμενα να ίσχυε κάτι αντίθετο .Να σταματούσε ο χρόνος στην πόλη ή να πήγαιναν πίσω στο χρόνο , το όλο σκηνικό εκεί πήγαινε .
Συμφωνώ ότι δεν κολλούσε το όλο στόρι ,προτιμώ όμως αυτήν την εξέλιξη από κάποια άλλη που μπορεί να δίνονταν .

Είχαμε τα αποκαλυπτήρια στο πέμπτο. Ok λίγο παρατραβηγμενο και ενδεχομένως δεν κολλάει αρκετά με κάποια πράγματα που έδειξε μέχρι στιγμής αλλά θα δείξω καλή διάθεση να δω πως θα εξελιχθεί.

Λοιπόν.. τα φανέρωσαν "όλα" στο 5ο..
Να υποθέσω ότι είναι το τέλος του 1ου βιβλίου ??

Την βρίσκω ψιλοπατάτα την όλη ιστορία όπως την έδειξαν τουλάχιστον στην σειρά..
Έχει κάμποσες τρύπες η όλη ιστορία..
και από την άλλη δεν πατάει σε πολύ λογικές βάσεις.. (η ιστορία όπως παίζει στην πόλη... πέρα από τα πως και γιατί..)

Δεν ξέρω εάν κρύβετε και κάτι άλλο.. δείτε και πείτε την γνώμη σας..

Μου φαίνεται πάει να "μοιάσει" στα Lost και Under the Dome ως προς την αξία της.. :p
Έχει ομοιότητες και με κάποιες ταινίες..

+1

Μας κούφανε τελείως το 5ο επεισόδιο. Πολλές τρύπες όμως έχει το σενάριο.

400 χρόνια στην κατάψυξη? Πολλά δεν είναι?

+1

Μας κούφανε τελείως το 5ο επεισόδιο. Πολλές τρύπες όμως έχει το σενάριο.

400 χρόνια στην κατάψυξη? Πολλά δεν είναι?

τι 400?είναι στο έτος 4028 πλέον

Τρύπα Νο.1 ..

Ο Σερίφης πως στο διάτανο..

.. έκοβε βόλτες μπρος πίσω στον χρόνο ?? :laugh:

Δεν έκοβε βόλτες, γιατί το λές;
Υπήρχε μια ομαδα που μάζευε αυτους που είχαν στοχεύσει. Ο Σερίφης και οι περισσότεροι μπήκαν στην "αναστολή" μαζι. Κάποιοι άλλοι παρέμειναν στο παρελθόν περισσότερο (π.χ η νοσοκόμα) για να προετοιμάσουν καλύτερα την Πόλη και να εξασφαλίσουν ότι θα είχαν εφόδια και την καλυτερη τεχνολογία που μπορούσαν.
Ισως η πρωτη φουρνια να μπηκε σε αναστολή το 2010, και κατόπιν να υπήρχε μια "συλλογή" σε τακτα διαστήματα για 100-150-300-400 χρόνια.
Προφανώς υπάρχουν ενστάσεις για την βιωσιμότητα του εγχειρήματος, αλλα η σειρά απευθύνεται σε όσους θα κάνουν αυτη την παραδοχή. Επίσης δείχνει ότι δεν μπήκαν όλοι μαζι στην Πόλη, αλλά κατα διαστήματα.
Αυτό που ειναι σίγουρο, δεν αναστέλλεται η βιολογική φθορά των όσων ειναι έξω από την κάψουλα.
Και βέβαια δεν ειναι απαγορευτικη η δυνατότητα της κατα βούλησης αποσπασματικής παρουσίας κάποιων σε επιλεγμένα χρονικά σημεία, και ασφαλώς η δυνατότητα να του διαγράψουν αυτη τη μνήμη.
Εχει πολύ ψωμι η υπόθεση αν δεν την εξευτελίσουν όπως το συνηθίζουν. Η δυνατότητα μεταφοράς σε οποιοδήποτε χρονικό σημειο μετα το σημείο εκκίνησης, δίνει ανεξάντλητα περιθώρια σε αυτο στο στοιχείο, πού μπορούν να το εκμεταλλευθούν για ότι ασάφεια προκύψει η κατασκευάσουν οι ίδιοι.

Χτες ξεκίνησα τη σειρά και έφτασα να δω συνεχόμενα τέσσερα επεισόδια! Προχωρά πολύ γρήγορα η ιστορία . Σήμερα θα δω και τα άλλα δύο. Εκεί που υποθέτεις ότι κατάλαβες τι γίνεται υπάρχει μια μικρή ανατροπή και σε βάζει σε σκέψεις.

Μέτριο μου φάνηκε το 7ο .
Δεν μου άρεσε το όλο σκηνικό με τον Ήθαν να αποκαλύπτει την αλήθεια και να μην έχει κάτι να την αποδείξει.
Ακόμα δεν κολλούσε η όλη ιστορία με την βόμβα και την έκρηξη στο φορτηγό .
Ο φράχτης είναι πολύ μεγάλος , η ισχύς της βόμβας θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγάλη και δεν θα έπρεπε να σωθεί κανένας στο φορτηγό , όταν μάλιστα ήταν και σε πολύ κοντινή απόσταση από την έκρηξη.

Re: Απάντηση: Wayward Pines (2015)

Μέτριο μου φάνηκε το 7ο .
Δεν μου άρεσε το όλο σκηνικό με τον Ήθαν να αποκαλύπτει την αλήθεια και να μην έχει κάτι να την αποδείξει.
Ακόμα δεν κολλούσε η όλη ιστορία με την βόμβα και την έκρηξη στο φορτηγό .
Ο φράχτης είναι πολύ μεγάλος , η ισχύς της βόμβας θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγάλη και δεν θα έπρεπε να σωθεί κανένας στο φορτηγό , όταν μάλιστα ήταν και σε πολύ κοντινή απόσταση από την έκρηξη.
εγω περίμενα να τους ανοίξει τον φράχτη να πεταχτεί κανένα απο εξω να φάει Κανα δυο για να πειστούν. Οσο για την βόμβα , μπορει να λειτουργούσε συνδυαστικά πχ με το ντεπόζιτο του φορτηγού , αφου θα το άφηνε και αυτο στον φράχτη.

Μέτριο το 8ο .
Αυτό που δεν κατάλαβα στο επεισόδιο ήταν ότι αφού στην ιστορία με τον φράχτη είναι σαν αρχηγός ο γιατρός μαζί με την αδερφή του , έβαλα τη δασκάλα μαζί με κάποιους άλλους στη συνέχεια και στο τέλος τον Ήθαν , σε αυτό το επεισόδιο υπονόμευαν ο ένας τον άλλον .
Ακόμα αυτό του Ήθαν με την Κέιτ "σου λέω την αλήθεια , αλλά δεν έχω χρόνο να στο αποδείξω " δεν κολλάει με τίποτα .