Wayward Pines [Fox]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Wayward Pines (2015)

απλά βαρετό και το 8 δεν ξέρω τι γράφουν τα βιβλία και κατά πόσο τα ακολουθούν βέβαια

Μετά τα δυο βαρετά 7-8 , κατι έγινε στο 9 . Ελπίζω το Φινάλε να ειναι αντάξιο των 6 πρώτων . Αν δεν κανω λαθος ειναι μια σεζόν ολη η ιστορία .

Προσωπικά απογοητεύτηκα από το 7 με το πόσο χάλια παίζανε και την τελική σκηνή όπου

γίνεται η έκρηξη και γλιτώνουν με γρατζουνιές 1 μέτρο πιο κει? Τραγική σκηνοθεσία και σκηνή. Επίσης ο πατέρας του βλέπει την κοπέλα της μιλάει που ειναι χτυπημένη αλλά δεν βλέπει τον γιο του πεσμένο ακριβώς μπροστά του. Εκεί η σειρά με έχασε.

Απάντηση: Wayward Pines (2015)

ποτε θα βγει το τελευταιο επεισοδιο?εχω περιεργεια τι θα γινει αν και πιστευω πως ακομα δεν μας εχουν δειξει το τι γινεται...παντως χαιρομαι που θα τελειωσει και δεν θα το παραξηλωσουν οπως κανουν σε αλλες σειρες χωρις επιτυχια

Από τα καλά επεισόδια της σειράς το 9ο .
Είχε καταντήσει κουραστικό το ότι "δεν λέμε σε κανένα το μυστικό γιατί δεν ξέρουμε πως θα το πάρουν" κ.τ.λ , ευτυχώς προχώρησαν σε αυτό το θέμα .
Από εκεί και πέρα θα ήταν πιο αληθοφανή να έδειχναν κατευθείαν μετά την έκρηξη στο φορτηγό την κοπελίτσα να έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό , από αυτό που δείξανε να είναι μια χαρά μετά την έκρηξη και μετά να ανακαλύπτουν ότι έχει εσωτερική αιμορραγία .
Τέλος η τελευταία σκηνή δείχνει ότι ο ρόλος του γιατρού δεν ήταν αυτός που έλεγε.

Για φινάλε περίμενα κάτι καλύτερο .
Θα έλεγα η σεζόν είχε 6-7 μέτρια επεισόδια και 2-3 πολύ καλά .
Είχαμε δηλαδή μεγάλες διακυμάνσεις .
Από εκεί και πέρα δεν μου άρεσε ο γιος , μια καλύτερη επιλογή ηθοποιού ίσως έκανε τα πράγματα καλύτερα .
Η σειρά είχε ένα παλιομοδίτικο στυλ , που το πιο λογικό ήταν να πήγαινε η ιστορία σε μεταφορά στο παρελθόν, παρά στο μέλλον .
Όπως και η ανατροπή στο τέλος του φινάλε δεν κολλούσε , το πιο πιθανόν θα ήταν να ήταν διαφορετικά τα πράγματα .

Κόπηκε ε? αναμενόμενο. Πόσα από τα βιβλία "πέρασαν" στη μικρή οθόνη? τα δύο σίγουρα, το τρίτο? ξέρει κανείς?

Απο το επεισόδιο 1 είχαν ανακοινώσει οτι θα ειναι μίνι σειρά ενός κύκλου . Γι αυτο ξεδίπλωσαν την υπόθεση τόσο γρήγορα απο το 5 επεισοδιο . Δεν κόπηκε , απλα δεν άφησαν περιθώριο για δεύτερη.

ναι δεν κόπηκε αλλά αυτό το τέλος υπάρχει και στα βιβλία έτσι απότομα η κάτι άλλαξε στην σειρά;

Συμφωνω με εναν προηγουμενο φιλο οτι ο γιος μου φανηκε ''λιγος''.Και το τελος το περιμενα καλυτερο.Γενικα αμα γινοταν ταινια και οχι σειρα με καλυτερο μπατζετ και εφε σιγουρα θα αξιζε κατι παραπανω.Το θετικο ειναι οτι δεν τον τραβηξαν...

Re: Απάντηση: Wayward Pines (2015)

Σε σχεση με τα βιβλια, η σειρα εχει πολλες διαφορες.
Το στησιμο ειναι ιδιο με τα βιβλια, μεχρι την αποκαλυψη το τι συμβαινει.
Μετα η δραση ειναι λιγο χολυγουντ. Οι χαρακτηρες στα βιλια ειναι πιο σκληροι, και πιο μπερδεμενοι. οι σχεσεις τους πιο περιπλοκες.

Αν όντως δεν συνεχιστεί
Ε τότε το φινάλε είναι εντελώς άκυρο

Μόνο εμένα μου φάνηκε σαν μια μίνι σειρά σε στυλ "I am legend"? Εμένα μου άρεσε, και εννοείται ότι βάσει αυτών που γίνανε, ήταν το μόνο λογικό τέλος. Πολύ καλή σειρά με αρκετά μηνύματα που σε κάνει να σκέφτεσαι.
Ειδικά η επιρροή της δασκάλας στα παιδιά, είναι τρομακτική.
Καλύτερα που τελείωσε έτσι, γρήγορα, γρήγορα, χωρίς να μας τα πρήζουν πολύ.

χρειαζόταν ένα ακόμη επεισοδιο για να μας δείξει πως επικράτησαν οι άλλοι έτσι για να κλεισει ποιο ομαλα

να σου πω δεν με πείραξε το ότι δεν ειχε καλό τέλος το έχω βαρεθεί αυτό το πράμα απλά ήταν απότομο άκομψο βιαστικό θα ελεγα

Απάντηση: Re: Wayward Pines (2015)

Μόνο εμένα μου φάνηκε σαν μια μίνι σειρά σε στυλ "I am legend"? Εμένα μου άρεσε, και εννοείται ότι βάσει αυτών που γίνανε, ήταν το μόνο λογικό τέλος. Πολύ καλή σειρά με αρκετά μηνύματα που σε κάνει να σκέφτεσαι.
Ειδικά η επιρροή της δασκάλας στα παιδιά, είναι τρομακτική.
Καλύτερα που τελείωσε έτσι, γρήγορα, γρήγορα, χωρίς να μας τα πρήζουν πολύ.
Ναι οντως σου περναει μηνυματα οτι κατι τετοιο γινεται και στις μερες μας...εννοω σαν ιδεα οτι σου κρυβουν καποιες αληθειες.Αν και πιστευω οταν τους ξυπνουσαν απ την αρχη τους πληροφορουσαν τη υπαρχει εκει εξω ισως δεν θα υπηρχε(?)αυτη η περιεργεια....αλλα σειρα ειναι!!

Τελείωσα πριν από λίγο το πρώτο βιβλίο. Ουσιαστικά η σειρά το περιλαμβάνει στα πρώτα πέντε επεισόδια αν θυμάμαι σωστά. Μέχρι και εδώ θα πω ότι μου άρεσε περισσότερο η αφήγηση του Σιαμαλαν από το βιβλίο. Δε ξέρω τι χάλασε τόσο απότομα στα επόμενα 5 (Εκτός από την ερμηνεία του Ντιλον που ήταν για τα πανηγύρια από το πρώτο επεισόδιο) Εκτός και αν η πρώτη ύλη που βασίστηκε ο σκηνοθέτης ήταν και αυτή χάλια