Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Επειδή δεν μου έχει τύχει ακόμα να ανοίξω δίσκο και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω δεν μπορώ να απαντήσω για το αν περιέχει δίσκο Toshiba και εσωτερικά ή όχι , ξέρω πως μόνο η Lacie το κάνει αυτό , δηλαδή βάζει ότι παρτίδα τύχει...:grandpa:
Όλοι το κάνουν αυτό. Δεν υπάρχουν άλλοι σκληροί δίσκοι στην αγορά εκτός από όσους βλέπεις και υπάρχουν ως εσωτερικοί, και αυτοί είναι 4 εταιριών όλοι και όλοι (Seagate, Samsung, Hitachi, WD). Όλοι οι άλλοι απλώς αγοράζουν από αυτούς και βάζουν τα κουτιά.
Και μερικοί ακόμα μιας και έχω πετύχει μέσα σε εξωτερικό δίσκο , Maxtor :grandpa:
Μεταξύ των 2 δίσκων του θέματος, ποιός κάνει το λιγότερο θόρυβο? Ή δεν είναι θέμα με κανέναν από τους 2?
Η Maxtor είναι ιδιοκτησία της Seagate εδώ και κάποια χρόνια. :a0210:
http://www.maxtor.com/en/index.html...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.