WD TV (2014)

Re: Απάντηση: WD TV (2014)

Γεια χαρα.
Αν θελω, μπορω να μπω στο YouTube για παραδειγμα, η στο facebook..
Αν θελω να κανω αναζητηση στο ινερνετ (πχ google) μπορω?
Γιατι δεν εχω βρει τετοια επιλογη.

Έχω το SMP και μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν υποστηρίζει web browsing.

Καλημέρα.
Σας ειχα απασχολησει και παλαιοτερα αλλα δεν πηρα ικανοποιητικη απαντηση. Εχω αγορσαει το Απριλιο του 2014 το WDLIVE τελευταιας γενιας και απο τα 6 στικακια που εχω μου διαβαζει ΜΟΝΟ το ενα και αυτο ειναι USB2.0. Oταν τα κανω Format 32bit ολα ειναι Ο.Κ
Μολις τα κανω NTFS παπαλα...

Τι μπορει να συμβαινει. Σημειωτεον αντικατεστησα την συσκευη και η καινουργια που μου εδωσαν (σφραγισμενη) εχει ακριβως το ιδιο προβλημα. Τα στικακια ολα ειναι επωνυμα (οχι διαφημιστικα) Sony 16GB - Kingkston 8GB και 16GB . Το μονο που δουλευει ειναι καποιο Lexar 8GB

Καθε βοηθεια δεκτη
Σας ευχαριστω

Y.Γ Η συσκευη εχει ενημερωθη με το τελευταιο Firmware Release 2.02.32 (8/11/2014) χωρις να διορθωθει το προβλημα.

Last edited:
Καλημέρα.
Σας ειχα απασχολησει και παλαιοτερα αλλα δεν πηρα ικανοποιητικη απαντηση. Εχω αγορσαει το Απριλιο του 2014 το WDLIVE τελευταιας γενιας]

Αυτό που εννοείς ως τελευταίας γενιάς κυκλοφόρησε τον 7/2014 οπότε λογικά εσύ έχεις το WDTV LIVE gen3.
Εδώ είναι το νήμα του για να ρωτήσεις.

Γεια χαρα.
Αν θελω, μπορω να μπω στο YouTube για παραδειγμα, η στο facebook..
Αν θελω να κανω αναζητηση στο ινερνετ (πχ google) μπορω?
Γιατι δεν εχω βρει τετοια επιλογη.

Το βρηκα!!! (Για αλλο μοντελο αλλα κανει και για αυτο)
https://www.youtube.com/watch?v=AQcWXcxXZII

Πας Setup--> about και εκει, οταν εισαι στο newtwork Info, πατας στο κοντρολ το πληκτρο SEARCH.
Σε παει στο google.
Τωρα εκει, με το κοντρολ, δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα (σχεδον τιποτα). Ομως καπου διαβασα οτι με ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι μπορεις να πλοηγηθεις.
Ασυρματο πληκτρολογιο δεν εχω για να δοκιμασω αλλα με ποντικι που δοκιμασα δουλευει.
Απ' ο,τι καταλαβα εχει καποιους περιορισμους (δεν ξερω, αλλα νομιζω για παραδειγμα πως δεν μπορεις να κατεβασεις browser. Ισως-και μακαρι - να κανω λαθος).
Αν θες να βγεις απο το google πατας το μπλε πληκτρο (το σπιτακι πανω δεξια)

Εχω παρατηρησει το εξης.
Σχετικα με τα fps.
Οι 4 απο τις 5 ταινιες (με 23.976 fps) που εχω δει σε 720p BluRay, δεν κλειωνουν σωστα στα 23.976 fps.
Οσες ταινιες εχω δει σε 720p BRRiP (η σε 1080p BRRiP) κλειδωνουν σωστα.
Παραδειγμα.
Στην ταινια 3 Days to Kill 720p BluRay δεν κλειδωνε σωστα (ανα-καποια δευτερολεπτα-εκανε αυτο το.. γνωστο "πεταγμα").
Στην ιδια ταινια 3 Days to Kill 720p.BRRip δεν εκανε κανενα πεταγμα..
Το εχει παρατηρησει αλλος αυτο?

Εχω παρατηρησει το εξης.
Σχετικα με τα fps.
Οι 4 απο τις 5 ταινιες (με 23.976 fps) που εχω δει σε 720p BluRay, δεν κλειωνουν σωστα στα 23.976 fps.
Οσες ταινιες εχω δει σε 720p BRRiP (η σε 1080p BRRiP) κλειδωνουν σωστα.
Παραδειγμα.
Στην ταινια 3 Days to Kill 720p BluRay δεν κλειδωνε σωστα (ανα-καποια δευτερολεπτα-εκανε αυτο το.. γνωστο "πεταγμα").
Στην ιδια ταινια 3 Days to Kill 720p.BRRip δεν εκανε κανενα πεταγμα..
Το εχει παρατηρησει αλλος αυτο?

Το δικό μου μέχρι στιγμής παίζει άψογα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πας Setup--> about και εκει, οταν εισαι στο newtwork Info, πατας στο κοντρολ το πληκτρο SEARCH.
Σε παει στο google.
Τωρα εκει, με το κοντρολ, δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα (σχεδον τιποτα). Ομως καπου διαβασα οτι με ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι μπορεις να πλοηγηθεις.
Ασυρματο πληκτρολογιο δεν εχω για να δοκιμασω αλλα με ποντικι που δοκιμασα δουλευει.
Απ' ο,τι καταλαβα εχει καποιους περιορισμους (δεν ξερω, αλλα νομιζω για παραδειγμα πως δεν μπορεις να κατεβασεις browser. Ισως-και μακαρι - να κανω λαθος).

Καλό !!! Θα το δοκιμάσω σίγουρα....

Έχω ήδη το wd tv live gen3 αξίζει να προβώ στην αγορά αυτού του νεότερου προϊόντος από την western digital ή όχι?

Εν ολιγης ποιες είναι οι διαφορές με το wd tv live gen3 2011?

Στο μενού είναι ποιο γρήγορο από το αργό wd tv live gen3 2011?

Απο που μπορω να καταλαβω με βαση το μοντελο προιοντος οτι ειναι το νεοτερο wd tv 2014 και οχι καποιο παλιοτερο προιον της western digital?

Και τι διαφορες εχει με το wd tv live gen3?

Απο που μπορω να καταλαβω με βαση το μοντελο προιοντος οτι ειναι το νεοτερο wd tv 2014 και οχι καποιο παλιοτερο προιον της western digital?

WD TV Live Streaming 3rd Gen (WDBGXT0000NBK) που κυκλοφόρησε τον 10/2011
WD TV (ή WD TV 2nd Gen) (WDBPUF0000NBK) που κυκλοφόρησε τον 7/2014.

Παρακάτω οι διαφορές συνοπτικά
wd_diffs.jpg

Επιπλέον έχει Spotify.

Βγήκε καινούργιο firmware, 1.02.17 (16/12/2014).
Το έβαλε κανένας;
Παρατήρησε κάτι περίεργο;

Supports AOL.On
Resolved .MP4 videos not playing on a WD TV from Olympus Stylus Tough-3000.
Resolved issue to play any media after using BBC iPlayer.
Resolved issue with ABC iView not streaming content via WD TV.
Resolved issue with nZBGet for WDTV Players running out of space for 2GB+ videos.
Resolved issue with some of the services missing from the HOTKEY service list.
Resolved launch issue with BBC iPlayer via hotkey that launched the old version of BBC iPlayer.
Resolved no sound playing while using YouTube Leanback with certain USB 3.0 HDD's.
Resolved SiriusXM rebooting WD TV after credentials entered and logging in to service.
Resolved some .MP4 videos not playing.
Resolved system lock up when in idle mode on DVD menu overnight.
Resolved system locking up during media compile with USB HDD and Network Share.
Resolved user forum post about user's generated 3rd party app rebooting WD TV.
Resolved YouTube Leanback causing WD TV to reboot.

εχω το ge3 και πηρα μολις τωρα το wdtv για τον κουμπαρο.ελπιζω να μπορει να δει ασυρματα οπως το ge3 το network shares ετσι?επισης εαν του κοτσαρει εναν σκληρο 2 τερα με δικο του ρευμα θα τον βλεπει ε?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε παει στο google.
επειδη εγω εχω ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο πως τα κανω να μπορω να τα χρησιμοποιησω
για το wdtv ξερεις?

Όλα τα προηγούμενα player της WD με τσιπάκι Sigma (ακόμα και το παλαιολιθικό του 2008), παίζουν χωρίς πρόβλημα τα σχετικά αρχεία 1080p50 βιντεοκαμερών. Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι με το μοντέλο του '14...

Σε παει στο google.
το εκανα και δουλευει αλλα δεν βλεπω να παιζει απο σαιτ με live sreaming αγωνες γμτ!!μαλλον δεν παιζει flash γιαυτο.εαν καποιος βρει λυση ας το αναφερει!

Όλα τα προηγούμενα player της WD με τσιπάκι Sigma (ακόμα και το παλαιολιθικό του 2008), παίζουν χωρίς πρόβλημα τα σχετικά αρχεία 1080p50 βιντεοκαμερών. Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι με το μοντέλο του '14...

Ευχαριστώ πολύ!

Το Popcorn Time βλεπει απευθειας το WDTV (οπως το chromecast). Απο το Popcorn Time μπορω να στελνω ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ολες τις νεες ταινιες σε 1080p χωρις κανενα προβλημα στην ΤV μεσω WDTV και ΧΩΡΙΣ καλωδια μεσω WIFI μονο. Επισης μπορω να παιζω youtube στην ΤV απευθειας απο το λαπτοπ. Το μονο που εκανα ηταν να εγκαταστησω το google cast extension στο Google chrome¨

google cast extension
https://chrome.google.com/webstore/detail/google-cast/boadgeojelhgndaghljhdicfkmllpafd

Αντιο Downloading Goodbye Torrentz

Το Popcorn Time βλεπει απευθειας το WDTV (οπως το chromecast). Απο το Popcorn Time μπορω να στελνω ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ολες τις νεες ταινιες σε 1080p χωρις κανενα προβλημα στην ΤV μεσω WDTV και ΧΩΡΙΣ καλωδια μεσω WIFI μονο. Επισης μπορω να παιζω youtube στην ΤV απευθειας απο το λαπτοπ. Το μονο που εκανα ηταν να εγκαταστησω το google cast extension στο Google chrome¨

google cast extension
https://chrome.google.com/webstore/detail/google-cast/boadgeojelhgndaghljhdicfkmllpafd

Αντιο Downloading Goodbye Torrentz
Υπάρχει τρόπος να δω στην τηλεόραση ότι δείχνει εκείνη τη στιγμή ο chrome,? πχ ένα σάιτ που δείχνει εκείνη τη στιγμή live streaming αγώνα ποδοσφαίρου;

παρακαλω μια ερωτηση για να μην διαβαζω ολο το topic ...το χρειαζεται ενας φιλος και ρωτα αν το τρεχων μοντελο παζει 1080/24 mkv 3D sbs μεσω gigabit δυκτιου και δευτερον ,αν μπορει να κανει passthrough μεσω hdmi, hd ηχο δηλαδη dtsMA η trueHD ?

Υπάρχει τρόπος να δω στην τηλεόραση ότι δείχνει εκείνη τη στιγμή ο chrome,? πχ ένα σάιτ που δείχνει εκείνη τη στιγμή live streaming αγώνα ποδοσφαίρου;
Το popcorn time τι ειναι ?

το εκανα το popcorn!τελειο!
αλλα με το chromecast πρεπει να αγορασω το παπαρακι και να το συνδεσω στην hdmi της τιβι?
βασικα θελω να χρησιμοποιησω την επιλογη cast a tab και να μπορεσω να βλεπω οτι δειχνει εκεινη την στιγμη το desktop στην τιβι!