WD TV (2014)

Απάντηση: Re: WD TV (2014)

Το Popcorn Time βλεπει απευθειας το WDTV (οπως το chromecast). Απο το Popcorn Time μπορω να στελνω ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ολες τις νεες ταινιες σε 1080p χωρις κανενα προβλημα στην ΤV μεσω WDTV και ΧΩΡΙΣ καλωδια μεσω WIFI μονο. Επισης μπορω να παιζω youtube στην ΤV απευθειας απο το λαπτοπ. Το μονο που εκανα ηταν να εγκαταστησω το google cast extension στο Google chrome¨

google cast extension
https://chrome.google.com/webstore/detail/google-cast/boadgeojelhgndaghljhdicfkmllpafd

Αντιο Downloading Goodbye Torrentz

Το τελευταίο σχόλιο θεωρώ ότι είναι άκυρο, διαβάζοντας για το popcorn Time γράφει ότι δουλεύει με torrents και μάλιστα seedαρει κανονικά.
Οπότε κανονικό Downloading με torrents γίνεται απλά το κάνει άλλη εφαρμογή. Λογικά κατεβάζει και από public tracker μόνο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

παρακαλω μια ερωτηση για να μην διαβαζω ολο το topic ...το χρειαζεται ενας φιλος και ρωτα αν το τρεχων μοντελο παζει 1080/24 mkv 3D sbs μεσω gigabit δυκτιου και δευτερον ,αν μπορει να κανει passthrough μεσω hdmi, hd ηχο δηλαδη dtsMA η trueHD ?
Από όσο ξέρω τα κάνει και τα δύο.

παρακαλω μια ερωτηση για να μην διαβαζω ολο το topic ...το χρειαζεται ενας φιλος και ρωτα αν το τρεχων μοντελο παζει 1080/24 mkv 3D sbs μεσω gigabit δυκτιου και δευτερον ,αν μπορει να κανει passthrough μεσω hdmi, hd ηχο δηλαδη dtsMA η trueHD ?
νομιζω gigabit δεν εχει το wdtv

παιδιά πως γίνεται από πισι με Windows 7 να κάνω cast στο wdtv τώρα που το υποστηρίζει; τι hardware χρειάζομαι από την μεριά του πισι;

Τελικά δεν το έχει βάλει κανένας το update;

Βγήκε καινούργιο firmware, 1.02.17 (16/12/2014).
Το έβαλε κανένας;
Παρατήρησε κάτι περίεργο;

Supports AOL.On
Resolved .MP4 videos not playing on a WD TV from Olympus Stylus Tough-3000.
Resolved issue to play any media after using BBC iPlayer.
Resolved issue with ABC iView not streaming content via WD TV.
Resolved issue with nZBGet for WDTV Players running out of space for 2GB+ videos.
Resolved issue with some of the services missing from the HOTKEY service list.
Resolved launch issue with BBC iPlayer via hotkey that launched the old version of BBC iPlayer.
Resolved no sound playing while using YouTube Leanback with certain USB 3.0 HDD's.
Resolved SiriusXM rebooting WD TV after credentials entered and logging in to service.
Resolved some .MP4 videos not playing.
Resolved system lock up when in idle mode on DVD menu overnight.
Resolved system locking up during media compile with USB HDD and Network Share.
Resolved user forum post about user's generated 3rd party app rebooting WD TV.
Resolved YouTube Leanback causing WD TV to reboot.

παιδιά πως γίνεται από πισι με Windows 7 να κάνω cast στο wdtv τώρα που το υποστηρίζει; τι hardware χρειάζομαι από την μεριά του πισι;

Βαλε Google Cast extension για να κανεις cast σε youtube απο το πισι σου μεσω wdtv

Βαλε Google Cast extension για να κανεις cast σε youtube απο το πισι σου μεσω wdtv
το εκανα ναι,αυτο!αλλα δεν γινεται να βλεπω την οθονη του υπολογιστη-μεσω wdtv- στην τιβι?οτι ακριβως δειχνει το desktop!

το εκανα ναι,αυτο!αλλα δεν γινεται να βλεπω την οθονη του υπολογιστη-μεσω wdtv- στην τιβι?οτι ακριβως δειχνει το desktop!

Δοκιμασε το google cast Beta
https://chrome.google.com/webstore/detail/google-cast-beta/dliochdbjfkdbacpmhlcpmleaejidimm?hl=en

Επανω αριστερα εχει ενα dropdown menu και μπορεις να κανεις cast το full desktop λεει. Δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει ομως...

Παιδιά καλησπέρα!πήρα κι εγώ σήμερα το εν λόγω media player και ενώ όλες οι δυνατότητες που έχει με βολεύουν μια χαρά έχω ένα θέμα με το media sharing απο το pc μου...έχω κανει όλα τα απαραίτητα βήματα αλλά πέρα απο το ότι δεν βλέπει όλους τους φακέλους που έχω κοινόχρηστους μόλις πατάω πάνω σε καποιον για να ανοιξει μου βγάζει μύνημα ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία...τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει...έχω σπάσει το κεφαλι μου...

Re: Απάντηση: WD TV (2014)

Παιδιά καλησπέρα!πήρα κι εγώ σήμερα το εν λόγω media player και ενώ όλες οι δυνατότητες που έχει με βολεύουν μια χαρά έχω ένα θέμα με το media sharing απο το pc μου...έχω κανει όλα τα απαραίτητα βήματα αλλά πέρα απο το ότι δεν βλέπει όλους τους φακέλους που έχω κοινόχρηστους μόλις πατάω πάνω σε καποιον για να ανοιξει μου βγάζει μύνημα ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία...τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει...έχω σπάσει το κεφαλι μου...

Απο αλλο pc βλεπεις μεσω δικτυου τα shared aρχεια και τους shared φακελους που θελεις να ανοιξουν στο wdtv? Ανοιγουν στο αλλο pc? Μπορεις πχ να δεις καποια ταινια σε αλλο pc απο αυτο που εχεισ την ταινια μεσω δικτυου?

Εντάξει τελικα έβγαλα άκρη...έπρεπε να κάνω τους φακέλους κοινή χρήση και μετά στην καρτέλα ασφάλεια έδωσα δικαιώματα πρόσβασης σε όλους βάζοντας everyone...και δούλεψε μια χαρά...

Re: Απάντηση: Re: WD TV (2014)

Το τελευταίο σχόλιο θεωρώ ότι είναι άκυρο, διαβάζοντας για το popcorn Time γράφει ότι δουλεύει με torrents και μάλιστα seedαρει κανονικά.
Οπότε κανονικό Downloading με torrents γίνεται απλά το κάνει άλλη εφαρμογή. Λογικά κατεβάζει και από public tracker μόνο.

Από όσο ξέρω τα κάνει και τα δύο.

Ισως θα επρεπε να διευκρινησω:
"Αντιο Downloading Goodbye Torrentz οπως τα ξερουμε......."

Με το popcorntime απο το
https://popcorntime.io/

1. Δεν χρειάζεται να κατεβάσουμε υπότιτλους για Ελληνικά, το κάνει αυτόματα.
2. Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για τορρεντς τα βρίσκει μόνο του
3. Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε ποιότητα ταινίας είναι μόνο 720p ή 1080p και μάλιστα διαλέγεις ποια από τις δυο θέλεις να παρακολουθήσεις
4. Δεν χρειάζεται να googlaroume τις ταινίες το κάνει μόνο του σε όλες τις HD ταινίες και υπάρχουν και εξώφυλλα αλλά NETFLIX
5. ΔΕν χρειάζεται να ανοίξουμε media player παίζει την ταινία από μόνο του.
6. ΔΕΝ χρεαζετε να μπαινοβζαζουμε usb stick kai σκληρους γιατι κανει STREAMING μεσω wifi στο WDTV απευθειας και ΧΩΡΙΣ καλωδιο την ταινια που διαλεξαμε
7. ΕΠΙΣΗΣ κανει STREAMING μεσω wifi στην SONY, SAMSUNG LG Smart TV απευθειας και ΧΩΡΙΣ και καν το WDTV και χωρις καλώδιο την ταινία που διαλέξαμε
8. Έχει ολοκληρωμένες σειρές σε HD ανα σεζόν και ανά επεισόδιο αλλά NETFLIX
9. Έχει ΑΝΙΜΕ
10. Έχει την δυνατότητα να κάνει την κάθε TV Smart με την προσθήκη ενός chromecast γιατί το υποστηρίζει 100%
11. Έχει εφαρμογή ANDROID και ολα τα παραπανω τα κάνεις από το κινητό σου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΤΗΝ χρήση pc.
12. Κανει streaming σε apple tv
και πολλά αλλά που δεν έχω χρόνο να αναλύσω

Για να κάνει τα παραπάνω χρησιμοποιεί και την τεχνολογία των τορρεντς ομως και ένα πατίνι έχει ρόδες δεν σημαίνει ότι είναι Πόρσε....

Με το popcorntime απο το

3. Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε ποιότητα ταινίας είναι μόνο 720p ή 1080p και μάλιστα διαλέγεις ποια από τις δυο θέλεις να παρακολουθήσεις
4. Δεν χρειάζεται να googlaroume τις ταινίες το κάνει μόνο του σε όλες τις HD ταινίες και υπάρχουν και εξώφυλλα αλλά NETFLIX
6. ΔΕΝ χρεαζετε να μπαινοβζαζουμε usb stick kai σκληρους γιατι κανει STREAMING μεσω wifi στο WDTV απευθειας και ΧΩΡΙΣ καλωδιο την ταινια που διαλεξαμε
7. ΕΠΙΣΗΣ κανει STREAMING μεσω wifi στην SONY, SAMSUNG LG Smart TV απευθειας και ΧΩΡΙΣ και καν το WDTV και χωρις καλώδιο την ταινία που διαλέξαμε
9. Έχει ΑΝΙΜΕ
10. Έχει την δυνατότητα να κάνει την κάθε TV Smart με την προσθήκη ενός chromecast γιατί το υποστηρίζει 100%
11. Έχει εφαρμογή ANDROID και ολα τα παραπανω τα κάνεις από το κινητό σου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΤΗΝ χρήση pc.

Για να κάνει τα παραπάνω χρησιμοποιεί και την τεχνολογία των τορρεντς ομως και ένα πατίνι έχει ρόδες δεν σημαίνει ότι είναι Πόρσε....
το μονο που δεν εχει ειναι σε σειρες αρκετες ελληνικους υποτιτλους αλλα σιγα δεν πειραζει.ευχαριστουμε που μας το προτεινες!

Με το popcorntime απο το

9. Έχει ΑΝΙΜΕ

Καλημέρα κι από 'μένα.
Όλ' αυτά που αναφέρεις, είναι για το WD ή για το PopCorn;
Εμφανίζει πλάγιους υπότιτλους;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WD TV (2014)

"Αντιο Downloading Goodbye Torrentz οπως τα ξερουμε......."http://avclub.gr/forum/newreply.php?do=newreply&p=1057289336

Με το popcorntime απο το

9. Έχει ΑΝΙΜΕ

ας το κάνω και copy από το faq του https://popcorntime.io/faq για να καταλάβουμε τι λέμε :)

Popcorn Time works using torrents, fair enough. Am I seeding while watching a movie?

Indeed, you are. You're going to be uploading bits and bits of the movie for as long as you're watching it on Popcorn Time.

δηλαδή κανονικό torrent client, κανονικό downloading και seeding, ποιο tracker χρησιμοποιεί δεν ξέρω αλλά στο faq γράφει ποια releases ψάχνει και κατεβάζει.
για τα episodes μιλάμε για public trackers κανονικά, αυτά για να μην έχουμε άγνοια.

What happens to the movies after I'm done?

Your movies will stay buried in a temporary folder somewhere on your drive until you restart your computer. Then it will be gone for good. You can choose to keep the downloaded files in the settings.

Δηλαδή κατεβάζουμε κανονικά και μένουν κανονικά στο pc μέχρι το restart ή αν θέλουμε τις κρατάμε.

από αυτή την πρόταση το μόνο που ισχύει είναι "όπως τα ξέρουμε" :)
τα υπόλοιπα ισχύουν κανονικότατα. Για να μην έχουμε αυταπάτες και να μην εθελοτυφλούμε :)

6. ΔΕΝ χρεαζετε να μπαινοβζαζουμε usb stick και σκληρους γιατι κανει STREAMING μεσω wifi στο WDTV απευθειας και ΧΩΡΙΣ καλωδιο την ταινια που διαλεξαμε

Πως ακριβώς το κάνουμε αυτό?

Καλημέρα κι από 'μένα.
Όλ' αυτά που αναφέρεις, είναι για το WD ή για το PopCorn;

Aφορουν την χρηση του PopCorn/WDTV το οποιο κανει streaming ταινιες/σειρες/Anime ειτε απευθειας στο λαπτοπ, ειτε μεσω wifi και WDTV στην TV, ειτε απευθειας στην smart TV. Στην ουσια το ποκορν βλεπει απο το λαπτοπ το WDTV και του στελνει την ταινια που εχει επιλεγει. Τι εννοεις "πλάγιους υπότιτλους"?.
Αυτην την στιγμη οι υποτιτλοι σε DLNA streaming δεν δουλευουν μεσω WDTV, οι develοpers toy PopCorn ομως αναφερουν οτι συντομα θα λυθει το προβλημα σε νεα εκδοση. Στο λαπτοπ και στο chromecast δουλευουν κανονικα.

ας το κάνω και copy από το faq του https://popcorntime.io/faq για να καταλάβουμε τι λέμε :)

Popcorn Time works using torrents, fair enough. Am I seeding while watching a movie?

Indeed, you are. You're going to be uploading bits and bits of the movie for as long as you're watching it on Popcorn Time.

δηλαδή κανονικό torrent client, κανονικό downloading και seeding, ποιο tracker χρησιμοποιεί δεν ξέρω αλλά στο faq γράφει ποια releases ψάχνει και κατεβάζει.
για τα episodes μιλάμε για public trackers κανονικά, αυτά για να μην έχουμε άγνοια.

What happens to the movies after I'm done?

Your movies will stay buried in a temporary folder somewhere on your drive until you restart your computer. Then it will be gone for good. You can choose to keep the downloaded files in the settings.

Δηλαδή κατεβάζουμε κανονικά και μένουν κανονικά στο pc μέχρι το restart ή αν θέλουμε τις κρατάμε.

από αυτή την πρόταση το μόνο που ισχύει είναι "όπως τα ξέρουμε" :)
τα υπόλοιπα ισχύουν κανονικότατα. Για να μην έχουμε αυταπάτες και να μην εθελοτυφλούμε :)

Απαντησα ποιο πανω,
"Και μια Πορσε εχει ροδες δεν ειναι ομως πατινι"
Δεν προκειται να μπω σε αντιπαραθεση για ενα προγραμμα, η γνωμη του καθενος ειναι ελευθερη και σεβαστη.

Πως ακριβώς το κάνουμε αυτό?

Το ποπκορν βλεπει το WDTV που ειναι συνδεδεμενο στο δικτυο και μεσα απο την εφαρμογη του στελνει την ταινια απευθειας στο WDTV και το WDTV στην TV

ScreenHunter_63 Jan. 30 10.55.jpg

Η επολογη του WDTV απο το προγραμμα του ποπκορν. Το WDTV ειναι συνδεδεμενο με ethrenet στο δικτυο, το ποπκορν ειναι εγκατεστημενο σε λαπτοπ συνδεδεμενο μεσω wifi στο ιδιο δικτυο.

καμία αντιπαράθεση, απλά διευκρίνηση έκανα για το good bye downloading επειδή είναι ανακριβές.
Απλή αναγραφή από το f.a.q. που λέει περισσότερες αλήθειες.

καμία αντιπαράθεση, απλά διευκρίνηση έκανα για το good bye downloading επειδή είναι ανακριβές.
Απλή αναγραφή από το f.a.q. που λέει περισσότερες αλήθειες.

Ok εγινε διευκρινηση επι του θεματος νομιζω ποιο πανω, αλλωστε το f.a.q. δεν αναφερει μονο αυτα που λες. Η τεχνολογια τορρεντς ειναι μερος του προγραμματος του ποπκορν. Δεν ειναι ομωs ενα bit torrent downloader γιατι ο κυριως σκοπος του δεν ειναι το download. Ειναι ενα free NETFLIX. Ενα Video on Demand Service που κανει streaming και στο WDTV. Νομιζω ειναι ξεκαθαρο. Παμε παρακατω..