WD TV (2014)

JIMBOAthens

Established Member
4 February 2008
222
zean σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.

Το ερώτημα όμως είναι αν μπορώ να streamάρω την ταινία όχι πό το pc αλλά π.χ. από το tablet (χρησιμοποιώντας φυσικά την android έκδοση του popcorn) προς το WDTV...

zean

New member
12 February 2011
88
zean σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.

Το ερώτημα όμως είναι αν μπορώ να streamάρω την ταινία όχι πό το pc αλλά π.χ. από το tablet (χρησιμοποιώντας φυσικά την android έκδοση του popcorn) προς το WDTV...

Δυστυχως δεν εχω android για να σε βοηθησω. Ξερω οτι με το chromecast γινετε και μπορεις να streamάρεις απευθειας απο την android συσκευη στην TV..σχεδον απιστευτο ειναι με το κινητο σου να βλεπεις HD ταινιες στην TV. Δεν εχεις να χασεις τιποτα απο το να καταβασεις το ποπκορν για android και να δοκιμασεις. Βεβαιωσου οτι το WDTV εχει παρει IP, μπες για λιγο στο youtube πριν ανοιξεις το ποπκορν για να δεις μετα αν το βλεπει απο το android.

neoktistos

Established Member
14 April 2013
161
Έδεσσα
Απάντηση: Re: WD TV (2014)

Τι εννοεις "πλάγιους υπότιτλους";
Εννοώ της μορφής "Italic". Επίσης δεν μ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα το streaming, αλλά κυρίως η αναπαραγωγή των υπότιτλων με την μορφή που αναφέρω απ' ευθείας από τον WD TV, προς την τη τηλεόραση.

Υ.Γ. : Αλήθεια, ποιά η διαφορά μεταξύ των "WD TV", "Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)" και "WDTV LIVE gen3";
Εαν είναι όμοια μεταξύ τους ή έστω τα δύο από τα τρία, δεν πρέπει να συγχωνευτούν, γιατί για κάποιον -ας το πούμε- άσχετο, είναι (λίγο) μπέρδεμα;
(Αν είναι δυνατόν, ας μου απαντήσουν ο/οι διαχειριστές)

zean

New member
12 February 2011
88
Re: Απάντηση: Re: WD TV (2014)

Εννοώ της μορφής "Italic". Επίσης δεν μ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα το streaming, αλλά κυρίως η αναπαραγωγή των υπότιτλων με την μορφή που αναφέρω απ' ευθείας από τον WD TV, προς την τη τηλεόραση.

Υ.Γ. : Αλήθεια, ποιά η διαφορά μεταξύ των "WD TV", "Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)" και "WDTV LIVE gen3";
Εαν είναι όμοια μεταξύ τους ή έστω τα δύο από τα τρία, δεν πρέπει να συγχωνευτούν, γιατί για κάποιον -ας το πούμε- άσχετο, είναι (λίγο) μπέρδεμα;
(Αν είναι δυνατόν, ας μου απαντήσουν ο/οι διαχειριστές)

Σαν να λεμε VW Golf1 1982-1989, VW Golf2 1990-1996 κλπ. Ποιο νεα μοντελα, καποια με πολλες διαφορες αλλα με λιγοτερες. Δεν ποιο ειναι το μοντελο σου και διαβασε αναλογα.

takis_kaisari

Established Member
5 November 2006
131
Παιδιά καλησπέρα έχω ένα θεματάκι τις τελευταίες μέρες με το player,ενώ στην αρχή έπαιζε χαρτί τα βιντεάκια στο youtube σε full hd τώρα μου κάνει κολληματάκια άσχετα αν η μπάρα του βίντεο έχει γεμίσει ήδη....τι μπορεί να φταίει....το ρούτερ είναι κλειδωμένο στα 24mbps και όταν παίζει το youtube στο wdtv δεν κατεβάζω τίποτα στο pc ....έχω κάνει restart την συσκευή αλλά δεν είδα διαφορά....μήπως να έκανα reset???

Browser

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,573
Εχει καταφερει κανεις να παιξει απο windows share ???? Δε βλεπει τιποτα απο το δικτυο, ουτε το σερβερ, ουτε ενα αλλο pc με win7.
Tο dlna service που εχω στο σερβερ το βλεπει, αλλα δε μου κανει γιατι δεν εχει υποτιτλους.
Καμμια ιδεα-οδηγια πριν το κανω κομματια ??? :rifle:

billpeppas

Supreme Member
23 October 2013
7,766
Athens
Browser, υποθέτω πως το WD και το PC συνδέονται στο ίδιο router.
Έχουν φυσικά ίδιο IP range/subnet και σωστό default gateway ( router's ip address ) και τα 2.

Έχεις κάνει share τον φάκελο με τις ταινίες που θες να μοιράσεις ?

Χωρίς να έχεις κάνει shared τον φάκελο και με τα κατάλληλα permissions ( αρκετές φορές τα Windows δεν δίνουνε από μόνα τους access permissions στο network ) δεν νομίζω πως τα βλέπει.
Τουλάχιστον όχι στην περίπτωση του φίλου μου που του το έφτιαξα στα γρήγορα, και στα Windows 7 του έχω κάνει disable τα easy sharing wizard και λοιπές βλακείες των Windows 7.

billpeppas

Supreme Member
23 October 2013
7,766
Athens
Δεν λέει κάτι αυτό δυστυχώς.
Κάθε μηχάνημα έχει τις ιδιοτροπίες του, κλπ.
Μπορεί να έχεις και γενικότερο θέμα με το συγκεκριμένο ( ίντερνετ έχει ? παίζει youtube video ? )

Stratos

AVClub Enthusiast
13 July 2006
786
Marousi
Χρηστο εχω και γω το ιδιο θεμα και ειμαι ενα βημα απο το να το παταξω απο το παραθυρο και να ξαναστησω πισι...
Δοκιμασε να κανεις επανεκκινηση τον σερβερ. Ασχετως αν δεν φταιει αυτος, το wd θα τον δει!! Τυχαια θα στον ξαναχανει κλπ κλπ, αλλα σε μενα τουλαχιστον ετσι ειναι...

Browser

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,573

Χρηστο εχω και γω το ιδιο θεμα και ειμαι ενα βημα απο το να το παταξω απο το παραθυρο και να ξαναστησω πισι...
Δοκιμασε να κανεις επανεκκινηση τον σερβερ. Ασχετως αν δεν φταιει αυτος, το wd θα τον δει!! Τυχαια θα στον ξαναχανει κλπ κλπ, αλλα σε μενα τουλαχιστον ετσι ειναι...

Εκτος εαν εννοεις να κανω restart το σερβερ ακριβως πριν το ψαξω απο το wd, δυστυχως το εχω κανει και δεν το βλεπει παλι.
πχ, κανω ρισταρτ το σερβερ και μετα απο μιση ωρα δοκιμαζω το wd και παλι τιποτα.

billpeppas

Supreme Member
23 October 2013
7,766
Athens
Έχεις password στο user σου στα Windows ?

Έχεις κάνει allow το connections without a password ? ( gpedit.msc -> Computer Configuration\Windows Settings\Security Settings\Local Policies\Security Options\ "Limit local account use of blank passwords" και κάνε το Disable )

Restart PC, try again.

Browser

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,573

Έχεις password στο user σου στα Windows ?

Έχεις κάνει allow το connections without a password ? ( gpedit.msc -> Computer Configuration\Windows Settings\Security Settings\Local Policies\Security Options\ "Limit local account use of blank passwords" και κάνε το Disable )

Restart PC, try again.

Εχω password στους user. Αλλα αν ΔΕΝ φαινεται στο windows share το pc, δεν μπορεις να επιλεξεις για να σου ζητησει μετα user και pass. Τουλαχιστον ετσι το καταλαβαινω εγω.

Παρολαυτα, η επιλογη που λες ειναι στο Enable. Θα την αλλαξω και θα το δοκιμασω το βραδι. Δεν ειμαι σιγουρος ομως οτι αυτο θα μου εμφανισει το pc μου στο windows share του wd.....

billpeppas

Supreme Member
23 October 2013
7,766
Athens

Εχω password στους user. Αλλα αν ΔΕΝ φαινεται στο windows share το pc, δεν μπορεις να επιλεξεις για να σου ζητησει μετα user και pass. Τουλαχιστον ετσι το καταλαβαινω εγω.

Παρολαυτα, η επιλογη που λες ειναι στο Enable. Θα την αλλαξω και θα το δοκιμασω το βραδι. Δεν ειμαι σιγουρος ομως οτι αυτο θα μου εμφανισει το pc μου στο windows share του wd.....

Αν θες μου δίνεις το βραδάκι teamviewer να δω τις ρυθμίσεις του PC σου μην έχει ξεφύγει κάτι :)
αφιλοκερδώς εννοείται :)

spyrakos

AVClub Enthusiast
16 January 2010
709

Χωρίς να είμαι ειδικός αλλά επειδή κάποια στιγμή είχα αντιμετωπίσει αντίστοιχο θέμα με ένα PC στο οικιακό δίκτυό μου, μου ακούγεται ότι το θέμα σου σχετίζεται με το master browser. Δοκίμασε το εξής: κλείσε όλες τις συσκευές του δικτύου σου. Άνοιξε πρώτα το router, μετά το PC σου και μετά το wdtv. Πες μας αν είδες κάποια αλλαγή. Να υποθέσω ότι έχεις ήδη σετάρει static ips στις συσκευές αυτές, σωστά?

Browser

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,573
Καποιες ειναι static και καποιες οχι. Μπορω να τις κανω ομως κι ετσι κι αλλιως, αλλα τι ρολο παιζει αυτο?