Ok ευχαριστώ. Οπότε περιμένουμε. Πιστεύετε ότι είναι κοντά στο να βγει κάποιο Player που να παίζει ''κανονικό'' 3D?
Ουσιαστικα για 2012 παμε ...
Ok ευχαριστώ. Οπότε περιμένουμε. Πιστεύετε ότι είναι κοντά στο να βγει κάποιο Player που να παίζει ''κανονικό'' 3D?
Οπως τα λεει ο φιλος ζιλμερ ειναι!!!το μηχανημα τα σπαει και ειναι φοβερο!!!με αποτελεσμα να ειμαι πολυ εντυπωσιασμενος.:award:απο pc που ειχα (και εχω) ειχα δωσει ενα καρο λεφτα και βρηκα την υγεια μου και την ησυχια μου.Απο wd tv live που ειχα καμμια σχεση.Ανωτερο σε ολα, διαβαζει τα παντα δεν κολλαει.Καθυστερησεις μονο σε μεταφορα αρχειου , περιηγηση μενου...γενικως παρτο κατα την γνωμη μου.Τωρα κατι dune και τετοια δεν τα ξερω αλλα δεν τρελλενομαι.Καλη αγορα ειναι και το netgear αλλα ουτε το εχω δοκιμασει ουτε εχει εσωτερικο σκληρο.
Αυτα
σιγουρα κατι λαθος ΕΓΩ κανω και δεν σε αμφισβητω ΑΛΛΑ..Δεν θα σου παιξει 3d(m2ts) blu ray.
Κανενα media player δεν μπορει ακομα να το κανει αυτο.
σιγουρα κατι λαθος ΕΓΩ κανω και δεν σε αμφισβητω ΑΛΛΑ..
εχω κατεβασει σε blu ray το HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3D-SBS οπου περιλαμβανει αρχεια m2ts...το παιζει κανονικα..εκτος αν εγω αντιλαμβανομαι κατι λαθος σε αυτο που λες
ναι ε? ειλικρινα δεν το ηξερα !thanks φιλεTo side by side ΔΕΝ είναι αυθεντικό bd αλλά μετατροπή ,γιατρό το παιζει.
Tα Side-By-Side αρχεία, αναπαράγονται από οποιoδήποτε 2D Player...
:smash:H τηλεοραση σου ειναι 3d?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.