WD TV Live Hub

απο pc που ειχα (και εχω) ειχα δωσει ενα καρο λεφτα και βρηκα την υγεια μου και την ησυχια μου.Απο wd tv live που ειχα καμμια σχεση.Ανωτερο σε ολα, διαβαζει τα παντα δεν κολλαει.Καθυστερησεις μονο σε μεταφορα αρχειου , περιηγηση μενου...γενικως παρτο κατα την γνωμη μου.Τωρα κατι dune και τετοια δεν τα ξερω αλλα δεν τρελλενομαι.Καλη αγορα ειναι και το netgear αλλα ουτε το εχω δοκιμασει ουτε εχει εσωτερικο σκληρο.
Αυτα
Οπως τα λεει ο φιλος ζιλμερ ειναι!!!το μηχανημα τα σπαει και ειναι φοβερο!!!με αποτελεσμα να ειμαι πολυ εντυπωσιασμενος.:award:

Η εικονα του σε οσα mkv 720p εχω βαλει απ τη παρασκευη που το πηρα,ειναι κυριολεκτικα...ξυραφι!Ακομα και σε avi 640*272 το upscaling ηταν σουπερ!Το μονο προβλημα που ειχα ηταν με ενα μικρο m2ts 4gig αρχειο,που δεν πηγαινε ομαλα το fast forward,με αποτελεσμα καποια στιγμη να κολησει εντελως,και να το κανω restart απο το κουμπι της προσοψης..δεν εχω κανει προς το παρον αναβαθμιση γιατι τις ψιλοφοβαμαι...

καλα μην μασατε..καμμια φορα αν κανει κανενα σπασιμου(σπανιοτατο) , δεν φταιει παντα το μηχανημα αλλα και το ιδιο το mkv ...νομιζω τουλαχιστον

Δεν θα σου παιξει 3d(m2ts) blu ray.
Κανενα media player δεν μπορει ακομα να το κανει αυτο.
σιγουρα κατι λαθος ΕΓΩ κανω και δεν σε αμφισβητω ΑΛΛΑ..
εχω κατεβασει σε blu ray το HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3D-SBS οπου περιλαμβανει αρχεια m2ts...το παιζει κανονικα..εκτος αν εγω αντιλαμβανομαι κατι λαθος σε αυτο που λες

μολις το εβαλα και στο total media theatre στο htpc ...τα ιδια παιζει...side by side...

σιγουρα κατι λαθος ΕΓΩ κανω και δεν σε αμφισβητω ΑΛΛΑ..
εχω κατεβασει σε blu ray το HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3D-SBS οπου περιλαμβανει αρχεια m2ts...το παιζει κανονικα..εκτος αν εγω αντιλαμβανομαι κατι λαθος σε αυτο που λες

To side by side ΔΕΝ είναι αυθεντικό bd αλλά μετατροπή ,γιατρό το παιζει.

συγνωμη γιατι πρεπει να κοιμαμαι ορθιος...εχω μια τηλεοραση samsung.. για να δω το 3d , στην βελτιστη μορφη του πρεπει να αγορασω player 3d και γνησιο blue ray ταινια.Μεχρι εδω καλα...αυτη η ταινια δεν θα ειναι side by side? και αν ναι τη διαφορα εχει απο το mkv ή το full blue ray που παιζει το hub?
σορρυ κιολας που δεν το αρπαζω με την μια...

Η καλυτερη λυση για σενα ειναι ενα 3d blu ray player το οποιο θα σου παιζει τα αυθεντικα δισκακια.Τα αυθεντικα δισκακια ριπαρισμενα ΔΕΝ θα σου παιξουν 3d στα υπαρχοντα media players.
Το side by side ειναι αλλη μεθοδος και δεν θα την βρεις σε κανενα original 3d blu ray.

vadergr υπερ ευχαριστω αλλα αστο δεν το καταλαβαινω.Τωρα πηγα στην τηλεοραση και εχει 3 επιλογες 3d
1)2d to 3d
2) side by side
3) πανω κατω

Εν ολιγοις .. Αν εχεις καποια ματροσκα side by side θα την παιξεις 3d απο το media player σου.
Αν ριπαρεις ενα αυθεντικο blu ray δισκακι και πας να το παιξεις απο το media player ΔΕΝ θα τα καταφερεις.
Απο αυτα που καταλαβαινω ομως θες να παιζεις ματροσκες οποτε δεν θα εχεις κανενα θεμα.