WD TV Live Hub

Ποιο είναι πιο <δυνατό> να παίξει mkv side by side απροβληματιστα για 3dtv το wd live tv η το wd live hub; Σαν μηχανηματα εχουν τρελες διαφορες; αν είναι τα ίδια δεν με ενδιαφέρει ο σκληρός!ευχαριστώ:-)

Καλησπέρα.
Έχοντας ήδη blu ray αλλά όχι εξωτερικό σκληρό θεωρείτε προτιμότερη την αγορα του hub ή κάτι σε H1/D1 ή popcorn a200/210?
Ευχαριστώ

Aν θες και χωρητικοτητα, η τιμη του hub ειναι πολυ καλη σε συνδοιασμο με αυτα που κανει.
Αν εχεις ενισχυτη με hd audio, να ξερεις οτι το hub ΔΕΝ περναει dts ma.

Υπαρχει τροπος να δω πληροφοριες για το αρχειο,π.χ,1280*544,ηχος dts,κλπ,χωρις να συνδεθω στο νετ με get content info?

Aν θες και χωρητικοτητα, η τιμη του hub ειναι πολυ καλη σε συνδοιασμο με αυτα που κανει.
Αν εχεις ενισχυτη με hd audio, να ξερεις οτι το hub ΔΕΝ περναει dts ma.
Τι ακριβώς εννοείς?

οκ έχει αναφερθεί και είναι σαφές. Το ερώτημα είναι αν (θεωρώντας ότι ένας σκληρός 1ΤΒ κοστίζει ~70 ευρώ) το wd είναι το καλύτερο βάσει ποιότητας-τιμής ή αξίζει να δώσεις τα επιπλέον χρήματα για να πάρεις κάποιο που θα υποστηρίζει dts ma.

οκ έχει αναφερθεί και είναι σαφές. Το ερώτημα είναι αν (θεωρώντας ότι ένας σκληρός 1ΤΒ κοστίζει ~70 ευρώ) το wd είναι το καλύτερο βάσει ποιότητας-τιμής ή αξίζει να δώσεις τα επιπλέον χρήματα για να πάρεις κάποιο που θα υποστηρίζει dts ma.
Δεν είναι μόνο ο σκληρός είναι το ότι έχεις DLNA/Nas αυτό το σκληρό και μπορείς δικτυακά να προβάλεις ότι υπάρχει μέσα σε αυτόν σε άλλες συσκευές που είναι στο δίκτυό σου.Πχ(Τηλεοραση ,Αλλο media player,PC κλπ)

Δεν είναι μόνο ο σκληρός είναι το ότι έχεις DLNA/Nas αυτό το σκληρό και μπορείς δικτυακά να προβάλεις ότι υπάρχει μέσα σε αυτόν σε άλλες συσκευές που είναι στο δίκτυό σου.Πχ(Τηλεοραση ,Αλλο media player,PC κλπ)

ακριβως-και χωρις σπασιμματα και κοληματα (τουλαχιστον σε οτι εχω δοκιμασει εγω)

Eπειδη σημερα ειναι να προχωρησω στην αγορα του συγκεκριμενου μηχανηματος, εαν μπορουν οι κατοχοι του wd live hub να μου πουνε τιμες αγορας που εχουν βρει,οπως και εαν συμφερει η αγορα τελικα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.!Εαν οχι εχετε να προτινετε καποιο αλλο μοντελο?
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να παιζει τα παντα (απο ταινιες)να βγαζει πεντακαναλο ηχο ηχο και να εχει εσωτερικο δισκο 1ΤΒ τουλαχιστο!!,Απο οτι εχω διαβασει τα εχει αυτα!Αρκουν?

Επειδη δεν γνωριζω. Ποια η διαφορα side by side 3d και full hd 3d? Στο ματι φαίνεται η διαφορα? Αν εχεις ενα m2ts αρχειο απο 3d bluray τί είναι?

Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση!
Αξιζει τα λεφτα του η να κοιταξω κατι αλλο,?Γενικα εισαι ευχαριστημενος?
απο pc που ειχα (και εχω) ειχα δωσει ενα καρο λεφτα και βρηκα την υγεια μου και την ησυχια μου.Απο wd tv live που ειχα καμμια σχεση.Ανωτερο σε ολα, διαβαζει τα παντα δεν κολλαει.Καθυστερησεις μονο σε μεταφορα αρχειου , περιηγηση μενου...γενικως παρτο κατα την γνωμη μου.Τωρα κατι dune και τετοια δεν τα ξερω αλλα δεν τρελλενομαι.Καλη αγορα ειναι και το netgear αλλα ουτε το εχω δοκιμασει ουτε εχει εσωτερικο σκληρο.
Αυτα

Επειδη δεν γνωριζω. Ποια η διαφορα side by side 3d και full hd 3d? Στο ματι φαίνεται η διαφορα? Αν εχεις ενα m2ts αρχειο απο 3d bluray τί είναι?

στα 2 πρωτα αν μαθεις πες μου και μενα.Στο 3 δεν ειναι απαραιτητο να ειναι side by side , αλλα και η αλλη τεχνολογια με γυαλια διαφορετικων χρωματων.
Πανω που εκανα δοκιμες με 3d μου εφαγε το μοναδικο ζευγαρι γυαλιων ο σκυλος μου :smash:

Με λίγα λόγια αν έχω 65αρα VT20 και m2ts από 3d bluray θα το παίξει στο HUB ή όχι? Αν όχι δεν το παίρνω, αρκούμαι και με το Live που έχω...

Δεν θα σου παιξει 3d(m2ts) blu ray.
Κανενα media player δεν μπορει ακομα να το κανει αυτο.

Ok ευχαριστώ. Οπότε περιμένουμε. Πιστεύετε ότι είναι κοντά στο να βγει κάποιο Player που να παίζει ''κανονικό'' 3D?

Ok ευχαριστώ. Οπότε περιμένουμε. Πιστεύετε ότι είναι κοντά στο να βγει κάποιο Player που να παίζει ''κανονικό'' 3D?

είναι νωρίς πιστεύω....τα chipsets έχουν ανακοινωθεί. Τα format όμως ?
Γιατί εγώ προτιμώ το RealD μεταξύ μας