Τι ακριβώς εννοείς?Aν θες και χωρητικοτητα, η τιμη του hub ειναι πολυ καλη σε συνδοιασμο με αυτα που κανει.
Αν εχεις ενισχυτη με hd audio, να ξερεις οτι το hub ΔΕΝ περναει dts ma.
Τι ακριβώς εννοείς?
Δεν είναι μόνο ο σκληρός είναι το ότι έχεις DLNA/Nas αυτό το σκληρό και μπορείς δικτυακά να προβάλεις ότι υπάρχει μέσα σε αυτόν σε άλλες συσκευές που είναι στο δίκτυό σου.Πχ(Τηλεοραση ,Αλλο media player,PC κλπ)οκ έχει αναφερθεί και είναι σαφές. Το ερώτημα είναι αν (θεωρώντας ότι ένας σκληρός 1ΤΒ κοστίζει ~70 ευρώ) το wd είναι το καλύτερο βάσει ποιότητας-τιμής ή αξίζει να δώσεις τα επιπλέον χρήματα για να πάρεις κάποιο που θα υποστηρίζει dts ma.
Δεν είναι μόνο ο σκληρός είναι το ότι έχεις DLNA/Nas αυτό το σκληρό και μπορείς δικτυακά να προβάλεις ότι υπάρχει μέσα σε αυτόν σε άλλες συσκευές που είναι στο δίκτυό σου.Πχ(Τηλεοραση ,Αλλο media player,PC κλπ)
Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση!saturn το ειχα παρει 215 ευρω
απο pc που ειχα (και εχω) ειχα δωσει ενα καρο λεφτα και βρηκα την υγεια μου και την ησυχια μου.Απο wd tv live που ειχα καμμια σχεση.Ανωτερο σε ολα, διαβαζει τα παντα δεν κολλαει.Καθυστερησεις μονο σε μεταφορα αρχειου , περιηγηση μενου...γενικως παρτο κατα την γνωμη μου.Τωρα κατι dune και τετοια δεν τα ξερω αλλα δεν τρελλενομαι.Καλη αγορα ειναι και το netgear αλλα ουτε το εχω δοκιμασει ουτε εχει εσωτερικο σκληρο.Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση!
Αξιζει τα λεφτα του η να κοιταξω κατι αλλο,?Γενικα εισαι ευχαριστημενος?
Επειδη δεν γνωριζω. Ποια η διαφορα side by side 3d και full hd 3d? Στο ματι φαίνεται η διαφορα? Αν εχεις ενα m2ts αρχειο απο 3d bluray τί είναι?
Δεν θα σου παιξει 3d(m2ts) blu ray.
Κανενα media player δεν μπορει ακομα να το κανει αυτο.
Ok ευχαριστώ. Οπότε περιμένουμε. Πιστεύετε ότι είναι κοντά στο να βγει κάποιο Player που να παίζει ''κανονικό'' 3D?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.