WD TV Live Hub

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV Live Hub

Δυστυχώς, το στικάκι που βάζω (usb), δεν κάνει αναβάθμιση διότι ήδη υπάρχει η αναβάθμιση. (2.07) Έτσι μάλλον δεν βλέπει τα 4 αποσυμπιεσμένα αρχεία, εκτός αν κάτι δεν κάνω σωστά!!!!!! (το μηχάνημα δουλευει κανονικά) Μόνο στο ξεκίνημα μου βγάζει αυτά τα ηλίθια μηνύματα!!!!
καμια γνώμη ευχαριστώ!!!
Ανοιξε το wdtvlivehub.ver και αλλαξε τον αριθμο της εκδοσης σε νεοτερο, δλδ το 2.07.17 καντο 2.08.17,ετσι θα το δει σαν αναβαθμιση.Τουλαχιστον στο wd tv live ετσι γινεται.

Κάτοχος και εγώ πλέον του εν λόγω μηχανήματος και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Του έχω βάλει και ένα stick wifi που πήρα με 20e και το εργαλείο δουλεύει ασταμάτητα.
Μπορείς να μας πεις την μάρκα και το τύπο από το stick και σε τι εμβέλεια το έχεις?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV Live Hub

Ανοιξε το wdtvlivehub.ver και αλλαξε τον αριθμο της εκδοσης σε νεοτερο, δλδ το 2.07.17 καντο 2.08.17,ετσι θα το δει σαν αναβαθμιση.Τουλαχιστον στο wd tv live ετσι γινεται.

Και πως θα το ανοίξω το wdtvlivehub.ver, με τι πρόγραμμα, το επιχείρησε κανείς ή θα δημιουργήσω μεγαλύτερο πρόβλημα; :bigcry:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV Live Hub

Και πως θα το ανοίξω το wdtvlivehub.ver, με τι πρόγραμμα, το επιχείρησε κανείς ή θα δημιουργήσω μεγαλύτερο πρόβλημα; :bigcry:
Mε το WordPad το ανοιγεις.

Φίλτατε σε ευχαριστώ, επιτέλους ξεμπλόκαρε και δεν μου βγάζει τα ηλίθια μηνύματα, άλλαξα το 2.07.17 σε 2.08.17 με το σημειωματάριο(notepad), η εγκατάσταση έγινε κανονικά και το νέο firmware είναι και πάλι το 2.07.17!!!!!
Με γλίτωσες από πακετάρισμα και το χρόνο που θα μου έλειπε το μηχάνημα. :worshippy: :SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: WD TV Live Hub

:singer: Νέο firmware 2.08.13 http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_livehub

Πολύ συχνά βγάζουν, τις αναβαθμίσεις !!!!!!! :chinscratch:

φτου φτου μη τα ματιασω τα παλικαρια αλλα απο συχνοτητα μια χαρα τα πανε!! αν και δε βλεπω κατι σημαντικο γενικοτερα το χουν μου φαινεται. Αφου ουτε καν ειχα μπει στη διαδικασια να αναζητησω καινουργιο φιρμ ελεγα σε κανα 6μηνο κ βλεπουμε!! :music-smiley-005:

γειας σας παιδια , το εχω παρει και εγω πριν απο μια εβδομαδα και το πουλαω σε πολυ καλη τιμη ,ο λογος ειναι οτι εφτιαξα ενα παλιο της DViCO και το δινω τωρα ! σορυ για το ασχετο μηνημα .αλλα ειναι ευκαιρια το εχω βαλει εδω >
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=86032

Έχουν ξεφύγει... Στο eshop το hub έχει 280 Ευρώ και το live 130! Που να επιστρέψουμε στη δραχμή...

βγήκε νέο firmware (3 series) το οποίο και εγκατέστησα. Αμέσως μετά εξαφανίστηκε ένας τεράστιος φάκελος με ταινίες και σε έναν μικρότερο παίρνω μήνυμα "No media in the library"
Δεν λέω ότι φταίει το νέο λειτουργικό, και να μην το βάλετε (μπορεί να έτυχαν οι αναποδιές σε μένα), απλώς αναφέρω τα γεγονότα.

Επίσης έχει τρελαθεί στα κολλήματα. Να κάνω ένα Reset ?

Με βάσει αυτά που διαβάζω στο WD community, θα έλεγα να μην προχωρήσετε στην αναβάθμιση ακόμα...

ελα ρε μιλτο εχω μεινει εγω μην αγχωνεσαι!!! :) την ειδα χθες την αναβαθμιση αλλα η γυναικα ηθελε να δει ταινια κ δεν την εκανα... Τωρα με αυτα που μου γραφεις θα το σκεφτω λιγουλακι γμτ χιχιχιιιιι

Απάντηση: Re: WD TV Live Hub

τι έγινε ρε παιδιά που πήγατε όλοι;;;;
τα πουλήσατε όλοι τα μηχανάκια σας;;;
:FSGSFGS4:

Αρχική Δημοσίευση από SoCiaL
Φίλτατε σε ευχαριστώ, επιτέλους ξεμπλόκαρε και δεν μου βγάζει τα ηλίθια μηνύματα, άλλαξα το 2.07.17 σε 2.08.17 με το σημειωματάριο(notepad), η εγκατάσταση έγινε κανονικά και το νέο firmware είναι και πάλι το 2.07.17!!!!!
Με γλίτωσες από πακετάρισμα και το χρόνο που θα μου έλειπε το μηχάνημα.

Μετά από το παραπάνω πρόβλημα μου, φυσάς και το γιαούρτι!!!! -(Μας φόβισες λιγουλάκι όμως!!!!)

Mια χαρά το update. Mόνο την πρώτη φορά μου πάγωσε το μηχάνημα την ώρα που έκανα eject τον δίσκο. Κατα τα άλλα κανένα πρόβλημα.

καλησπερα, το εν λογω πλειερ μπορω να το βρω σε καλυτερη τιμη?
ειμαι σε πολη εκτος αθηνας και η καλυτερη τιμη που το βρηκα εδω ειναι στο e-shop 249e.

πριν 1 βδομαδα το ειχα δει εδω σε μαγαζι 214 ευρω αλλα δεν προλαβα την αγορα. καποιο εμπιστο ιντερνετικο μαγαζι ελλαδα να ειναι διαθεσιμο σε αυτη την τιμη κοντα? αν και θα προτιμουσα να το παρω απο εδω στην πολη μου για λογους εγγυησης, αλλα για να το ξαναβρω τετοια τιμη πρεπει να περιμενω κανα 2μηνο. εχει να μου προτεινετε καπιο?

καλησπερα, το εν λογω πλειερ μπορω να το βρω σε καλυτερη τιμη?
ειμαι σε πολη εκτος αθηνας και η καλυτερη τιμη που το βρηκα εδω ειναι στο e-shop 249e.

πριν 1 βδομαδα το ειχα δει εδω σε μαγαζι 214 ευρω αλλα δεν προλαβα την αγορα. καποιο εμπιστο ιντερνετικο μαγαζι ελλαδα να ειναι διαθεσιμο σε αυτη την τιμη κοντα? αν και θα προτιμουσα να το παρω απο εδω στην πολη μου για λογους εγγυησης, αλλα για να το ξαναβρω τετοια τιμη πρεπει να περιμενω κανα 2μηνο. εχει να μου προτεινετε καπιο?

στα 209 ευρω το εχει βαλει ο κολομβουνης.

http://www.kolomvounis.gr//default.asp?pid=19&itmId=24984&catId=430&la=1