WD TV Live Hub

παιδια αγορασα το wd live και εχω ενα προβλημα και μια ερωτηση!

το προβλημα:βασικα πηρα δυο τετοιους και τους εχω σεταρει ασυρματα με το ρουτερ και βλεπουν τους σκληρους του κομπιουτερ μου μια χαρα.ΟΜΩΣ απο τον υπολογιστη βλεπω ΜΟΝΟ τον εξωτερικο σκληρο του media player που ανοιξε ΠΡΩΤΟΣ!ΔΕΝ βλεπω και τους δυο σκληρους των media pleyers.υπαρχει λυση?

επειδη to streaming ακομα και απλων avi αρχειων εχει σπασιματα αυτο μπορει να βελτιωθει?εχω wind router κλειδωνω στα 16000 και ρουτερ το ZTE.

παιδια αγορασα το wd live και εχω ενα προβλημα και μια ερωτηση!

το προβλημα:βασικα πηρα δυο τετοιους και τους εχω σεταρει ασυρματα με το ρουτερ και βλεπουν τους σκληρους του κομπιουτερ μου μια χαρα.ΟΜΩΣ απο τον υπολογιστη βλεπω ΜΟΝΟ τον εξωτερικο σκληρο του media player που ανοιξε ΠΡΩΤΟΣ!ΔΕΝ βλεπω και τους δυο σκληρους των media pleyers.υπαρχει λυση?

επειδη to streaming ακομα και απλων avi αρχειων εχει σπασιματα αυτο μπορει να βελτιωθει?εχω wind router κλειδωνω στα 16000 και ρουτερ το ZTE.

Εντάξει ήθελε τον κάθε player να του δώσω άλλο όνομά!
Για να μην έχω σπασίματα σε ταινίες hd τι μπορώ να κάνω?

Πρότεινε και καμιά μάρκα από στικάκι αν έχεις κάποιο και δουλεύει καλά....

Αν απευθυνεσαι σε μένα, δεν έχω να προτείνω stick γιατι χρησιμοποιώ το wd live streamer που υποστηρίζει 802.11n

Αν απευθυνεσαι σε μένα, δεν έχω να προτείνω stick γιατι χρησιμοποιώ το wd live streamer που υποστηρίζει 802.11n

Στις ρυθμίσεις του ρουτερ νομίζω είναι στο b,g,n άρα εκεί το έχω !έλα πού σήμερα ήθελα να παίξω ένα αρχειο avi 350 mb και έκανε σπασίματα και δεν είχε ήχο!μονο όταν έβαλα τον σκληρό πάνω στο wd live έπαιξε κανονικά.

Στις ρυθμίσεις του ρουτερ νομίζω είναι στο b,g,n άρα εκεί το έχω !έλα πού σήμερα ήθελα να παίξω ένα αρχειο avi 350 mb και έκανε σπασίματα και δεν είχε ήχο!μονο όταν έβαλα τον σκληρό πάνω στο wd live έπαιξε κανονικά.

Στις ρυθμίσεις του ρουτερ το έχω στο mixed 802.11b+802.11g+802.11n

Θα το βάλεις να εκπέμπει μόνο σε n, τώρα για να είναι συμβατό με τα αλλα πρότυπα ρίχνει την ταχύτητα στα 54, κι όχι στα 150 ή 300 όπως θα μπορούσε θεωρητικά. Εσένα στην n τι ταχύτητα εκπέμπει, 150 ή 300;

Θα το βάλεις να εκπέμπει μόνο σε n, τώρα για να είναι συμβατό με τα αλλα πρότυπα ρίχνει την ταχύτητα στα 54, κι όχι στα 150 ή 300 όπως θα μπορούσε θεωρητικά. Εσένα στην n τι ταχύτητα εκπέμπει, 150 ή 300;

Σε .avi δεν θα επρεπε να εχει το παραμικρο προβλημα ακομα και σε b/g.

Έχει η b+g η b+ g+n!δεν έχει σκέτο n!
Το ZTE της wind έχω.πως βλέπω την ταχύτητα του n ?δεν γίνεται να βάλω μονο το n ?

Last edited:
δυστυχως δεν ξερω το ρουτερ σου για να σε βοηθήσω

Βασικα έχει δυο επιλογές.μια είναι b+g και η άλλη b+g+n άρα η δεύτερη είναι αυτή πού θέλω έτσι δεν είναι?άλλη ρύθμιση πού να βελτιώνει το streaming υπάρχει?

Σημερα το παρελαβα <γεματο> ευγενικη χορηγεια φιλου ,αναβαθμισμενο στην τελευταια 3.01.19 ,ειχα την εντυπωση κι απο αυτα που διαβασα εδω οτι ειχε επιλογη Hdmi Sec στο μενου αλλα δεν την βλεπω καπου ,σε σας εχει η μηπως με τις αναβαθμισεις αλλαξε κατι ?

Σημερα το παρελαβα <γεματο> ευγενικη χορηγεια φιλου ,αναβαθμισμενο στην τελευταια 3.01.19 ,ειχα την εντυπωση κι απο αυτα που διαβασα εδω οτι ειχε επιλογη Hdmi Sec στο μενου αλλα δεν την βλεπω καπου ,σε σας εχει η μηπως με τις αναβαθμισεις αλλαξε κατι ?

Τι είναι το hdmi sec ?γιατί το έχει και το δικό μου το live αλλά δεν ξέρω τι κάνει.τώρα είναι στο off.

Hellooo?
Κατι αλλο ,οτι δεν μπορω να κανω registration της συσκευης με τιποτα ..ουτε μεσα απο τον player ουτε μεσω του σαιτ της Wd ,εκει μου λεει οτι δεν αναγνωριζει το σιριαλ..
Κατα τ'αλλα φυσαει ,φτου 2ις:smash:

Με τα πολλα εγινε και το registration ,με το Hdmi cec παραμενει η ερωτηση ,αλλα πολυ ησυχια επικρατει οποτε ..:turtle:

Και μετα τη τελευταια αναβαθμιση εξακολουθει να βγαζει δικαναλο ηχο απο τα MP4 αρχεια που εχουν ηχο AAC 5.1....ελεος πια...τοσο δυσκολο ειναι να το κανει PCM 5.1 οπως κανει το PS3?