παιδια αγορασα το wd live και εχω ενα προβλημα και μια ερωτηση!
το προβλημα:βασικα πηρα δυο τετοιους και τους εχω σεταρει ασυρματα με το ρουτερ και βλεπουν τους σκληρους του κομπιουτερ μου μια χαρα.ΟΜΩΣ απο τον υπολογιστη βλεπω ΜΟΝΟ τον εξωτερικο σκληρο του media player που ανοιξε ΠΡΩΤΟΣ!ΔΕΝ βλεπω και τους δυο σκληρους των media pleyers.υπαρχει λυση?
επειδη to streaming ακομα και απλων avi αρχειων εχει σπασιματα αυτο μπορει να βελτιωθει?εχω wind router κλειδωνω στα 16000 και ρουτερ το ZTE.
Αν απευθυνεσαι σε μένα, δεν έχω να προτείνω stick γιατι χρησιμοποιώ το wd live streamer που υποστηρίζει 802.11n
Στις ρυθμίσεις του ρουτερ νομίζω είναι στο b,g,n άρα εκεί το έχω !έλα πού σήμερα ήθελα να παίξω ένα αρχειο avi 350 mb και έκανε σπασίματα και δεν είχε ήχο!μονο όταν έβαλα τον σκληρό πάνω στο wd live έπαιξε κανονικά.
Θα το βάλεις να εκπέμπει μόνο σε n, τώρα για να είναι συμβατό με τα αλλα πρότυπα ρίχνει την ταχύτητα στα 54, κι όχι στα 150 ή 300 όπως θα μπορούσε θεωρητικά. Εσένα στην n τι ταχύτητα εκπέμπει, 150 ή 300;
Σε .avi δεν θα επρεπε να εχει το παραμικρο προβλημα ακομα και σε b/g.
δυστυχως δεν ξερω το ρουτερ σου για να σε βοηθήσω
Σημερα το παρελαβα <γεματο> ευγενικη χορηγεια φιλου ,αναβαθμισμενο στην τελευταια 3.01.19 ,ειχα την εντυπωση κι απο αυτα που διαβασα εδω οτι ειχε επιλογη Hdmi Sec στο μενου αλλα δεν την βλεπω καπου ,σε σας εχει η μηπως με τις αναβαθμισεις αλλαξε κατι ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.