WD TV Live Hub

tp-link usb που δοκιμασα , παιζει αψογα (το εχει το πλαισιο).
Ενα belkin παλιο που ειχα ουτε καν το ειδε

Το εχω αγορασει εδω και 15 μερες, αλλα χθες αξιωθηκα να το δοκιμασω σοβαρα. Το εχω συνδεσει με ενα nas 2tb. Η πρωτη εντυπωση ηταν απογοητευτικη...
Περα απο το απαραδεκτο να χανει το library και τα content info σν βγει απο το ρευμα, δεν βρηκα τροπο να δει καποθα αρχεια που προσθεσα στο nas μετα τη δημιουργια του library, παρα μονο αν σβησω το library και το ξαναδημιουργησω. Δεν ξερω καθε ποτε κανει update μονο του τη library η γιατι δεν εβαλαν καποια επιλογη να σκαναρει με εντολη του χρηστη για νεα αρχεια... Αλλα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην μπορει να δει τα νεα αρχεια, ουτε καν οταν βλεπεις ανα folder. Δεν ξερω, μου φαινεται τοσο μεγαλο προβλημα που μαλλον κατι μου ξεφευγει. Και αν δεν μου ξεφευγει, θα παρει δρομο.για τια αγγελιες αμεσα...

Το εχω αγορασει εδω και 15 μερες, αλλα χθες αξιωθηκα να το δοκιμασω σοβαρα. Το εχω συνδεσει με ενα nas 2tb. Η πρωτη εντυπωση ηταν απογοητευτικη...
Περα απο το απαραδεκτο να χανει το library και τα content info σν βγει απο το ρευμα, δεν βρηκα τροπο να δει καποθα αρχεια που προσθεσα στο nas μετα τη δημιουργια του library, παρα μονο αν σβησω το library και το ξαναδημιουργησω. Δεν ξερω καθε ποτε κανει update μονο του τη library η γιατι δεν εβαλαν καποια επιλογη να σκαναρει με εντολη του χρηστη για νεα αρχεια... Αλλα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην μπορει να δει τα νεα αρχεια, ουτε καν οταν βλεπεις ανα folder. Δεν ξερω, μου φαινεται τοσο μεγαλο προβλημα που μαλλον κατι μου ξεφευγει. Και αν δεν μου ξεφευγει, θα παρει δρομο.για τια αγγελιες αμεσα...

Aκομα και να το βγαλω απο το ρευμα δεν χανει τα content info ουτη την library.

Σε ευχαριστώ! :2thumb22sup:
Και μια ακόμα ερώτηση. τα αρχεία πώς τα περνάς στον σκληρό?
O ποιο γρηγορος τροπος ειναι να βαζεις τα αρχεια σου σε ενα εξωτερικο σκληρο δισκο και μετα να το συνδεσεις με usb στο hub να κανεις την μεταφορα.

Aκομα και να το βγαλω απο το ρευμα δεν χανει τα content info ουτη την library.
Αν δεν συμβαινει αυτο και εκανα λαθος, ειναι καπως παρηγορο...
Αλλα θα φυγει αν δεν υπαρχει τροπος να δει τα νεα αρχεια χωρις να κανει recompile ολοκληρη τη library... κριμα, γιατι δεν βλεπω και καμια εναλλακτικη...

Αν δεν συμβαινει αυτο και εκανα λαθος, ειναι καπως παρηγορο...
Αλλα θα φυγει αν δεν υπαρχει τροπος να δει τα νεα αρχεια χωρις να κανει recompile ολοκληρη τη library... κριμα, γιατι δεν βλεπω και καμια εναλλακτικη...
Συγνωμη για να βαλεις τα contents info το κανεις manual η το κανεις μεσω του hub??
παραδειγμα πως το κανω εγω.
Μεταφερω μια νεα ταινια στο Hub με τιτλο
The American [2010]720pBluRay

πατας το κουμπι option,seartch content info (εννοείτε οτι διορθώνεις τον τίτλο της ταινίας σε
The American

χωρίς το
[2010]720pBluRay

Εnter και εισαι οκ.

Y.Σ Οταν κανεις μεταφορα της ταινιας στον σκληρο δισκο του HUB,μετα πρεπει να την μεταφερεις και απο τον φακελο του usbsync στον γενικο φακελο που εχεις τις ταινιες.
Εχω παρατηρησει οτι εαν δεν το κανεις αυτο οντως χανονται τα contents info!!

Μέσω του HUB κάνω τα moviesheets.
Απ' ό,τι διάβασα εδώ είναι bug και δεν κάνει update τo library από τα network shares.
Το απαράδεκτο είναι ότι αν ένα αρχείο το προσθέσεις στο NAS, δεν μπορείς να το δεις αν δεν κάνεις rebuild την βιβλιοθήκη. Αν κάθε φορά που προσθέτω μια ταινία κάνει μία ώρα να τη δει, και μάλιστα μετά από restart, θα πάρει δρόμο και θα πάρω ένα Mede8er... :violent-smiley-030:

Μέσω του HUB κάνω τα moviesheets.
Απ' ό,τι διάβασα εδώ είναι bug και δεν κάνει update τo library από τα network shares.
Το απαράδεκτο είναι ότι αν ένα αρχείο το προσθέσεις στο NAS, δεν μπορείς να το δεις αν δεν κάνεις rebuild την βιβλιοθήκη. Αν κάθε φορά που προσθέτω μια ταινία κάνει μία ώρα να τη δει, και μάλιστα μετά από restart, θα πάρει δρόμο και θα πάρω ένα Mede8er... :violent-smiley-030:
εμενα γιατι δεν μου τα κανει αυτα?
Παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το συγκεκριμενο μηχανημα,παιζει τα παντα,και γενικα τα σπαει,μονο στην μεταφορα ειναι αργο αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα.
Ασε που πιστευω με ενα μελλοντικο update ισως λυθει το προβλημα σου!!

Όπως το περίμενα τελικά έγινε.
Το hub μας άφησε χρόνους από δίσκο.

Ναι, μου έβγαζε δύο μυνήματα.
Το 1ο να χρησιμοποιώ μόνο δίσκους wd :violent-smiley-030: & το 2ο ότι ο δίσκος κοντεύει να γεμίσει με 350Gb μέσα βέβαια, αν προσθέσουμε στα παραπάνω και κάτι φοβερούς ήχους από κεφαλές... η κατάληξη ήταν αναμενόμενη.

Όταν το αλάξω θα σας πω τη συνέχεια

εμενα γιατι δεν μου τα κανει αυτα?
Παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το συγκεκριμενο μηχανημα,παιζει τα παντα,και γενικα τα σπαει,μονο στην μεταφορα ειναι αργο αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα.
Ασε που πιστευω με ενα μελλοντικο update ισως λυθει το προβλημα σου!!
+1

Εδώ και 2 μέρες που το έχω πάει καλά. Τώρα σχετικά με το γνωστό πρόβλημα :
1. Το ανοίγετε κλείνετε από το διακόπτη πάνω στο hub?
2. Εχετε κάνει firmware update?
3. Τι DCM έχετε ? CBAEABA το δικό μου.
4. Τίποτα άλλο?

Το κλεινω απ το διακοπτη στη προσοψη,με 5 δτ πατημα για να βγει τελειως off-το ιδιο μπορεις να κανεις και με 5 δτ πατημα απ το remote.Στην αρχη φοβομουν το firm.update,αλλα επειδη κολαγε μερικες φορες,κι επρεπε να το βγαλω απ τη πριζα,την εκανα,κι απο τοτε δεν το ξανακανε.Κανα 2 φορες ανοιγοντας το μουβγαζε 720p50hz αντι 1080p60hz που το εχω..Το εχω απ τις 21/1.

παιδες να ρωτησω αν θες να βαλεις μεγαλυτερο δισκο μπορεις ή οχι?

και ενα τελευταιο ερωτημα ξερετε που μπορω να το δω απο κοντα? οχι απαραιτητα να παιζει τη συσκευη απλα να της ριξω ενα βλεφαρο live.....

Last edited:
Επειδη εχουνε περασει 2 απο τα χερια μου αυτο που καταλαβα (μαζι με ολα αυτα που διαβασα εδω μεσα) ειναι οτι καποια δουλεύουν απροβλημάτιστα οπως αυτο που εχω τωρα χωρις κολλήματα και αργοπορίες και καποια αλλα ειναι για πεταμα σαν αυτο που ειχα πριν που κολλούσε απο την 1 μερα και αργουσε να κανει το οτιδήποτε μεχρι που παρεδωσε πνευμα. Αρα κανετε το σταυρο σας πριν αγορασετε ή περιμένετε μήπως και το βελτιώσουν. Αλλιως το προσπερνάτε και παίρνετε κατι αλλο.

οποτε αμα ειμαι γκαντεμης και πεσω σε προβληματικο ποια ειναι η πολιτικη της αντιπροσωπειας? στο αλλαζει με καινουργιο ή κλαις τα λεφτα και το χρονο σου?