Το εχω αγορασει εδω και 15 μερες, αλλα χθες αξιωθηκα να το δοκιμασω σοβαρα. Το εχω συνδεσει με ενα nas 2tb. Η πρωτη εντυπωση ηταν απογοητευτικη...
Περα απο το απαραδεκτο να χανει το library και τα content info σν βγει απο το ρευμα, δεν βρηκα τροπο να δει καποθα αρχεια που προσθεσα στο nas μετα τη δημιουργια του library, παρα μονο αν σβησω το library και το ξαναδημιουργησω. Δεν ξερω καθε ποτε κανει update μονο του τη library η γιατι δεν εβαλαν καποια επιλογη να σκαναρει με εντολη του χρηστη για νεα αρχεια... Αλλα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην μπορει να δει τα νεα αρχεια, ουτε καν οταν βλεπεις ανα folder. Δεν ξερω, μου φαινεται τοσο μεγαλο προβλημα που μαλλον κατι μου ξεφευγει. Και αν δεν μου ξεφευγει, θα παρει δρομο.για τια αγγελιες αμεσα...
O ποιο γρηγορος τροπος ειναι να βαζεις τα αρχεια σου σε ενα εξωτερικο σκληρο δισκο και μετα να το συνδεσεις με usb στο hub να κανεις την μεταφορα.Σε ευχαριστώ! :2thumb22sup:
Και μια ακόμα ερώτηση. τα αρχεία πώς τα περνάς στον σκληρό?
Αν δεν συμβαινει αυτο και εκανα λαθος, ειναι καπως παρηγορο...Aκομα και να το βγαλω απο το ρευμα δεν χανει τα content info ουτη την library.
Συγνωμη για να βαλεις τα contents info το κανεις manual η το κανεις μεσω του hub??Αν δεν συμβαινει αυτο και εκανα λαθος, ειναι καπως παρηγορο...
Αλλα θα φυγει αν δεν υπαρχει τροπος να δει τα νεα αρχεια χωρις να κανει recompile ολοκληρη τη library... κριμα, γιατι δεν βλεπω και καμια εναλλακτικη...
εμενα γιατι δεν μου τα κανει αυτα?Μέσω του HUB κάνω τα moviesheets.
Απ' ό,τι διάβασα εδώ είναι bug και δεν κάνει update τo library από τα network shares.
Το απαράδεκτο είναι ότι αν ένα αρχείο το προσθέσεις στο NAS, δεν μπορείς να το δεις αν δεν κάνεις rebuild την βιβλιοθήκη. Αν κάθε φορά που προσθέτω μια ταινία κάνει μία ώρα να τη δει, και μάλιστα μετά από restart, θα πάρει δρόμο και θα πάρω ένα Mede8er... :violent-smiley-030:
Όπως το περίμενα τελικά έγινε.
Το hub μας άφησε χρόνους από δίσκο.
+1εμενα γιατι δεν μου τα κανει αυτα?
Παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το συγκεκριμενο μηχανημα,παιζει τα παντα,και γενικα τα σπαει,μονο στην μεταφορα ειναι αργο αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα.
Ασε που πιστευω με ενα μελλοντικο update ισως λυθει το προβλημα σου!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.