WD TV Live Hub

έγινα μέλος μόλις σήμερα, αλλά είχα παρακολουθήσει την κουβέντα γι το live hub εδώ και μέρες πριν το αγοράσω (τελικά το πήρα και εγώ :award:). παρ'όλα αυτά έχω και εγώ τις απορίες μου.
αυτό που θέλω να ρωτήσω και αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει είναι γιατί ενώ μου αναγνωρίζει το σκληρό που έχω το λειτουργικό, δεν μου αναγνωρίζει τους άλλους 2 εσωτερικούς σκληρούς!
επίσης από 1 εξωτερικό σκληρο που έχω φάκελο με .avi και άλλα αντίστοιχα φορμα μαζί με διάφορους φακέλους VIDEO_TS μου αναγνωρίζει μόνο τα πρώτα!

εγω δεν σε καταλαβα -ποιους αλλους εσωτερικους? μηπως θες να πεις εξωτερικους? αν ειναι ετσι πατας το κοκκινο κουμπακι και βλεπεις οτι θες

εκτός του εσωτερικού με το λειτουργικό (windows 7) έχω άλλους 2 εσωτερικούς σκληρούς (πιο οικονομικό και πιο γρήγορο νομίζω από ότι εξωτερικοί -αν κάνω λάθος διορθώστε με) που παρ'όλο που είναι wd δεν μου τους αναγνωρίζει καθόλου. και στον εξωτερικό (πάλι wd) μου αναγνωρίζει μέρος του αφού μου αναγνωρίζει φάκελο που έχω .avi και δεν μου αναγνωρίζει φακέλους VIDEO_TS!

μισο λεπτο-προφανως μιλας οτι δεν σου βλεπει το σταθερο υπολογιστη σου.Για να στο δει , το κανει μονο μεσω δικτυου και βλεπει τα κοινοχρηστα folders που του εχεις ορισει εσυ-
σωστα μεχρι εδω?

Απάντηση: Re: WD TV Live Hub

από 1 εξωτερικό σκληρο που έχω φάκελο με .avi και άλλα αντίστοιχα φορμα μαζί με διάφορους φακέλους VIDEO_TS μου αναγνωρίζει μόνο τα πρώτα!

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ (αν κατάλαβα καλά)!!! Ναι μεν βλέπει των εξ. δίσκο (WD myBook Elite 2TB) που τα περισσότερα
video είναι .mp4 και ορισμένα .avi & .mkv. αντί για τις ονομασίες τους (πχ. avatar) μου τις βγάζει σαν VIDEO_TS !!

Πως διορθώνεται αυτό ???

έχω φτιάξει δίκτυο και μου βλέπει από τον σταθερό μου υπολογιστή μόνο 1 σκληρό αυτό που έχει το λειτουργικο. επιπλέον έχω προσθέσει την δυνατότητα στη βιβλιοθήκη του βίντεο να βλέπει και τους άλλους 2 σκληρούς και παρ'όλα αυτά το LiveHube δεν αναγνωρίζει τους άλλους 2 τοπικούς σκληρούς. όμως βλέπει φακέλους VIDEO_TS που έχω χύμα στην βιβλοθήκη βίντεο.
όσον αφορά το δεύτερο μέρος με τον εξωτερικό σκληρό, μου αναγνωρίζει τα .avi και λοιπά, αλλά τους φακέλους VIDEO_TS δεν μου τους βλέπει

Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να κάνω μία ερώτηση, πώς ακριβώς μπορώ να δώ πόσα mb η gb είναι ένα αρχείο στο εξωτερικό σκληρό που έχω συνδέσει πάνω στο hub? δέν βρίσκω κάτι στα options.

Καλημέρα φίλοι
Από ότι βλέπω υπάρχουν διαφόρων ειδών προβλήματα με το μηχανάκι αυτό.
Προσθέτω και ένα ακόμη, μιας και το πήρα κι εγώ (καλά να πάθω;) χθες από το πλαίσιο.
Πρώτες εντυπώσεις;
ΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡΙΙΙΙΚΗ!!!
Το συνέδεσα, του έβαλα έναν εξωτερικό δίσκο (ΜΕ ΡΕΥΜΑ), έκανε σχετικά σύντομα το COMPILING MEDIA LIBRARY και είδε τις ταινίες που είχα μέσα. Δεν έψαξα περισσότερο ποιές βλέπει, αν βλέπει avi, VIDEO_TS κλπ, αλλά μετά (για να δώ μια ταινία που ήθελα) έβαλα δοκιμάζοντας δύο 500 ρηδες 2.5φορητούς χωρίς ρεύμα και.... περίμενα!
Στον έναν έκανε το COMPILING MEDIA LIBRARY σε 45 λεπτά(!!!) (WD ο δίσκος) και στον άλλον 40 λεπτά(!!!) (ADATA) και οι δύο γεμάτοι κοντά στα 300GB.
Αλλαξα το firmware από 2.01.05 σε 2.03.24, έγιναν όλα κανονικά και ξανασυνέδεσα τον ADATA... Αποτέλεσμα! 55 λεπτά και ακόμα ψάχνει, φεύγω για δουλειά και θα γυρίσω το βράδυ. Πιστεύω να έχει τελειώσει!
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ; Αν κανείς έχει λύση ας μου πει. Αν όχι θα κάνω νέο ρεκόρ: Θα το πετάξω στα σκουπίδια πριν κλείσει 24 ώρες στα χέρια μου...

Αν θες να μη το πετάξεις την 1η μέρα, απενεργοποίησε το media library.
Πολύ φοβάμαι ότι θα έχεις την κατάληξη τη δική μου με το δίσκο, μη του μεταφέρεις data που δεν θα τα κρατήσεις αλλού.

οποιος αγοραζει hub αγοραζει και ενα jack daniels...εδω δεν βιαζομαστε :flipout::flipout::flipout:

Πολύ φοβάμαι ότι θα έχεις την κατάληξη τη δική μου με το δίσκο, μη του μεταφέρεις data που δεν θα τα κρατήσεις αλλού.
Δεν έβαλα data στον εσωτερικό σκληρό αλλά συνδέω ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ αλλά χωρίς ρεύμα. Τον εξωτερικό σκληρό με ρεύμα (1ΤΒ γεμάτο) τον διαβάζει σχετικά γρήγορα. 2-3 λεπτά.
Ποιά ήταν η "κατάληξη" του δικού σου;

Διαβάζω για αρκετά προβλήματα, αλλά (φτου φτου φτου) δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα από αυτά ως τώρα. Το μηχάνημα είναι ταχύτατο στην ανάγνωση δίσκων.
Το μόνο κουφό είναι πως -νομίζω μετά απο firmware update- μου έχασε τα info στα έργα του εσωτερικού δίσκου και έπρεπε ένα ένα να τα ενημερώσω πάλι. Έχει τύχει σε κάποιον από εσας;

Διαβάζω για αρκετά προβλήματα, αλλά (φτου φτου φτου) δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα από αυτά ως τώρα. Το μηχάνημα είναι ταχύτατο στην ανάγνωση δίσκων.
Το μόνο κουφό είναι πως -νομίζω μετά απο firmware update- μου έχασε τα info στα έργα του εσωτερικού δίσκου και έπρεπε ένα ένα να τα ενημερώσω πάλι. Έχει τύχει σε κάποιον από εσας;
Στην ανάγνωση ακόμα και στικ ή και δίσκους χωρίς ρεύμα έχει επίσης μεγάλες ταχύτητες;

Αν απενεργοποιήσω το media library τι επιπτώσεις θα έχω; Γιατί οταν πήγα παράλληλα να παίξω και μια ταινία την ώρα που έκανε τη διαδικασία, κολλούσε η ταινία και δεν προχωρούσε καθόλου...Με απενεργοποίηση θα παίξει άμεσα;

Ναι θα παίξει άμεσα, αλλά αν θυμάμαι καλά δεν θα σου δουλεύει το options>get content info.
Δες το και το βράδυ πιο ήρεμα...-bye-

Ο δίσκος μου είναι off, του έχω βάλει προσωρινά έναν 120άρη και κοιτάζω μήπως τον αλλάξω

εκτός του εσωτερικού με το λειτουργικό (windows 7) έχω άλλους 2 εσωτερικούς σκληρούς (πιο οικονομικό και πιο γρήγορο νομίζω από ότι εξωτερικοί -αν κάνω λάθος διορθώστε με) που παρ'όλο που είναι wd δεν μου τους αναγνωρίζει καθόλου. και στον εξωτερικό (πάλι wd) μου αναγνωρίζει μέρος του αφού μου αναγνωρίζει φάκελο που έχω .avi και δεν μου αναγνωρίζει φακέλους VIDEO_TS!

συγγνώμη που επανέρχομαι, αλλά μήπως γνωρίζει κανένας τι μπορεί να φταίει για το παραπάνω μου ερώτημα?