WD TV Live Hub

συγγνώμη που επανέρχομαι, αλλά μήπως γνωρίζει κανένας τι μπορεί να φταίει για το παραπάνω μου ερώτημα?

Τους εσωτερικούς τους έχεις κάνει share για να τους δει μεσώ δικτύου;
Όσο για των εξωτερικό με το πρόβλημα με τα video δοκίμασε να κάνεις ένα από αυτά copy στον εσωτερικό του media player και δες αν το παίζει.

-Παιδιά βοήθεια αγόρασα χθες το μηχάνημα όλα καλά εκτός του ότι Στο hdmi auto δεν αλλάζει τη συχνότητα ανάλογα με το υλικό, αλλά βγάζει πάντα 1080p 60 hz. Όταν το βάζω χειροκίνητα στα 1080p 24hz πάλι δεν αλλάζει συχνότητα δείχνει 1080p 60 hz τι φταίει; κάτι δεν κάνω σωστά; Πείτε μου!!!
-Το firmware που έχει τώρα είναι 2.01.05 μήπως θέλει καινούργιο; Απο που το παίρνουμε, και πώς το περνάμε, μια βοήθεια ρε παιδιά ευχαριστώ!!!!!

Re: Απάντηση: WD TV Live Hub

-Παιδιά βοήθεια αγόρασα χθες το μηχάνημα όλα καλά εκτός του ότι Στο hdmi auto δεν αλλάζει τη συχνότητα ανάλογα με το υλικό, αλλά βγάζει πάντα 1080p 60 hz. Όταν το βάζω χειροκίνητα στα 1080p 24hz πάλι δεν αλλάζει συχνότητα δείχνει 1080p 60 hz τι φταίει; κάτι δεν κάνω σωστά; Πείτε μου!!!
-Το firmware που έχει τώρα είναι 2.01.05 μήπως θέλει καινούργιο; Απο που το παίρνουμε, και πώς το περνάμε, μια βοήθεια ρε παιδιά ευχαριστώ!!!!!
η τηλεοραση σου ειναι 24ρ? τεσπα , εγω εχω βαλει hdmi auto-σε μενου μου το γυρναει μονο του σε 50hz και σε ταινιες παει αυτοματα στο 24.
Αναβαθμιση του firmaware θα κανεις ! Ειτε μεσω δικτυου αν το εχεις συνδεδεμενο το hub (πας setup-system-check for updates) ειτε με στικακι σου αφου πας στο φορουμ της wd --->http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_livehub

Απάντηση: Re: Απάντηση: WD TV Live Hub

η τηλεοραση σου ειναι 24ρ? τεσπα , εγω εχω βαλει hdmi auto-σε μενου μου το γυρναει μονο του σε 50hz και σε ταινιες παει αυτοματα στο 24.
Αναβαθμιση του firmaware θα κανεις ! Ειτε μεσω δικτυου αν το εχεις συνδεδεμενο το hub (πας setup-system-check for updates) ειτε με στικακι σου αφου πας στο φορουμ της wd --->http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_livehub

Ναι η τηλεορασή μου είναι 24 τσεκαρισμένο και από το φοβερό media player piko5.1 που έχω!!!! Ευχαριστώ πάντως για την απαντησή σου. Καμοιά βοήθεια που είχε το ίδιο πρόβλημα;

Ναι πράγματι ήθελε το νέο firmware για να λυθεί το παραπάνω πρόβλημα!!!! Αυτά, για τους νέους μελλοντικούς κατόχους WD TV Live Hub :a0210:

Ναι πράγματι ήθελε το νέο firmware για να λυθεί το παραπάνω πρόβλημα!!!! Αυτά, για τους νέους μελλοντικούς κατόχους WD TV Live Hub :a0210:

Παιδιά βοήθεια... Το firmware που είχε 2.01.05 και πέρασα κατευθείαν το 2.03.24
ενώ είχε προγενέστερα 2.02.16 και 2.02.19. Μήπως έκανα λάθος και έπρεπε να ενημερώσω (εγκατάσταση)και τα τρία firmware με τη σειρά και όχι να εγκαταστήσω μόνο το τελευταίο 2.03.24; Ας μου πει κάποιος αν έκανα λάθος και πως το διορθώνω.

οχι δεν εχει σημασια-το τελευταιο παντα περιεχει και ολες τις προηγουμενες διορθωσεις.Αλλιως θα γινοταν χαμος ..

Απάντηση: Re: WD TV Live Hub

οχι δεν εχει σημασια-το τελευταιο παντα περιεχει και ολες τις προηγουμενες διορθωσεις.Αλλιως θα γινοταν χαμος ..

Ναι πρέπει να έχεις δίκιο!!! Ευχαριστώ φίλε μου για την άπάντησή σου!!!!:worshippy:

λοιπον αυριο αναμενω ενα κομματι για δοκιμες και εντυπωσεις!!!! :smash:
Το πηρα για ενα συγγενικο μου ατομο αλλα του ειπα μιας κ χουμε 3ημερο μπροστα μας θα το κατασχω για να το επεξεργαστω!!!!

Μια ερωτησουλα οπως βγαινει απτο κουτι του περναω με τη μια το τελευταιο firmware ή παιζει καμμια προβληματικη εκδοση ??? Υπαρχει κατι που τυγχανει ιδιαιτερη προσοχη για να το λαβω υποψη ρε παιδια??? -bye-

περνας αφοβα το τελευταιο firmware και δεν ξανα-ασχολεισαι.Προσοχη σε τιποτα δεν χρειαζεται , παρα μονο να κανεις υπομονη αν του βαλεις ταινιες στον δισκο.Αργει πολυ , γιατι μονο μεσω δικτυου δεχεται υλικο , και ειναι παρα πολυ αργο.
Κατα ´τ'αλλα τελειο (γνωμη μου)

περνας αφοβα το τελευταιο firmware και δεν ξανα-ασχολεισαι.Προσοχη σε τιποτα δεν χρειαζεται , παρα μονο να κανεις υπομονη αν του βαλεις ταινιες στον δισκο.Αργει πολυ , γιατι μονο μεσω δικτυου δεχεται υλικο , και ειναι παρα πολυ αργο.

μονο μεσω δικτυου μανα μου??? αινταααααα ουτε καν αμα του κοουτσαρω ενα εξωτερικο δισκο δε μπορω να τα αντιγραψω??? ευτυχως εχουμε 3ημερο μπροστα ισα που προλαβαινω να του περασω μια ταινια χαχαχαχαχαααα -bye-

Φυσικα και μπορεις να περασεις τις ταινιες απο εξωτερικο σκληρο στο hub-Το copy δε μου φανηκε αργο μεσω usb.

Φυσικα και μπορεις να περασεις τις ταινιες απο εξωτερικο σκληρο στο hub-Το copy δε μου φανηκε αργο μεσω usb.

ααα παλι κανα παναγια μου οχι τιποτα αλλο να υπαρχει κ αλλη μια επιλογη ρε παιδια!! -bye-

απλα την ωρα που το κανεις ετσι (copy) δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο ταυτοχρονα

+1. Τέλειο. Τελικά με το δεύτερο μηχάνημα που πήρες είχες κανένα πρόβλημα?

+1. Τέλειο. Τελικά με το δεύτερο μηχάνημα που πήρες είχες κανένα πρόβλημα?
Οχι κανενα αφου τα πουλησα και τα 2 που πηρα :flipout::flipout::flipout:

:smash:. Γιατί? Και τι έχεις τώρα?
δεν ξερω γιατι ακριβως μιλας- εχω wd hub-καποια στιγμη πηρα + med400 & netgear 550 , αλλα το δευτερο δεν μου αρεσε και στο πρωτο ειχα ενα προβλημαται στον ηχο , και τα εστειλα και τα δυο.