WD TV Live Hub

λοιπον στο καινουργιο firmware(beta) το ραδιοφωνο εχει Ελλαδα και ΟΛΟΥΣ τους ιντερνετικους ελληνικους σταθμους.Επισης εχουν προστεθει και πολλα καναλια tv.
https://lh5.googleusercontent.com/_.../AAAAAAAAAEI/8oCFQNInjyA/s640/faster.2010.jpg
Οσοι χρησιμοποειται το thubgen για videowall κατεβαζεται το καινουργιο Template Pack v1.8 για να εχετε το παραπανω αποτελεσμα.
Λεπτομερειες εδω :
http://community.wdc.com/t5/Themes/Template-modifications/td-p/146728
Τελος , επειδη μας εχουν γραμμενους σαν χωρα , να κοιταξουμε να το μεταφρασουμε μονοι μας? Προφανως καποια διορθωση σε .xml κανουμε , αλλα δεν το εχω ξανακανει.Μιλαω για να εχουμε ελληνικο μενου.Οχι οτι ειναι δυσκολο το μενου τωρα , αλλα ειναι θεμα τιμης.

Οχι οτι ειναι δυσκολο το μενου τωρα , αλλα ειναι θεμα τιμης.

Τη τριτη στους δρομους με μολοτοφ ΤΕΛΟΣ :SFGSFGS5:

:flipout::flipout::flipout:

κατα τα αλλα εχω βαλει να μεταφερω 200gb στον εξωτερικο σκληρο. Μετα για να πανε στο hub υπολογιζω οτι τριτη πρωι θα μαστε κομπλε!!! :firstprize:

τριτη εχει λαϊκη-αστο για τεταρτη:flipout::flipout::flipout:

οχι ρε γμτ.... τεταρτη υποτιθετε θα το χουμε δοκιμασει για να το επιστρεψουμε χαχαχααχααα!!!! θα του πω να το κρατησω κανα μηνα για μεταγγισει αρχειων :flipout: :flipout: :flipout:

zilmer εχεις τιποτα λινκ απο ξενα φορουμ / κοινοτητες που να ασχολουνται επαγγελματικα με το εργαλειο να μου στειλεις?? για να αρχισω να μπαινω σιγα σιγα σε αυτα τα wall κλπ γιατι νιωθω αγραμματος ρεσυ χαχαχαχααααααα

thanks mate -bye--bye--bye-

ναι ναι αυτο βρηκα χθες χαζευοντας το επιση σαιτ thanks!!

παντως πλακα στη πλακα σημερα δε με βλεπω να χαζευω ταινιες ...... στη μεση ειναι ακομα αυριο το πρωι μπορει να χει τελειωσει τη μεταφορα!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry:

φετααααααααααααααααααααααααααααααααααα -bye-

εγω πηρα απο το eshop μια θηκη και εναν εξωτερικο sata δισκο.Τον φορτωνω στο pc , ειναι αθορυβος , ειναι γρηγορος και περναω οτι θελω στο τσακ μπαμ

εγω πηρα απο το eshop μια θηκη και εναν εξωτερικο sata δισκο.Τον φορτωνω στο pc , ειναι αθορυβος , ειναι γρηγορος και περναω οτι θελω στο τσακ μπαμ

ρεσυ zilmer αυτο το τσακ μπαμ πολυ γρηγορο το κανεις κ ακουγεται χαχαχαχαααα!!!

δηλαδη για να το κανω λιανα μεταφερεις οτι θες απτο pc σου στον εξωτερικο σκληρο δισκο κ μετα απο κει στο hub? κ γω ετσι το χω κανει κ ακομα ουτε στα 3/4 δεν εχει φτασει!!

μηπως κατι δε κανω καλα ρεσυ ή πρεπει να το ριξω στο ουισκι???

ασχετο κατα τη διαρκεια της μεταφορας των εργων το λογοτυπο της WD θα πρεπει να αναβοσβηνει ή οχι? καποιες φορες το βλεπω ναι αλλες οχι κ ελεγα να δω μπας κ φταει τιποτες....

:damnyou:

εννοω οτι παραβλεπω τον εσωτερικο δισκο του hub..τον φυλαω αν παω ποτέ διακοπες να πατησω copy και να φυγω :flipout::flipout::flipout::flipout:

εννοω οτι παραβλεπω τον εσωτερικο δισκο του hub..τον φυλαω αν παω ποτέ διακοπες να πατησω copy και να φυγω :flipout::flipout::flipout::flipout:

ααααααααα τωρα μαλιστα ειδικα τωρα που ερχεται το καλοκαιρι κατα τον ιουνιο θα του ριξω τα υπολοιπα 700gb λογικα μεχρι το σεπτεμβρη θα μαστε ΟΚ :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

A... ωραία... Νέο firmware χωρίς κουβέντα για τα απαράδεκτα προβλήματα με τα network shares και την διαχείριση των αρχείων και του database... Πάμε για σκότωμα μου φαίνεται... :rifle:

παντως χαζευοντας λιγο τη κοινοτητα της wd σχολιαζαν οτι για μεταφορα 40gb ενας εκανε 10 ωρες......

εγω τελικα με τα 350 gb που του βαλα σοβαρα τωρα τον βλεπω να τον κραταω κ αυτο το σ/κ!!!! :FSGSFGS4:

όταν κάνουμε firmware update, χάνουμε τα content infos των ταινιών;

και εσείς που έχετε moviesheets εξώφυλλα από thumgen, παρατηρήσατε καθυστέρηση στην περιήγηση στο menu και στα folders ?

ευχαριστώ για την βοήθεια

όταν κάνουμε firmware update, χάνουμε τα content infos των ταινιών;

και εσείς που έχετε moviesheets εξώφυλλα από thumgen, παρατηρήσατε καθυστέρηση στην περιήγηση στο menu και στα folders ?

ευχαριστώ για την βοήθεια
οχι δεν χανουμε τιποτα
ναι εχει παραπανω καθυστερηση , και ακομα μεγαλυτερη αν αφησεις την hdmi στο 24ρ σταθερα και δεν την βαλεις στο auto

Καλημέρα, έκανα και εγώ αναβάθμιση στο καινούργιο firmware και έτσι από εχτές έχω ήχο στην τηλεόραση η οποία είναι συνδεδεμένη με hdmi, μέχρι τώρα έπρεπε να ανοίξω τον ενισχυτή για να έχω ήχο ο οποίος είναι συνδεδεμένος με οπτική ίνα, συμβαίνει και σε άλλους αυτό?
Ηλίας

Βγήκε και η official έκδοση.
Μαζί με αυτή, βγήκε και το hub από το rack και πήγε στις αγγελίες. Κρίμα...