WD TV Live Hub

μολις επαιξα λιγο κολαση σκετο.... ειδα λιγο μπαρτσα αρσεναλ το περσινο ματσ σε 1080p και ακομα να κλεισει η μασελα παιδια!!! ρε αμα ειναι να βλεπω το φετφατζιδη ετσι να παω να βαλω νοβαhd αυριο χαχαχαχαααααα :music-smiley-005:

παιδες στις ξενες ταινιες οταν βαζω υποτιτλους γιατι μου τα βγαζει κινεζικα πρεπει να ρυθμισω κατι καπου????

Γιατί δεν βλέπει τα αρχεία που προσθέτω στο NAS αν δεν κάνω rebuild την database... Κατά τα άλλα, είναι άψογο. Κρίμα... :(

Ποιό NAS έχεις? Βλέπω το QNAP 219p+. Λες να έχει το ίδιο πρόβλημα?

μολις επαιξα λιγο κολαση σκετο.... ειδα λιγο μπαρτσα αρσεναλ το περσινο ματσ σε 1080p και ακομα να κλεισει η μασελα παιδια!!! ρε αμα ειναι να βλεπω το φετφατζιδη ετσι να παω να βαλω νοβαhd αυριο χαχαχαχαααααα :music-smiley-005:

παιδες στις ξενες ταινιες οταν βαζω υποτιτλους γιατι μου τα βγαζει κινεζικα πρεπει να ρυθμισω κατι καπου????

Ohhhh yes!!! Στα options να πάς να βάλεις στο system είναι νομίζω, την επιλογή ελληνικά windows 1273(κάπως έτσι...) -bye-

-bye-

καλησπερα σε ολους!!!εχω συνδεσει το WD με ασυρματο στικακι και κανω δικτυο με το laptop.το προβλημα ειναι οτι ενο βλεπω τον φακελο του WD και τον ανοιγω ανοιγει με το windos media player!!!γιατι???οταν το συνδεσα με lan δεν το εκανε αυτο!!!!
ευχαριστω!!!!

Ποιό NAS έχεις? Βλέπω το QNAP 219p+. Λες να έχει το ίδιο πρόβλημα?
Έχω το Netgear NV+. Δεν έχει να κάνει με το NAS, με όλα το κάνει. Δες στο forum της WD, πολλοί διαμαρτύρονται.

καλησπερα σε ολους!!!εχω συνδεσει το WD με ασυρματο στικακι και κανω δικτυο με το laptop.το προβλημα ειναι οτι ενο βλεπω τον φακελο του WD και τον ανοιγω ανοιγει με το windos media player!!!γιατι???οταν το συνδεσα με lan δεν το εκανε αυτο!!!!
ευχαριστω!!!!

καλως το φιλο!!! να σε πω εχεις εγκαταστησει το προγραμματακι της wd κ μετα να το κανεις map το drive ???

Ohhhh yes!!! Στα options να πάς να βάλεις στο system είναι νομίζω, την επιλογή ελληνικά windows 1273(κάπως έτσι...) -bye-

:worshippy: :worshippy: :worshippy: αυριο πρωι πρωι θα το δοκιμασω!!!

μιλαμε κολλησα παιδες με τον αγωνα χαζευα χορταρια ταπες δοκαρια ιδρωτες κοντρα ξυρισματα εκξεματα τριχες στα αυτια παναγια βοηθα!!! :flipout::flipout::flipout:

ευχαριστω!!!!
αυτο μυριζει πατατια που δεν φταιει το μηχανημα

για οποιον δεν τον ενδιαφερει τα πολλα φρου φρου , οπως οι περιληψεις στις ταινιες και τετοια και θελει απλα να εχει ταξινομημενες τις ταινιες με μεγαλα εικονιδια αλλά video wall , το theme hub-corn ειναι για εσας http://community.wdc.com/t5/Themes/Theme-Hub-Corn-1-2-coming-soon-screen/td-p/143630
Βγαζει απο ολα τα αλλα themes το μεγαλυτερο <εικονιδιο> σε σχεση με τα αλλα.
Για τους ελαχιστους που δεν το ξερουν, μπορει σε μια τριλογια και παραπανω ταινιας πχ Indiana jones , να φτιαξουν εναν φακελο πχ. indiana jones και να βαλουν μεσα στον φακελο μια φωτο της αρεσκειας τους ονομαζοντας την folder.jpg. Υστερα πετας ολα τα indiana jones που εχεις σε φακελους και το info δεν χανεται αν εχουν ηδη σκαναριστει απο το hub.
Mου φαινεται δεν εχω υπνο , και λεω @@@:flipout::flipout::flipout:

ευχαριστω!!!!
Εαν εχεις windows7 τοτε εχεις DLNA με το WD απο τον windows media player
Αυτο γίνεται και ασύρματα και από το lan.

για οποιον δεν τον ενδιαφερει τα πολλα φρου φρου , οπως οι περιληψεις στις ταινιες και τετοια και θελει απλα να εχει ταξινομημενες τις ταινιες με μεγαλα εικονιδια αλλά video wall , το theme hub-corn ειναι για εσας http://community.wdc.com/t5/Themes/Theme-Hub-Corn-1-2-coming-soon-screen/td-p/143630
Βγαζει απο ολα τα αλλα themes το μεγαλυτερο <εικονιδιο> σε σχεση με τα αλλα.
Για τους ελαχιστους που δεν το ξερουν, μπορει σε μια τριλογια και παραπανω ταινιας πχ Indiana jones , να φτιαξουν εναν φακελο πχ. indiana jones και να βαλουν μεσα στον φακελο μια φωτο της αρεσκειας τους ονομαζοντας την folder.jpg. Υστερα πετας ολα τα indiana jones που εχεις σε φακελους και το info δεν χανεται αν εχουν ηδη σκαναριστει απο το hub.
Mου φαινεται δεν εχω υπνο , και λεω @@@:flipout::flipout::flipout:
+1 σ' ευχαριστώ

Βγήκε καινούργιο firmware, το έβαλα και νομίζω η μόνη διαφορά που είδα ήταν στο audio settings..
Δεν το έχω δει αναλυτικά ακόμα...

Release 1.04.22 (3/8/2011)

* Supports Tune-In radio application.
* Supports 7.1 channel audio passthrough.
* Supports Auto-framerate (Audio Video settings/video output/HDMI/auto/auto/Match video framerate)
* Other updates included. Please see Release Notes for details.

General Info:
Known issue with playback of .VOB files over network share.
We have temporarily blocked USB mounting of Advanced Format (4k sector) HDD greater than 2TBs.

καλως το φιλο!!! να σε πω εχεις εγκαταστησει το προγραμματακι της wd κ μετα να το κανεις map το drive ???

ευχαριστω για την απαντηση!!!! αλλα συνχωρεσεμε επηδη ειμαι ασχετος ποιο προγραμα της wd?

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα σχετικά με το μηχανάκι, όπου έλπιζα να λυθεί με κάποιο update αλλά από ότι φαίνεται μου κάνει τα ίδια και μετά από το προχτεσινό καινούργιο firmware.
Έχω συνδέσει το WD hub μέσο HDMI και αρκετά συχνά (όχι πάντα) ανοίγοντας το δεν πηγαίνει αυτόματα στην έξοδο HDMI1 (στην περίπτωσή μου) της τηλεόρασης παρά συνεχίζει να παίζει τηλεοπτικό σήμα και ακόμα και αν επιλέξω την κατάλληλη έξοδό μου στην TV, αυτή μου δείχνει ότι τίποτα δεν είναι συνδεδεμένο στην HDM1 ακόμα και αν κλείσω το hub με πάτημα 10 δευτερολέπτων στο on-off, ακόμα και αν κλείσω την τηλεόραση ή αν ανοιγοκλείσω το hub 5-6 φορές, κάποια στιγμή μετά από 15-20 λεπτά αν προσπαθήσω πάλι τότε δουλεύει κανονικά βρίσκοντας αυτόματα τη έξοδο της TV. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι όταν παρουσιάζεται το πρόβλημα, συχνά (όχι πάντα) αναβοσβήνει το WD led πολλές φορές μέχρι να κλείσω την συσκευή.
Ηλίας

1) hdmi καλωδιο ειναι οκ? με το που ανοιγεις το hub δεν δινει αμεσως εικονα , αλλα μετα απο καποια δευτερολεπτα (λογικο για να διαβασει τον δισκο)
2) τι τηλεοραση εχεις? ουτε και εμενα πηγαινει αυτοματα στην hdmi εισοδο.

ουφ μια χαρα δουλεψαν !! να σαι καλα νικολα γιατι ενα σοκ το παθα στην αρχη λεω εχει γουστο να γελαμε!!

περασα και το καινουργιο firmware οποτε ειμαστε σε καλο δρομο.... -bye-

Το καινουργιο firmware δέν μ άρεσε παιδιά...Γιατί μου βγάζει μια μ@@@κια στις ταινίες(κάτι αστεράκια και μου την δίνουν αφάνταστα...Τέσπα.

Να σαι καλά αλέφαντε -bye-