WD TV Live Hub

και μενα τα ιδια μου εκανε επειδη τη μια το εβγαζα απτη τηλεοραση για να περασω εργα τραγουδια αλλα τωρα φαινεται βαρεθηκε κ εχει μεινει στα 12 :damnyou:

βγαλε την hdmi απο το auto-βαλε 1080 24p -rgb high και μετα επελεξε 12 bit-θα μεινει

Σχετικά με το καλώδιο HDMI είναι το τρίτο που έχω δοκιμάσει, το παράξενο είναι και το WD led το οποίο αναβοσβήνει, και στο manual λέει, ότι αυτό είναι πρόβλημα, απλά δεν το κάνει πάντα.
Μάλιστα εχτές ήθελα να δοκιμάσω τις καινούργιες σελίδες στο διαδίκτυο και 2 φορές μετά από χρήση 5 λεπτών κόλλησε και χρειάστηκε να κάνω restart από το κουμπί που έχει από κάτω, χάνοντας έτσι όλες τις ρυθμίσεις.
Τηλεόραση είναι η Panasonic G20, αλλά και αυτό δεν δικαιολογεί μία να βρίσκει το WD και μία να μην το βρίσκει.
Ηλίας
Ηλία εχω την Panasonic V20 παραπλήσια με την δική σου και κανει αυτόματα άνοιγμα στην HDMI1. Με auto τις ρυθμίσεις μπουτάρει αυτόματα στην HDMI1 στην αρχή με 720/50p και όταν φορτώνει το mochi με 1080/50p .(Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου δίνει 1080/60p).Δεν θα έπρεπε να έχεις αυτά τα κολλήματα.

και 1080p 24 , κλειδωνει στα 12bit. Προσωπικα εκει το εχω σταθερα

μια μικρη απορια για τους γνωστες του αντικειμενου!!

σε ενα μουσικο φακελο εχω καμμια 10ρια υποφακελους. Πως γινετε οταν παω στο music μενου να μου βγαζει αυτον τον αρχικο φακελο και οχι τους 10 υποφακελους?? Γινετε ή τσαπα τα περασα??? -bye-

Ηλία εχω την Panasonic V20 παραπλήσια με την δική σου και κανει αυτόματα άνοιγμα στην HDMI1. Με auto τις ρυθμίσεις μπουτάρει αυτόματα στην HDMI1 στην αρχή με 720/50p και όταν φορτώνει το mochi με 1080/50p .(Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου δίνει 1080/60p).Δεν θα έπρεπε να έχεις αυτά τα κολλήματα.
Καλημέρα mkimon,
Ναι και εμένα μου ανοίγει με 720/50 αλλά μετά πηγαίνει συνήθως στο 1080/60, όλα αυτά όμως μόνο όταν αναγνωριστεί από την τηλεόραση αν δεν αναγνωριστεί και χειροκίνητα να πάω στην θύρα που είναι συνδεδεμένο της τηλεόρασης δεν μου δείχνει καμία συσκευή συνδεδεμένη μέχρι να δοκιμάσω αργότερα και να μου βρει το hub αυτόματα.
Ηλίας

Καταρχήν χαιρετω όλη την κοινότητα του AVCLUB !!!

Πριν δύο μέρες αγοράσα το wd tv live hub.
Ενα πολύ ωραίο και καλό media player, αλλα έχω πρόβλημα με τη wifi σύνδεση, (το ριμάδι) δεν βλέπει το usb stick με τίποτα. Περιττό να πω ότι firmware update έχει γίνει κανονικά. Εσείς είχατε κάποιο πρόβλημα; πως τα καταφέρατε; ποιό usb stick χρησιμοποιήτε και από που το αγοράσατε;

Ευχαριστώ

εγω 1 δοκιμασα γιατι συμπτωματικα το ειχα ,http://www.plaisio.gr/Peripherals/N...821NC-Wireless-USB-Adapter-N-300Mbps-MIMO.htm
και ολα ρολοι .Μαλιστα φορτωσε 720p χωρις κανενα σπασιμο.1080p που δοκιμασα , επαιζε μεν , αλλα ειναι πολλοι παραμετροι που μπορει να σου κανει σπασιμο.Εμενα απλα δε ετυχε.Περαιτερω δεν ασχοληθηκα , γιατι συμπτωματικα ειναι διπλα το ρουτερ και απο τοτε ειναι στην ethernet

Καταρχήν χαιρετω όλη την κοινότητα του AVCLUB !!!

Πριν δύο μέρες αγοράσα το wd tv live hub.
Ενα πολύ ωραίο και καλό media player, αλλα έχω πρόβλημα με τη wifi σύνδεση, (το ριμάδι) δεν βλέπει το usb stick με τίποτα. Περιττό να πω ότι firmware update έχει γίνει κανονικά. Εσείς είχατε κάποιο πρόβλημα; πως τα καταφέρατε; ποιό usb stick χρησιμοποιήτε και από που το αγοράσατε;

Ευχαριστώ

Aυτό συμβαίνει επειδή αναγνωρίζει συγκεκριμένα wifi στικάκια usb.
Έαν το δικό σου δεν είναι μέσα σε αυτή τη λίστα, ότι και να κάνεις, δε θα το δει. :)

Aυτό συμβαίνει επειδή αναγνωρίζει συγκεκριμένα wifi στικάκια usb.
Έαν το δικό σου δεν είναι μέσα σε αυτή τη λίστα, ότι και να κάνεις, δε θα το δει. :)
Εγώ πήρα από το πλαίσιο το TP-Link TL-WN821NCστην λίστα της WDέχει το TP-Link TL-WN821N, αλλά δεν δούλεψε, αμέσως το αντάλλαξα και πήρα το Netgear WNA3100 στην λίστα η WD αναφέρει το Netgear WDNA3100 όπου επίσης δεν δούλεψε αλλά στο σπίτι είχα ένα παλαιότερο Belkin N1 wirless usb adapter το οποίο δουλεύει κανόνι και έτσι έβαλα στον υπολογιστή που το αφαίρεσα το Netgear.

Ηλίας

Επειδη ενδαφερομαι κι εγω γισ το hub αλλα δεν το χω μου εξηγει καποιος την συνδεσμολογια?
θα το συνδεσω μεσω δικτυου (θελει εξτρα wi-fi dongle ε?) και θα το κανω map στο PC σαν hdd ωστε οτι κατεβαζω να πηγαινει εκει?

Επειδη ενδαφερομαι κι εγω γισ το hub αλλα δεν το χω μου εξηγει καποιος την συνδεσμολογια?
θα το συνδεσω μεσω δικτυου (θελει εξτρα wi-fi dongle ε?) και θα το κανω map στο PC σαν hdd ωστε οτι κατεβαζω να πηγαινει εκει?
ακριβως

Η ιστορία για την ακρίβεια έχει ως εξής:

Πάω μπροστα στο πωλητή με το κουτί του wd tv live hub στα χέρια (αφού κατι έχα διαβάσει για τη συμβατότητα των usb stick) και τον ρωτάω.
-Τι στικάκι προτείνεις για να συνδέσω αυτόν το media player με το δικτυό μου;
-Μου δίνει ένα netgear n150και μου λέει αυτό είναι για τη δουλειά που θέλεις.
-Σίγουρα του λέω εγώ ξαναδέιχνωντάς του το κουτί που κρατόυσα στα χέρια μου;
-Είναι αυτό που σου χρειάζεται για να κάνεις τη δουλειά σου μου απαντάει.
θεωρώντας ότι κάτι θα γνωρίζει πάω ταμείο πληρώνω .... σπιτι ... συνδεσμολογία ..... όλα κάλα usb όμως τίποτα.

Την επόμενη μέρα πάω στο κατάστημα και άλλος πωλητής μου λέει οτι ο συνάδελφός του μαλλον μπέρδεψε το media player με άλλο και για αυτό μου έδωσε το παραπάνω στικάκι.
Αφού ο πωλήτής είδε τη λίστα της wd για τα συμβατά στικάκια μού δίνει το netgear n600 wnda3100 που ήταν και το μόνο που είχε συμβατό (όχι σε αριθμό κομματιών αλλά σε τύπο) από τη λίστα τησ wd.
(69 euro !!!!!!!)
Ξανά ταμείο ..... σπίτι ...... συνδεσμολογία έτοιμη (από εχθές) .... usb αγγούρια ........ νευρα κορδόνι και με πωλητές και με wd.
Ψάχνω στο internet και διαπιστώνω ότι η wd μάλλον αναγάφει λάθος το netgear n600 wnda3100 με netgear n600 wdna3100. Πρέπει να αμφιβάλλουμε τώρα οχι μόνο για τους πωλητές των καταστημάτων αλλά και για την ίδια την εταιρεία τι ακριβώς μας προτείνει; αφου στο site της netgear δεν υπάρχει αυτό το στίκακι netgear n600 wdna3100 και φυσικά είναι no listed. (Όπως σχεδον τα μίσα από αυτά είναι no listed).
Και το πιό ώραίο σχεδόν όλα τα στικάκια δεν πωλούνται στην ΕΛΛΑΔΑ κλασικά πλην του d-link rangebooster n usb dwa-140 που υπάρχουν στο eshop και multirama αλλά είναι σε v1.31 και όχι σε v 1.30 οπότε πάλι πατάτα.

Τι γίνεται ρε παιδιά;;;

Η ιστορία για την ακρίβεια έχει ως εξής:

Πάω μπροστα στο πωλητή με το κουτί του wd tv live hub στα χέρια (αφού κατι έχα διαβάσει για τη συμβατότητα των usb stick) και τον ρωτάω.
-Τι στικάκι προτείνεις για να συνδέσω αυτόν το media player με το δικτυό μου;
-Μου δίνει ένα netgear n150και μου λέει αυτό είναι για τη δουλειά που θέλεις.
-Σίγουρα του λέω εγώ ξαναδέιχνωντάς του το κουτί που κρατόυσα στα χέρια μου;
-Είναι αυτό που σου χρειάζεται για να κάνεις τη δουλειά σου μου απαντάει.
θεωρώντας ότι κάτι θα γνωρίζει πάω ταμείο πληρώνω .... σπιτι ... συνδεσμολογία ..... όλα κάλα usb όμως τίποτα.

Την επόμενη μέρα πάω στο κατάστημα και άλλος πωλητής μου λέει οτι ο συνάδελφός του μαλλον μπέρδεψε το media player με άλλο και για αυτό μου έδωσε το παραπάνω στικάκι.
Αφού ο πωλήτής είδε τη λίστα της wd για τα συμβατά στικάκια μού δίνει το netgear n600 wnda3100 που ήταν και το μόνο που είχε συμβατό (όχι σε αριθμό κομματιών αλλά σε τύπο) από τη λίστα τησ wd.
(69 euro !!!!!!!)
Ξανά ταμείο ..... σπίτι ...... συνδεσμολογία έτοιμη (από εχθές) .... usb αγγούρια ........ νευρα κορδόνι και με πωλητές και με wd.
Ψάχνω στο internet και διαπιστώνω ότι η wd μάλλον αναγάφει λάθος το netgear n600 wnda3100 με netgear n600 wdna3100. Πρέπει να αμφιβάλλουμε τώρα οχι μόνο για τους πωλητές των καταστημάτων αλλά και για την ίδια την εταιρεία τι ακριβώς μας προτείνει; αφου στο site της netgear δεν υπάρχει αυτό το στίκακι netgear n600 wdna3100 και φυσικά είναι no listed. (Όπως σχεδον τα μίσα από αυτά είναι no listed).
Και το πιό ώραίο σχεδόν όλα τα στικάκια δεν πωλούνται στην ΕΛΛΑΔΑ κλασικά πλην του d-link rangebooster n usb dwa-140 που υπάρχουν στο eshop και multirama αλλά είναι σε v1.31 και όχι σε v 1.30 οπότε πάλι πατάτα.

Τι γίνεται ρε παιδιά;;;

Aυτό μου λειτουργεί άψογα. :)

Καλησπέρα κι απο εμενα. 3 χρόνια με το ps3 καλωδιωμένο με 1000αρι ethernet στη 2η gigabit του pc μου έβλεπα ότι ήελα με το playstation media server φυσικά. Ώσπου ήρθε το update του firmware και μας εκανε το Cinavia χάλια, κάθε 20 λεπτά να χάνεται ο ήχος κλπ.
Διαβάζω εδώ και πολύ ώρα το νήμα και ενώ είχα αρχίσει να το λγουρεύομαι το μηχανηματάκι, ήθελα να ρωτήσω κάτι βασικό για εμένα.
Υπάρχει όντως προβλημα με το streaming?? Θέλω να βλέπω ακριβώς όπως έκανα και με ps3, δλδ με το ίδιο καλώδιο σύνδεση και τρέξιμο από το pc, όχι αντιγραφή στο δικό του σκληρο. Τι παίζει λοιπόν?
Επίσης, αυτό ή μήπως καλύτερα το Dune HD Smart D1? Κι αν το 2ο, από που μπορώ να το παραγγείλω??