WD TV Live Hub

Καλησπέρα κι απο εμενα. 3 χρόνια με το ps3 καλωδιωμένο με 1000αρι ethernet στη 2η gigabit του pc μου έβλεπα ότι ήελα με το playstation media server φυσικά. Ώσπου ήρθε το update του firmware και μας εκανε το Cinavia χάλια, κάθε 20 λεπτά να χάνεται ο ήχος κλπ.
Διαβάζω εδώ και πολύ ώρα το νήμα και ενώ είχα αρχίσει να το λγουρεύομαι το μηχανηματάκι, ήθελα να ρωτήσω κάτι βασικό για εμένα.
Υπάρχει όντως προβλημα με το streaming?? Θέλω να βλέπω ακριβώς όπως έκανα και με ps3, δλδ με το ίδιο καλώδιο σύνδεση και τρέξιμο από το pc, όχι αντιγραφή στο δικό του σκληρο. Τι παίζει λοιπόν?
Επίσης, αυτό ή μήπως καλύτερα το Dune HD Smart D1? Κι αν το 2ο, από που μπορώ να το παραγγείλω??
To Dune λενε οτι ειναι καλυτερο-δεν ξερω δεν το εχω δοκιμασει.Για το δικο μου θα σου πω.Το hub ειναι με ethernet πανω στο ρουτερ , και το pc σε αλλο δωματιο και συνδεεται με το ρουτερ ασυρματα.Οτι βλεπω απο pc ως τωρα , 720p δεν εχει κανει κανενα απολυτως σπασιμο.Σε 1080 δοκιμασα χχχ ταινια :smash: .Ουτε εκει σπασιμο.Σε BR δεν το συζηταμε , δεν βλεπεις με την καμμια !!Ενσυρματα ολα , δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω.
Αυτα

να διορθωσω: οτι βλεπω απο δικτυο κανωντας streaming εννοουσα

να διορθωσω: οτι βλεπω απο δικτυο κανωντας streaming εννοουσα

Σωστός! Ευχαριστώ!
Τώρα το θέμα είναι, το dune λιγο πιο ακριβό και χωρίς σκληρό.Από την άλλη διαβασα ότι το WD έκανε διάφορα κόλπα με το δίσκο.
Ας μου πει και κάποιος από που (και πόσο)!

κατι λιγο πανω απο 200 (209 νομιζω εχει παει ) , προσωπικα απο saturn το πηρα.Επισης κανενα κολπο δεν μου εκανε ποτε με κανεναν δισκο (σχεδον 4 μηνες) αλλα ετσι και αλλιως δεν τον χρειαζεσαι οπως ειπες.
Το dune ειναι αλλη φαση.Σιγουρα ειναι ενα μηχανημα αξιο λογου.Μιλας παντα για τα smart γιατι αν πας στο max ξεφυγες μακρυα στην τιμη

Aυτό μου λειτουργεί άψογα. :)
Φίλε αγορασα τελικα και όπως ειπες και εσυ όλα οκ.
Σ' εχαριστω καθώς και τα άλλα παιδια του forum για το ενδιαφέρον και τις άμεσες απαντήσεις στο προβλημά μου.

Φίλε αγορασα τελικα και όπως ειπες και εσυ όλα οκ.
Σ' εχαριστω καθώς και τα άλλα παιδια του forum για το ενδιαφέρον και τις άμεσες απαντήσεις στο προβλημά μου.
Φιλε μου παρα την ταλαιπωρια που τραβηξες !!!θα δεις οτι ειναι πολυ καλο μηχανημα και θα το καταευχαριστηθεις!!!:music-smiley-005:

Σε όποιον ενδιαφέρεται έβαλα το στικακι απο το ποντικι κ πληκτρολόγιο της Logitech mx5500 και δουλεύει με το hub.Οπότε στο youtube πληκτρολογώ με πληκτρολόγιο.. :)

κι εγώ έχω συνδέσει από την αρχή το "Turbo-X Slim Media Center Keyboard" που έχει και TouchPad και σε κάποιες περιπτώσεις βοηθάει πολύ.

να ρωτησω κατι ασχετο?

οταν το εχετε κλειστο γιατι οταν βαλω το αυτι μου διπλα ακουγετε ενας θορυβος πως κατι λειτουργει εκει μεσα?? ανεμιστηρας ειναι ο σκληρος ειναι κατι υπαρχει χιχιχιχιιιι... Οταν το βγαλω απτη μπριζα μουγκα. Ειναι φυσιολογικο αυτο? -bye-

να ρωτησω κατι ασχετο?

οταν το εχετε κλειστο γιατι οταν βαλω το αυτι μου διπλα ακουγετε ενας θορυβος πως κατι λειτουργει εκει μεσα?? ανεμιστηρας ειναι ο σκληρος ειναι κατι υπαρχει χιχιχιχιιιι... Οταν το βγαλω απτη μπριζα μουγκα. Ειναι φυσιολογικο αυτο? -bye-

Λογικά το τροφοδοτικό είναι. ;) Φυσιολογικό!

δεν χρειαζεται να το βγαλεις απο την μπριζα -πατα παρατεταμενα το power για 5 sec και θα σβησει

Ισχύει αυτό με το αν πατήσεις το κουμπάκι 5 δευτερόλεπτα(και απο την συσκευή αλλά και απο το τηλεκοντρόλ), αλλά να ξέρετε οτι η κατανάλωση είναι περίπου 8-9w....Δηλαδή δέν πέφτει ποτέ στο 1-2...

Ισχύει αυτό με το αν πατήσεις το κουμπάκι 5 δευτερόλεπτα(και απο την συσκευή αλλά και απο το τηλεκοντρόλ), αλλά να ξέρετε οτι η κατανάλωση είναι περίπου 8-9w....Δηλαδή δέν πέφτει ποτέ στο 1-2...

δηλαδη και πεθαμενο παλι καιει βενζινα ε?? :flipout:

αν και beta πολυ καλο.Εμενα δουλευει παντως http://community.wdc.com/t5/Themes/Anodized-Trickle-Theme-beta/td-p/151992

Brothers καλημέρα. Εγώ το κατέβασα, το έκανα unzip, έβαλα τον φάκελο όλο όπως ήταν στο wd.tv/theme, το επέλεξα από το setup και έκανα apply αλλά δεν ενεργοποιήθηκε το τιμημένο. Τι φταίει άραγες; :smash:

Εντωμεταξύ λύστε μου μία άλλη απορία/περιέργεια. Το εκάστοτε αρχείο που δημιουργεί το πρόγραμμα πατώντας "get content info", άμα το ανοίξεις θα δεις κι άλλες πληροφορίες (π.χ. imdb rate). Πως και δεν φτιάχνουν τα μαστόρια και κανένα πιο λεπτομερές theme που να διαβάζει όλες αυτές τις πληροφορίες (αφού υπάρχουν) αντί να καθόμαστε και να σκοτωνόμαστε με το κάθε thumbgen ?

Last edited:
Brothers καλημέρα. Εγώ το κατέβασα, το έκανα unzip, έβαλα τον φάκελο όλο όπως ήταν στο wd.tv/theme, το επέλεξα από το setup και έκανα apply αλλά δεν ενεργοποιήθηκε το τιμημένο. Τι φταίει άραγες; :smash:
πως το καταλαβες οτι δεν ενεργοποιηθηκε? αν εννοεις οτι δεν σου εδωσε λεπτομερειες στις ταινιες και τετοια , δεν το κανει απο μονο του.Πρεπει πρωτα να τρεξεις στο thubgen που σου φτιαχνει τα xml αρχεια και τα ποστερς

πως το καταλαβες οτι δεν ενεργοποιηθηκε? αν εννοεις οτι δεν σου εδωσε λεπτομερειες στις ταινιες και τετοια , δεν το κανει απο μονο του.Πρεπει πρωτα να τρεξεις στο thubgen που σου φτιαχνει τα xml αρχεια και τα ποστερς

ουπς! νόμιζα ότι είναι ανεξάρτητο από το thumbgen. Νόμιζα ότι αλλάζει την εικαστική παρουσίαση των φακέλων/ταινιών από τον τρόπο που είχε το WD από την μάνα του, σε αυτόν που απεικονίζεται στο forum.

Ρε παιδιά συγνώμη να πώ μια βλακεία εφόσον δεν υποστηρίζει 3D το HDMI 1,4 τι το θέλει ?

Ρε παιδιά συγνώμη να πώ μια βλακεία εφόσον δεν υποστηρίζει 3D το HDMI 1,4 τι το θέλει ?
ελα ντε ..υποστηριζει οτι υποστηριζουν ολα : side by side.Τιποτα αλλο

Παιδιά να ρωτήσω κάτι ακομα.

Έκανα το εσωτερικό σκληρό του hub format από το μενου του, όλα κανονικά
και διαγράφικαν τα πάντα.
Τώρα μέσω του υπολογιστή μου (δίκτυο) δήμιουργώ φακέλους και αποθηκευω
ταινίες. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Το προβλημα είναι ότι όταν πάω στην επιλογή video ή folder του hub δε βλέπει ούτε τα αρχεία ούτε τους φακέλους.
Τι γίνεται στην περίπτωση αυτή;