zilmer
AVClub Addicted Member
- 20 October 2008
- 2,327
To Dune λενε οτι ειναι καλυτερο-δεν ξερω δεν το εχω δοκιμασει.Για το δικο μου θα σου πω.Το hub ειναι με ethernet πανω στο ρουτερ , και το pc σε αλλο δωματιο και συνδεεται με το ρουτερ ασυρματα.Οτι βλεπω απο pc ως τωρα , 720p δεν εχει κανει κανενα απολυτως σπασιμο.Σε 1080 δοκιμασα χχχ ταινια :smash: .Ουτε εκει σπασιμο.Σε BR δεν το συζηταμε , δεν βλεπεις με την καμμια !!Ενσυρματα ολα , δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω.Καλησπέρα κι απο εμενα. 3 χρόνια με το ps3 καλωδιωμένο με 1000αρι ethernet στη 2η gigabit του pc μου έβλεπα ότι ήελα με το playstation media server φυσικά. Ώσπου ήρθε το update του firmware και μας εκανε το Cinavia χάλια, κάθε 20 λεπτά να χάνεται ο ήχος κλπ.
Διαβάζω εδώ και πολύ ώρα το νήμα και ενώ είχα αρχίσει να το λγουρεύομαι το μηχανηματάκι, ήθελα να ρωτήσω κάτι βασικό για εμένα.
Υπάρχει όντως προβλημα με το streaming?? Θέλω να βλέπω ακριβώς όπως έκανα και με ps3, δλδ με το ίδιο καλώδιο σύνδεση και τρέξιμο από το pc, όχι αντιγραφή στο δικό του σκληρο. Τι παίζει λοιπόν?
Επίσης, αυτό ή μήπως καλύτερα το Dune HD Smart D1? Κι αν το 2ο, από που μπορώ να το παραγγείλω??
Αυτα