WD TV Live Hub

Περίεργο. Σε μένα που το έχω κανά τετράμηνο συν δυο μήνες ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, λειτουργεί άψογα μέχρι στιγμής με μετακινήσεις, μετακομίσεις καί διάφορες αλλαγές.
ΆΨΟΓΟ. Φτου να μην το ματιάσω. Και εννοείται φουλ λειτουργικό μηχανάκι. Από τις αγορές που έχω ευχαριστηθεί περισσότερο
Και σε εμενα το ιδιο!!!εδω καιι 7 μηνες ειμαι κατοχος του εν λογου πλαυερ!!!και δεν μου εχει κανει το παραμικρο.

Και σε εμενα το ιδιο!!!εδω καιι 7 μηνες ειμαι κατοχος του εν λογου πλαυερ!!!και δεν μου εχει κανει το παραμικρο.

ρεσυ spartan τα ιδια θα λεμε?? εσυ δε δικαιουσαι να ομιλεις χαχαχαχααααα εσενα σε τρεμει!!!! :BDGBGDB55:

μια χαρα παει το μηχανακη μη το ματιασουμε κ τωρα που βαλα μπρος κ το ραδιοφωνο του μου βγαλε κ τα αθλητικους σταθμους κ ειμαι κομπλε!!

το μεγα μειον του οπως παντα η ταχυτητα μεταφορας....... :grinning-smiley-043

ρεσυ spartan τα ιδια θα λεμε?? εσυ δε δικαιουσαι να ομιλεις χαχαχαχααααα εσενα σε τρεμει!!!! :BDGBGDB55:

μια χαρα παει το μηχανακη μη το ματιασουμε κ τωρα που βαλα μπρος κ το ραδιοφωνο του μου βγαλε κ τα αθλητικους σταθμους κ ειμαι κομπλε!!

το μεγα μειον του οπως παντα η ταχυτητα μεταφορας....... :grinning-smiley-043
Ετσι οπως τα λες φιλε μου!!!το μονο αρνητικο ειναι αργη μεταφορα αρχειων προς τον εσωτερικο δισκο του player.Κατα τα αλλα!!!το μηχανημα σπερνει!!!

Η διαφορα του live με το hub ειναι μονο ο σκληρος η εχει κι αλλες?

Μαγκες το μηχανακι ειναι στοιχειωμενο. Εχω απο χτες που το δοκιμαζω να δω συμπεριφορα και κανει restart οποτε του καπνισει. Εννοειτε οτι προσπαθω να τραβηξω οτι ταινια του ειχα φορτωσει επανω και για αυτο το εχω αναμμενο συνεχεια. Βεβαια το κουλο που παρατηρησα ηταν οτι ενω το ειχα κλεισει χτες πριν παω για υπνο αλλα το πρωι το βρηκα αναμεννο παλι. Βαζω στοιχημα οτι αυτο το συστημα που το κραταει σε κατι παραπανω απο stand by ειναι υπευθυνο για τις παπαριες που κανει το μηχανημα.

Πριν κάμποσο καιρό, είχα διαβάσει στο επίσημο φόρουμ της WD πως κάτι τέτοια περίεργα θέματα που είχαν προκύψει μετά από κάποιο συγκεκριμένο update, λύνονταν άμα το άνοιγες και έβγαζες το καλώδιο του διακόπτη on-off πάνω από την πλακέτα (άμα τον αχρήστευες δλδ). Για ψάξε το λίγο στα φόρουμ της WD...

Το ξερω και το εχω ποσταρει και εδω. Το θεμα ειναι οτι σε καινουργιο μηχανακι αλχημιες δεν θα κανω. 'Η θα δουλεψει ή θα το παρουν πισω.

Το ξερω και το εχω ποσταρει και εδω. Το θεμα ειναι οτι σε καινουργιο μηχανακι αλχημιες δεν θα κανω. 'Η θα δουλεψει ή θα το παρουν πισω.

δε λες του spartan να σου στειλει κ σενα μια φωτο μπας κ δεις την υγεια σου????? :flipout::flipout::flipout:

στα σοβαρα παντως μαζι σου κ γω δεν ειναι περιοδος για πειραματισμους... ή θα δουλεψει οπως πρεπει ή κυριοι παρτε το πισω κ φερτε μου καινουργιο ..... -bye-

δε λες του spartan να σου στειλει κ σενα μια φωτο μπας κ δεις την υγεια σου????? :flipout::flipout::flipout:

στα σοβαρα παντως μαζι σου κ γω δεν ειναι περιοδος για πειραματισμους... ή θα δουλεψει οπως πρεπει ή κυριοι παρτε το πισω κ φερτε μου καινουργιο ..... -bye-
Ακριβως οπως τα λεει ο αλεφας!!!!ριχτου και κανα βρισιδι μηπως στρωσει!!!:flipout:

Καλησπέρα στο φόρα! Πριν λίγες ημέρες αγόρασα την Panasonic U30 και είμαι στο ψάξιμο για αγορά ενός καλού media player. Επειδή βασίστηκα στις συμβουλές των πιο έμπειρων στο χώρο των τηλεοράσεων αυτού εδώ του φόρα, ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το συγκεκριμένο μηχάνημα, το hub! Η χρήση που θέλω να του κάνω είναι απλή και περιορίζεται σε ταινίες κτλ. Σίγουρα θέλω να εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες της τηλεόρασής μου, και να τα κάνει όλα απροβλημάτιστα. Να είναι πρακτικό όσο γίνεται και τίμιο/αξιόπιστο για τα λεφτά που θα δώσω. Δεν ξέρω εάν πρέπει να το αναφέρω εδώ, αλλά θέλω να μπορεί να συνδέεται στο δίκτυο για μεταφορά ταινιών, και όχι να τρέχω με τα stickάκια και επίσης να μπορώ να συνδέσω (εάν γίνεται) έναν ενισχυτή και τα 2 ηχεία (κολώνες) που έχω. Ευχαριστώ! Κάποια άλλη επιλογή στα χρήματα αυτά που να είναι καλύτερη ή πιο αξιόπιστη;

Μαγκες η ανευθυνοτητα ορισμενων καταστηματων σπαει κοκκαλα. Μολις πηρα τηλεφωνο να δω τι γινεται και μου ειπαν οτι δεν το εχουν πιασει στα χερια τους ακομα. Δυο βδομαδες εχουν περασει απο τη στιγμη που το εχουν παραλαβει. Γαιδουρια μιλαμε.

Παιδιά καλημέρα,

Αγόρασα το hub πριν περίπου μια εβδομάδα. Σε γενικές γραμμές ήμουν πολύ ευχαριστημένος μέχρι που μου παρουσίασε 2 προβλήματα:

- Σε ορισμένες ματρόσκες (720p) μου κάνει που και που μικροσπασίματα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα του αρχείου ή του player γιατί ακόμα δεν έχω ικανό δείγμα (από τις 5 που έχω παίξει το έχει κάνει σε 3 οι οποίες ήταν και σχετικά παλιές).
- Υπάρχουν στιγμές που το τηλεχειριστήριο κάνει ότι θέλει! Π.χ. πατάω το δεξιά, και ή δεν κάνει τίποτα ή μετά από λίγο "τρέχει" μόνο του προς την μια ή την άλλη κατέυθυνση με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επιλέξω αυτό που θέλω.

Έχει κανείς κάποια ιδέα;

ps. Έχω βάλει το τελευταίο firmware, η τηλεόραση είναι μια Sony KDL46EX720, και το hub έχει πάνω του το LevelOne WUA 0614.

αυτο για το κοντρολ πρωτη φορα νομιζω το ακουω!! οσο για τα σπασιματα εγω απλα θα σου πω οτι σημερα μου βγαλε σημα οτι γεμισε ο δισκος!!! και ακομα δεν εχω πετυχει ματροσκα να κολλαει..... (μπορει να ναι η κωλοφαρδια μου μπορει η φωτογραφια του spartans27 χαχαχαααα τι να σου πω....)

στο χειριστηριο αλλαξες μπαταριες μπας κ φταινε αυτες?? δε μπορω να φανταστω κατι αλλο σορρυ....

αυτο για το κοντρολ πρωτη φορα νομιζω το ακουω!! οσο για τα σπασιματα εγω απλα θα σου πω οτι σημερα μου βγαλε σημα οτι γεμισε ο δισκος!!! και ακομα δεν εχω πετυχει ματροσκα να κολλαει..... (μπορει να ναι η κωλοφαρδια μου μπορει η φωτογραφια του spartans27 χαχαχαααα τι να σου πω....)

στο χειριστηριο αλλαξες μπαταριες μπας κ φταινε αυτες?? δε μπορω να φανταστω κατι αλλο σορρυ....

Μα σου ειπα μεγαλυτερο μαντροσκυλο απο εμενα δεν υπαρχει!!!:flipout::flipout::flipout:

Μα σου ειπα μεγαλυτερο μαντροσκυλο απο εμενα δεν υπαρχει!!!:flipout::flipout::flipout:

μια χαρα σου λεω!! το πηρα κ στο νησι μια βδομαδα να δω πως τα παει κ στην υγρασια το αλατι κ τους ανεμους!! φτου φτου προχωραμε μαζι ακομα!! :worshippy:

Τελικά υλικό 3d side by side παίζει?Γιατί ένας υπαλληλάρας του saturn ξερόλας μου είπε ότι παίζει σίγουρα,ενώ εγώ στα τεχνικά χαρακτηριστικά του στη σελίδα της wd δεν λέει κάτι τέτοιο.Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: WD TV Live Hub

Τελικά υλικό 3d side by side παίζει?Γιατί ένας υπαλληλάρας του saturn ξερόλας μου είπε ότι παίζει σίγουρα,ενώ εγώ στα τεχνικά χαρακτηριστικά του στη σελίδα της wd δεν λέει κάτι τέτοιο.Ευχαριστώ.
Εγω που δοκιμασα 3ντ τραιλερ στον wd live hub που εχω συνδεμενο στην 3ντι τηλεοραση μου!!!μια χαρα επαιζε.

Παιδια το side by side το παιζουν ολα τα players. Στα συν του hub ειναι οτι υποστηριζει υποτιτλους idx-sup.,πραγμα που αλλα players αδυνατουν

Παιδιά καλημέρα,

Αγόρασα το hub πριν περίπου μια εβδομάδα. Σε γενικές γραμμές ήμουν πολύ ευχαριστημένος μέχρι που μου παρουσίασε 2 προβλήματα:

- Σε ορισμένες ματρόσκες (720p) μου κάνει που και που μικροσπασίματα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα του αρχείου ή του player γιατί ακόμα δεν έχω ικανό δείγμα (από τις 5 που έχω παίξει το έχει κάνει σε 3 οι οποίες ήταν και σχετικά παλιές).
- Υπάρχουν στιγμές που το τηλεχειριστήριο κάνει ότι θέλει! Π.χ. πατάω το δεξιά, και ή δεν κάνει τίποτα ή μετά από λίγο "τρέχει" μόνο του προς την μια ή την άλλη κατέυθυνση με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επιλέξω αυτό που θέλω.

Έχει κανείς κάποια ιδέα;

ps. Έχω βάλει το τελευταίο firmware, η τηλεόραση είναι μια Sony KDL46EX720, και το hub έχει πάνω του το LevelOne WUA 0614.

Το πρόβλημα με τις ματρόσκες είναι πολύ πιθανό να ήταν τυχαίο καθώς δεν έχει ξαναεμφανιστεί. Το θέμα όμως με το τηλεχειριστήριο παραμένει. Έστειλα χθες mail στην wd και αναμένω απάντηση. Μόλις έχω κάτι θα σας ενημερώσω.

Το πρόβλημα με τις ματρόσκες είναι πολύ πιθανό να ήταν τυχαίο καθώς δεν έχει ξαναεμφανιστεί. Το θέμα όμως με το τηλεχειριστήριο παραμένει. Έστειλα χθες mail στην wd και αναμένω απάντηση. Μόλις έχω κάτι θα σας ενημερώσω.

καλα θα κανεις να δουμε κιολας ποσο γρηγορα απαντανε τα αστερια μας!!
απο κει που το πηρες τους ρωτησες αν μπορουν να στο αντικαταστησουν ή οχι?

καινουργιο firmware ειδα πριν λιγο παω να το περασω να δουμε αν κ που βοηθαει......

καλη συνεχεια παιδες!!!

:grinning-smiley-043

Κατά τη wd μόνο το facebook είχε πρόβλημα απότι βλέπω...

• Supports Hulu Plus - content streaming service.
  • Supports SHOUTcast – music streaming service.
  • Supports Czech, Dutch, Swedish, Norwegian and Hungarian languages in the user interface.
  • Supports search - auto complete.
  • Supports text entry field on web user interface.
  • Supports user download of photos and videos directly from Facebook.
  • Supports Facebook photos used in screensaver or as background.
  • Supports Facebook as a menu source for playing photos and videos.
  • Resolved Facebook not playing YouTube video from Newsfeed.
  • Resolved Facebook issue with certain videos causing unit to reboot.