WD TV Live Hub

Εγώ έχω το προηγούμενο μοντέλο και τον αναγνωρίζει κανονικά. Λογικά ούτε με αυτόν θα έχει πρόβλημα.

ειμαι ετοιμος να αγορασω τον συγκεκριμενο εξωτερικο δισκο, να εισαι καλα.

Καλησπέρα και από εμένα σε όλους. Είμαι και εγώ κάτοχος ενός live hub συνδεδεμένο με ενισχυτή 7.1 με τη γνωστή γκρίνια για το DTS-HD. Όμως παρατήρησα κάτι και θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτό. Βρήκα μία συναυλία της ADELE στο Albert Hall, η οποία ως δια μαγείας παίζει dts-hd. Είμαι σίγουρος για αυτό που σας λέω γιατί από τη μία το γράφει στον ενισχυτή, ενώ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις που έχω δοκιμάσει γράφει απλώς dts και η διαφορά στον ήχο είναι εμφανής. Είναι σε μορφή m2ts και όχι σε mkv.

Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο setup που έχει συναντήσει το ίδιο πράγμα; Αν κάποιος θέλει μπορεί και να βρει τη συναυλία και να δοκιμάσει.

Καλησπέρα
Μόλις πήρα και εγώ ένα τέτοιο μηχάνημα το έστησα αλλά έχω ένα βασικό "χαζό" πρόβλημα
Έχω mac osx 10.7 άρα πρόβλημα με samba μετέφερα μία ταινία στον εσωτερικό δίσκο και στο root directory και στο sample media/videos αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά για να την αναπαραγάγει.
Που θα πρέπει να μεταφέρω τα αρχεία για να τα βλέπω;
Ευχαριστώ.

Καλησπέρα
Μόλις πήρα και εγώ ένα τέτοιο μηχάνημα το έστησα αλλά έχω ένα βασικό "χαζό" πρόβλημα
Έχω mac osx 10.7 άρα πρόβλημα με samba μετέφερα μία ταινία στον εσωτερικό δίσκο και στο root directory και στο sample media/videos αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά για να την αναπαραγάγει.
Που θα πρέπει να μεταφέρω τα αρχεία για να τα βλέπω;
Ευχαριστώ.

Τα αρχεια τα βρήκα στην επιλογή files στο hub και παίζουν κανονικά όμως θα ήθελα για πιό μεγάλη ευκολία να τα βλέπω στην επιλογή videos κλπ.
Μήπως ξέρετε πως;
Ευχαριστώ

Τα αρχεια τα βρήκα στην επιλογή files στο hub και παίζουν κανονικά όμως θα ήθελα για πιό μεγάλη ευκολία να τα βλέπω στην επιλογή videos κλπ.
Μήπως ξέρετε πως;
Ευχαριστώ

Rescan Library έκανες;

παιδες βοηθηστε ρεσεις λιγο γιατι εχω φαει κολλημα κ δε θυμαμαι. Στη συσκευασια του το player ειχε και cd εγκαταστασης για τον υπολογιστη ή οχι??? Εχει περασει καιρος κ τα εγκεφαλικα κυτταρα δε βοηθανε γμτ....

Καλησπέρα και από εμένα σε όλους. Είμαι και εγώ κάτοχος ενός live hub συνδεδεμένο με ενισχυτή 7.1 με τη γνωστή γκρίνια για το DTS-HD. Όμως παρατήρησα κάτι και θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτό. Βρήκα μία συναυλία της ADELE στο Albert Hall, η οποία ως δια μαγείας παίζει dts-hd. Είμαι σίγουρος για αυτό που σας λέω γιατί από τη μία το γράφει στον ενισχυτή, ενώ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις που έχω δοκιμάσει γράφει απλώς dts και η διαφορά στον ήχο είναι εμφανής. Είναι σε μορφή m2ts και όχι σε mkv.

Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο setup που έχει συναντήσει το ίδιο πράγμα; Αν κάποιος θέλει μπορεί και να βρει τη συναυλία και να δοκιμάσει.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ!!!

γεια σας και απο εμενα....εγω θελω να το συνδεσω στο wi-fi μου αλλα δεν ξερω με ποιο wireless usb νατο συνδεσω...μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος????εχω δοκιμασει ηδη 2 που ειναι στην λιστα αλλα δεν λειτουργουν!!!!

ΝΑι έκανα rescan και τα βρήκα τελικά, είναι λίγο διαφορετικό από το xtreamer που είχα.Ευχαριστώ πάντως

Last edited:
Θελω να αγορασω εναν εξ. Δισκο και σκεφτομαι να παρω τον wd live book duo..αμα θελω να δω ταινιες μεσω του δισκου μπορω απομτο δικτυο του σπιτιου;;;

Χαράς ευαγγέλια με το νέο firmware. Δέχεται πλέον στικάκια της Haupauge για λήψη και εγγραφή ψηφιακών καναλιών. Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω αντίστοιχο στικάκι. Όποιος έχει ας το δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις.

και γω παλιοτερα παλι της logitech harmony το 1100.....

ασχετο εχει παρατηρησει κανει μετα τα τελευταια κανα δυο firmware καποια σχετικη καθυστερηση οταν ειναι να ξεκινησει η ταινια? Δε ξερω αν φταει το firmware ή οτι εγω το χω γεμισει με ταινιες κ με τα αντιστοιχα εξωφυλλα κ ινφο για καθε ταινια....

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Έχω πάνω στο Live Hub περάσει το τελευταίο firmware από τη μέρα που βγήκε και παίζω τα αρχεία (κυρίως video files σε avi και mkv) από network share και από δύο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους WD My Book που έχω πάνω σε ένα USB hub της DLink. Από χθες σταμάτησε να μου παίζει τα αρχεία. Μόλις πατάω play μου βγάζει μαύρη οθόνη με την progress bar και το όνομα του αρχείου (η οποία μετά απ λίγο φεύγει) και μένει το βελάκι που κάνει κύκλους και η αναπαραγωγή δεν ξεκινάει. Από κει μπορώ να ξαναγυρίσω στη Media Library αλλά όποιο αρχείο και να βάλω κολλάει στο ίδιο σημείο η αναπαραγωγή. Έχω κάνει reboot με όλους τους τρόπους. Μένει να κάνω reset τη συσκευή. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Έχω τρεις εβδομάδες ακόμη πριν λήξει η εγγύηση. Μήπως να ζητήσω RMA;

Το πήρα πριν από μια βδομάδα και έφαγα αρκετές ώρες για να δω τι κάνει και τι δεν κάνει.
Γενικά μέτριο media player, αλλά δεδομένου ότι είναι 3ετίας, δεν περίμενα εκπλήξεις. Πάντως στήθηκε πανεύκολα στο δίκτυο και το firmware update είναι παιχνιδάκι.
O DLNA server είναι μετά το update twonky v5.1.9. Κάνει streaming σε avi,mkv, mp3, etc., αλλά δεν υποστηρίζει υπότιτλους!
Το έψαξα, έγραψα και στην εταιρεία, μου απάντησαν και τίποτα. Τα κλαίω τα 185 ευρώ που έδωσα στο e-shop (προσφορά).
Καλά μου λέγατε εσείς, αλλά δεν άκουσα.
Η συμβατότητα φίλοι μου είναι βαριά κουβέντα.

Eric