Καλησπέρα
Μόλις πήρα και εγώ ένα τέτοιο μηχάνημα το έστησα αλλά έχω ένα βασικό "χαζό" πρόβλημα
Έχω mac osx 10.7 άρα πρόβλημα με samba μετέφερα μία ταινία στον εσωτερικό δίσκο και στο root directory και στο sample media/videos αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά για να την αναπαραγάγει.
Που θα πρέπει να μεταφέρω τα αρχεία για να τα βλέπω;
Ευχαριστώ.
Τα αρχεια τα βρήκα στην επιλογή files στο hub και παίζουν κανονικά όμως θα ήθελα για πιό μεγάλη ευκολία να τα βλέπω στην επιλογή videos κλπ.
Μήπως ξέρετε πως;
Ευχαριστώ
Καλησπέρα και από εμένα σε όλους. Είμαι και εγώ κάτοχος ενός live hub συνδεδεμένο με ενισχυτή 7.1 με τη γνωστή γκρίνια για το DTS-HD. Όμως παρατήρησα κάτι και θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτό. Βρήκα μία συναυλία της ADELE στο Albert Hall, η οποία ως δια μαγείας παίζει dts-hd. Είμαι σίγουρος για αυτό που σας λέω γιατί από τη μία το γράφει στον ενισχυτή, ενώ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις που έχω δοκιμάσει γράφει απλώς dts και η διαφορά στον ήχο είναι εμφανής. Είναι σε μορφή m2ts και όχι σε mkv.
Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο setup που έχει συναντήσει το ίδιο πράγμα; Αν κάποιος θέλει μπορεί και να βρει τη συναυλία και να δοκιμάσει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.