WD TV Live Hub

για να τα δειξει σωστα το wd πρεπει να τα ριξω χυμα στο σκληρο του.
Δεν πρέπει να ρίξεις τις ταινίες χύμα στο σκληρό σου απλα το όνομα του folder πρέπει να έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με τον τίτλο που πέρνεις απο το ''get content info''. Ακόμα και μικρά με κεφαλαία παίζει ρόλο ακόμα και ένα περισσότερο ''space'' ανάμεσα στις λέξεις.

Πίστεύω να κατάλαβα σωστά αυτό που θέλεις να κάνεις .

Last edited:
Το ονομα του folder εχει ακριβως το ονομα του mkv file (copy-paste) απο το οποιο πηρα σωστα το content info.
Ομως για να δω τις πληροφοριες δεν αρκει να ειμαι πανω στο folder της ταινιας, αλλα πρεπει να "ανοιξω" το folder. Τοτε το hub βλεπει τα metadata.

Και εγώ αρχικά έτσι νόμιζα αλλά μετά απο ώρες ψάξιμο είδα ότι πχ ο φάκελος είχε όνομα ''The Lord Of The Rings'' και ο τίτλος απο το info ήταν ''The Lord Of the Rings'' μόλις έκανα την αλλαγή έβλεπα πλέον τις πληροφορίες στον κάθε φάκελο χωρίς να χρειάζεται να επιλέγω την ταινία για να τις δω.

Το ξανατσεκαρα. Παλι δε μου βγαζει info στο folder. File name και folder name ολοιδια. Μετα δε τη ληψη απο το content info δε μου επαιζε 2 mkv πραγμα που διορθωθηκε με restart.

Ενα περίεργο πράμα. Καποια στιγμη ενώ ητανε κλειστο ανοιξε απο μονο του για μερικα δευτερολεπτα αναβοσβησε το λαμπακι μερικες φορες και ξαναεσβησε. Τι παιζει ρε παιδια?

Μας την εκανε τη χουνερια το WD. ΧΑΛΑΣΕ!!!!!!!!

Και ενω προχθες το δουλεψα μια χαρα χθες απο το πουθενα και χωρις κανενα λογο ανοιγε και εκλεινε μονο του. Ανοιξα την tv να δω τι κανει και δεν μπορουσε να μπουταρει το λειτουργικο και εκλεινε. Μετα απο 1 λεπτο τα ιδια και παει λεγοντας. Εκανα 5-6 φορες reset τιποτα. Τουτεστιν παει πακετο πισω :furious3:

Αυτο που δεν μπορεσα να καταλαβω ειναι απο που κι ως που ανοιγε και εκλεινε απο μονο του ενω ητανε κλειστο για καμια μερα.

Λετε να υπαρχει κανενας συνδιασμος κουμπιων απο το remote ή κατι αλλο να το αναστήσει?

παιδια και σε μενα το ιδιο εκανε και το εστειλα πισω .περιμενω το καινουργιο.δεν πιστευω οτι ειναι γενικο το προβλημα αλλιως την πατησαμε γενικως

παιδια και σε μενα το ιδιο εκανε και το εστειλα πισω .περιμενω το καινουργιο.δεν πιστευω οτι ειναι γενικο το προβλημα αλλιως την πατησαμε γενικως

μαλλον φταιει το firmware συμπασχοντα. κι εγω δευτερα το στελνω πισω

ποσο σιγουρος εισαι οτι φταιει το firmware;
μηπως ειναι προβλημα του μηχανηματος και δεν φτιαχνεται αλλιως θα τους το φερω κολαρο.
με την εταιρεια εχεις επικοινωνησει;
δεν μπορει καινουργιο μηχανημα να εχει τετοιου ειδος προβλημα δεν εχει λογικη

μηπως ειναι προβλημα του μηχανηματος και δεν φτιαχνεται αλλιως θα τους το φερω κολαρο.
+1

υποθεσεις κανω γιατι την επαθα μετα το τελευταιο firmware που εβαλα. μετα απο κανα 2 μερες βέβαια. δεν επικοινωνησα με την wd μονο με το πλαισιο και σήμερα θα το στειλω πισω. 11 ευρω μποναμάς να παει και αλλα τοσα να ρθει το καινουργιο (22) ολα τα πληρώνω εγω φυσικα :furious3:

εμενα παιζει αερα..αν κανει οτι χαλαει ομως θα το κανω κομματια ! Αφησα το htpc για να ησυχασω οχι να μπλεξω με αλλα

Ελπιζω να ειναι κατι μεμονωμενο και να μην υπαρχουν και νεα κρουσματα!!!
Παντως το μηχανημα σπερνει!!!πολυ καλο και με εχει εντυπωσιασει παρα πολυ.

Ελπιζω να ειναι κατι μεμονωμενο και να μην υπαρχουν και νεα κρουσματα!!!
Παντως το μηχανημα σπερνει!!!πολυ καλο και με εχει εντυπωσιασει παρα πολυ.
συμφωνω απολυτα και ΔΕΝ μου λειπει καθολου το htpc

Ρε γαμώτο έκανα firmware update και έχασε πάλι τα content infos των ταινιών. Μου έχει σπάσει τα νεύρα, για ψίλου πήδημα τα χάνει και αντε πάλι απο την αρχή. Παρόλο που αν μπω στον φάκελο υπάρχουν οι επιπλέον πληροφορίες (jpeg, xml files με την ίδια ονομασία με το αρχείο της ταινίας).
Μπορείτε να δώσετε κάποια ερμηνεία;

Ρε γαμώτο έκανα firmware update και έχασε πάλι τα content infos των ταινιών. Μου έχει σπάσει τα νεύρα, για ψίλου πήδημα τα χάνει και αντε πάλι απο την αρχή. Παρόλο που αν μπω στον φάκελο υπάρχουν οι επιπλέον πληροφορίες (jpeg, xml files με την ίδια ονομασία με το αρχείο της ταινίας).
Μπορείτε να δώσετε κάποια ερμηνεία;

Με ποιο τρόπο κάνεις firmware update ;Απο USB ή internet(Wifi,ethenet)
Εγώ κάνω μέσω ethenet και δεν έχω πρόβλημα .