WD TV Live η Τι?

Status
Not open for further replies.

georget

Supreme Member
31 March 2007
3,111
Λευκωσία
Καταρχήν είμαι σχεδόν ανίδεος με το θέμα Media Players.

Έχω ένα HTPC προς το παρόν συνδεδεμένο με την TV μου και θα ήθελα να το αντικαταστήσω με ένα Media Player για να βλέπω τα MKV αλλα και τα Divx μου.
Μετά από λίγη μελέτη είδα ότι το WD TV Live είναι ένα πολύ υποσχόμενο μηχανάκι.
Θα ήθελα την άποψη σας, το ποσο που διαθέτω είναι μέχρι 150 Ευρώ.
Στην τιμή αυτή υπάρχει κάτι καλύτερο?

Πρώτων είναι φθηνότερο απο 150 ευρώ και δεύτερων ΔΕ νομίζω οτι σ αυτά τα χρήματα θα βρεις κάτι καλύτερο και πιο εύκολο και απλό στη χρήση.Έχω το WD TV ( Το πρώτο ) και είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα κάνω και την αναβάθμιση σύντομα.

Yπάρχει πολύ καλύτερο το Egreat M34 στα 140 ευρώ και εάν περιμένεις βγαίνει το WD TV HD2 με ethernet και dts downmix.

Re: Απάντηση: WD TV Live η Τι?

Yπάρχει πολύ καλύτερο το Egreat M34 στα 140 ευρώ και εάν περιμένεις βγαίνει το WD TV HD2 με ethernet και dts downmix.

Για το ίδιο μάλλον μιλάτε.

9496.jpg

Ναι για αυτό μιλώ-bye-

Η ονομασία άλλαξε από WD TV HD2 έγινε WD TV Live.

Last edited:
Απάντηση: Re: WD TV Live η Τι?

Πρέπει, η είναι καλύτερο?
Κατ'αρχήν πρέπει να κυκλοφορήσει πρώτα το WD TV Live για να το κρίνουμε.

Αλλά όσα δείχνει ότι κάνει το Xtreamer με το καινούριο ιδίως firmware, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να τα κάνει το WD.

Άσε που έχουν βγάλει 4-5 firmware στους πρώτους 3-4 μήνες που έχει κυκλοφορήσει, ενώ το προηγούμενο WD είχε μια δυσκινησία σ'αυτόν τον τομέα.

Πάντως αν το θέλεις αποκλειστικά για ταινίες και το Egreat Μ34Α θα σε καλύψει απόλυτα, αφού τα ΝΜΤ θεωρούνται κορυφή σ'αυτόν τον τομέα (και σ'αυτήν την τιμή, γιατί σε υψηλότερη υπάρχουν και τα Dune), απλά είναι λίγο "δυσκίνητο" σε θέματα μουσικής και φωτογραφιών (αν σε ενδιαφέρουν και αυτά).

Το απλό WD TV το έχω δοκιμάσει λίγο και ήταν αξιοπρεπέστατο για τα χρήματά του. Πιθανώς υπάρχουν και καλύτερα players από ότι διαβάζω εδώ, αλλά ήθελα να πω τα εξής:

- Λύσεις σαν το Dune που προτάθηκε κοστίζουν όσο ένα αξιοπρεπές PC που παίζει και BD κ.λ.π και κάνει και 1000 επιπλέον πράγματα.

- Από τα σοβαρά πλεονεκτήματα του απλού WD TV σε σύγκριση με τα υπόλοιπα, είναι το μέγεθός του και ότι ΔΕΝ το κουβαλάς μαζί σου για να μεταφέρεις τα αρχεία σου, ένας μικρός σκληρός δίσκος ή usb stick αρκεί. Αν μάλιστα το καινούριο είναι και δικτυωμένο, μου μοιάζει για την καλύτερη επιλογή.

Το μόνο μειονέκτημα που βλέπω στο WD κατά την αναπαραγωγή mkv αρχείων είναι ότι δεν υπάρχει κάτι σε next chapter που να προχωρά την ταινία γρήγορα παρακάτω. Αυτό βέβαια είναι εν γέννη πρόβλημα των mkv που δεν περιλαμβάνουν chapter info, αλλά στο egreat αυτό το ξεπερνάς εύκολα με μια λειτουργία που έχει, κατά την οποία ότνα πατάς έναν αριθμό πάνω στο τηλεχειριστήριο σε πηγαίνει στο επί 10 % της ταινίας. Δηλ. αν πατήσεις το 3 σε πηγαίνει στο 30% της ταινίας. Έτσι γλυτώνεις πολύ χρόνο αν θές να δεις κάποια συγκεκριμένη σκηνή.

Α και έχει μεγάλο πρόβλημα με τα audio codecs σε αρχεία mov που γίνονται export από το premiere. Συν το ότι δεν αναπαράγει AVI DV αρχεία...

Status
Not open for further replies.