WD TV Live η Τι?

Status
Not open for further replies.
Θα εκτιμούσα πάρα πολύ αν κάποιος έχει και το WD TV Live, και το egreat M34A, να κάνει μια αναφορά στα + & - των δύο, ή και πλήρης συγκριτικό αν έχει τον χρόνο και το κουράγιο. Με ενδιαφέρει ειδικά για αναπαραγωγή ταινιών (95% του συνολικού του παιξίματος) , και ότι περιλαμβάνει αυτού του είδους το playback (δυνατότητες, ταχύτητα, συμβατότητα με mkv, δυνατότητες υποτίτλων, κλπ). Θέλω να πάρω ένα από τα δύο, και έχω κολλήσει... (να πω ότι έχω ένα Μ31Β στην κρεβατοκάμαρα και φαντάζομαι περίπου πως θα είναι και το Μ34Α)

Το Μ31Β ειναι ιδιο με το Μ34Α σε αλλη μορφη (επειδη δεν παιρνει μεσα το δισκο αλλα αν θες το συνδεεις εξωτερικα).

Για μένα το κακό με το WD LIve είναι ότι δεν χρησιμοποιεί YAMJ...(να βλέπεις δηλαδή τις ταινίες με τα εξώφυλλά τους, την υπόθεση, αλλά και τη βαθμολογία IMDB).....

Απάντηση: Re: WD TV Live η Τι?

Το Μ31Β ειναι ιδιο με το Μ34Α σε αλλη μορφη (επειδη δεν παιρνει μεσα το δισκο αλλα αν θες το συνδεεις εξωτερικα).

Δεν διαφωνώ, αυτό λέω άλλωστε, για αυτά ξέρω τι να περιμένω. Ομως θα ήθελα να δω vs. μεταξύ αυτών (του Μ34 βασικά που είναι ίδιας τιμής - αντίστοιχων δυνατοτήτων) και του WDTVL

Για μένα το κακό με το WD LIve είναι ότι δεν χρησιμοποιεί YAMJ...(να βλέπεις δηλαδή τις ταινίες με τα εξώφυλλά τους, την υπόθεση, αλλά και τη βαθμολογία IMDB).....
Το ξέρεις ότι σε κάθε φάκελο μπορείς να βάλεις εξώφυλλο, οπισθόφυλλο κ.τ.λ. και να εμφανίζει αυτά κάθε φορά που πας στο φάκελο της ταινίας.

Το ξέρεις ότι σε κάθε φάκελο μπορείς να βάλεις εξώφυλλο, οπισθόφυλλο κ.τ.λ. και να εμφανίζει αυτά κάθε φορά που πας στο φάκελο της ταινίας.

Εχουν τα egreat κάτι αντίστοιχο (και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?)

χμ... αλήθεια δεν το ήξερα... και όταν κάνεις browse τις ταινίες βλέπεις τα εξώφυλλά ή το όνομα του αρχείου?

Λογικά την φώτο αλλά αν θες διαλέγεις να βλέπεις και το όνομα του αρχείου.

Φίλε μπορούσες να περιμένεις μερικές μέρες ακόμα και θα ήτανε μεχρι και στα περιπτερά στην Ελλάδα αλλά βιαστικές οκ δεν υπάρχει πρόβλημα μακάρι να το χαρείς φίλε μου.

Πως τα πάει το wd tv live και το egreat m34a με το ιντερνετικό ραδιόφωνο; Έχει επιλογές ανα είδος μουσικής που θες να ακούσεις;

Το αγόρασα τελικά και το δοκίμασα.

Έχει μόνο μια υπηρεσία για ιντερνετικό ραδιόφωνο, το Live365.com που σου δίνει μόνο 10 (πολύ καλούς) σταθμούς. Αν θέλεις περισσότερους πρέπει να πληρώνεις.
Για την ώρα δεν υπάρχει τρόπος να παίξει άλλον σταθμό και αυτό είναι λίγο ξενερωτικό!

Δεν ξέρω πως τα πάει το egreat με το θέμα αλλά το wd με απογοήτευσε σε αυτόν τον τομέα.

Νομίζω ότι το egreat υποστηρίζει shoutcast, που σημαίνει ότι μάλλον έχει παραπάνω σταθμούς, αλλά μάλλον και πάλι δε μπορείς να επιλέξεις παρά μόνον από λίστα. Αν κάποιος έχει το egreat ας μας πει και ειδικά αν πιάνει ελληνικούς σταθμούς.

Ρε παιδιά αν είναι να αγοράζουμε τέτοιου ειδους μηχανήματα για να ακούμε ραδιόφωνο και όχι για να βλέπουμε hd movies τότε τι να πω....

Εγώ προσωπικά μόνο για το ράδιο ή το youtube δεν το αγοράζω άλλωστε αν θέλω ράδιο εκτός του ότι μπορώ να αγοράσω ένα με 10 ευρώ το πολύ είναι και πολλά κινητά τη σήμερον ημέρα που έχουν και ράδιο οπότε δώρον άδωρον.

Ρε παιδιά αν είναι να αγοράζουμε τέτοιου ειδους μηχανήματα για να ακούμε ραδιόφωνο και όχι για να βλέπουμε hd movies τότε τι να πω.... :slapface:

Εγώ προσωπικά μόνο για το ράδιο ή το youtube δεν το αγοράζω άλλωστε αν θέλω ράδιο εκτός του ότι μπορώ να αγοράσω ένα με 10 ευρώ το πολύ είναι και πολλά κινητά τη σήμερον ημέρα που έχουν και ράδιο οπότε δώρον άδωρον.

Last edited:
Το θέμα είναι ότι κάποιοι σταθμοί δεν υπάρχουν σε όλες τις πόλεις στην Ελλάδα, αλλά και να υπάρχουν δεν τους πιάνεις πάντα καλά. Αφού λοιπόν μια συσκευή υποτίθεται ότι δίνει μια τέτοια διευκόλυνση γιατί να μην την αξιοποιήσουμε; Αλλιώς στο τέλος πρέπει να πάρει κανείς ένα HTPC και να ησυχάσει, αλλά το κόστος παεί στα 500+ Ευρώ. Στο κάτω κάτω αφού το πληρώνουμε και για αυτό το μηχάνημα, αλλιώς να μας δίνανε μια έκδοση χωρίς internet radio κι ας ήτανε 20 Ευρώ φθηνότερο.

Δεν έχω βρεί κανένα ιντερνετικό ραδιόφωνο με 10Ε που να διαλέγεις είδος μουσικής που θέλεις και να μπορεί να σου βρίσκει σταθμούς απευθείας. Έχεις κάποιο μηχάνημα τέτοιο υπόψιν σου , γιατί με ενδιαφέρει...

Status
Not open for further replies.