Re: Απάντηση: WD TV Live η Τι?
Αληθεύει απ'όσο ξέρω και γω.
είδα ένα "450ε" για το dune κάπου... αν αληθεύει... :slapface:
Αληθεύει απ'όσο ξέρω και γω.
είδα ένα "450ε" για το dune κάπου... αν αληθεύει... :slapface:
Έχετε γράψει τα μύρια όσα απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω , ο άνθρωπος ρώτησε για 500ράκι και του προτείνατε ferrari , το WD TV το οποίο και έχω είναι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ειδικά αν υπολογίσεις και το λόγο τιμή/απόδοση ,ναι έχει λειτουργία "τρεξίματος " ανα 10 λεπτο και πολλά άλλα έχει και τα μειονεκτήματα του ( DTS downmix ) αλλά πιστεύω οτι στο LIVE θα είναι όλα εντάξει .Κάτι που μάλλον έχει παραβλεφθεί απο όλους μας είναι οτι αν δεν απατώμαι φοράει το τσιπακι 8655 που απ όσο ξέρω είναι το ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ και παίζει τα απαιχτα.
Απολύτως καμία σχέση φίλε μου.Κατ'αρχήν πρέπει να κυκλοφορήσει πρώτα το WD TV Live για να το κρίνουμε.
Αλλά όσα δείχνει ότι κάνει το Xtreamer με το καινούριο ιδίως firmware, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να τα κάνει το WD.
Άσε που έχουν βγάλει 4-5 firmware στους πρώτους 3-4 μήνες που έχει κυκλοφορήσει, ενώ το προηγούμενο WD είχε μια δυσκινησία σ'αυτόν τον τομέα.
Πάντως αν το θέλεις αποκλειστικά για ταινίες και το Egreat Μ34Α θα σε καλύψει απόλυτα, αφού τα ΝΜΤ θεωρούνται κορυφή σ'αυτόν τον τομέα (και σ'αυτήν την τιμή, γιατί σε υψηλότερη υπάρχουν και τα Dune), απλά είναι λίγο "δυσκίνητο" σε θέματα μουσικής και φωτογραφιών (αν σε ενδιαφέρουν και αυτά).
Τον Νοέμβριο κυκλοφορούν το Dune Prime 3.0 σε τιμή περίπου 400 ευρώ & το Dune Base 3.0 σε τιμή περίπου 300 ευρώ. Αυτές θα είναι οι τιμές εδώ στην Ελλάδα στον έλληνα αντιπρόσωπο.
Καλησπέρα,
Ποιος το φέρνει στην Ελλάδα?
................... However, other devices on the market offer the same and better functionality for less money....
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.