WD TV Live η Τι?

Status
Not open for further replies.
Τον Νοέμβριο κυκλοφορούν το Dune Prime 3.0 σε τιμή περίπου 400 ευρώ & το Dune Base 3.0 σε τιμή περίπου 300 ευρώ. Αυτές θα είναι οι τιμές εδώ στην Ελλάδα στον έλληνα αντιπρόσωπο.

Με τόσα λεφτά γιατί να μην πάρει κάποιος ένα ASROCK ... να βάλει πάνω XbMC ΑΕΟΝ skin και να τα έχει όλα.. και πολλά παραπάνω?

(είχα αγοράσει πριν κανά χρόνο + το Popcornακι (με YAMJ πάνω του) )....
-bye-

Έχετε γράψει τα μύρια όσα απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω , ο άνθρωπος ρώτησε για 500ράκι και του προτείνατε ferrari , το WD TV το οποίο και έχω είναι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ειδικά αν υπολογίσεις και το λόγο τιμή/απόδοση ,ναι έχει λειτουργία "τρεξίματος " ανα 10 λεπτο και πολλά άλλα έχει και τα μειονεκτήματα του ( DTS downmix ) αλλά πιστεύω οτι στο LIVE θα είναι όλα εντάξει .Κάτι που μάλλον έχει παραβλεφθεί απο όλους μας είναι οτι αν δεν απατώμαι φοράει το τσιπακι 8655 που απ όσο ξέρω είναι το ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ και παίζει τα απαιχτα.

Απάντηση: Re: WD TV Live η Τι?

Έχετε γράψει τα μύρια όσα απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω , ο άνθρωπος ρώτησε για 500ράκι και του προτείνατε ferrari , το WD TV το οποίο και έχω είναι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ειδικά αν υπολογίσεις και το λόγο τιμή/απόδοση ,ναι έχει λειτουργία "τρεξίματος " ανα 10 λεπτο και πολλά άλλα έχει και τα μειονεκτήματα του ( DTS downmix ) αλλά πιστεύω οτι στο LIVE θα είναι όλα εντάξει .Κάτι που μάλλον έχει παραβλεφθεί απο όλους μας είναι οτι αν δεν απατώμαι φοράει το τσιπακι 8655 που απ όσο ξέρω είναι το ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ και παίζει τα απαιχτα.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο μόνος πραγματικός αντίπαλος του WD TV Live, είναι το Egreat M34A. Αυτό γιατί έχουν παρόμοιο μέγεθος, δυνατότητες, chipset, δεν παίρνουν εσωτερικά δίσκο, έχουν παθητική ψύξη, και τελικά έχουν ακριβώς την ίδια τιμή. Μιας και αναφέρθηκε, εδώ βρίσκεται η σύγκριση των διαφόρων οικογενειών chipset της Sigma Designs. Φυσικά κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά αλλάζουν στις διάφορες υλοποιήσεις, ανάλογα με του τι προσθέτει ο κάθε κατασκευαστής με συνοδευτικά ολοκληρωμένα που αναλαμβάνουν έξτρα εργασίες. Μεταξύ αυτών των δύο λοιπόν νομίζω ότι είναι η όποια κόντρα.

και για να συνεχίσω τον συλλογισμό μου, περί WD TV live vs. M34A... αυτά που κάνουν "μπαμ" με την πρώτη ματιά:

η WD είναι έτη μπροστά από τον κινέζο σε θέματα πληρότητας πακέτου, εγχειριδίων χρήσης κλπ. Για το Μ31Β, μόνο κινέζικα που δεν έμαθα για να βγάλω άκρη. Κοιτάω την σελίδα της WD, και υπάρχουν αναλυτικότατα μάνουαλ εδώ και μέρες, ακόμα και στα Ελληνικά.

Από την άλλη τα egreat, έχουν ξεπεράσει τις παιδικές ασθένειες. Πλέον πιστεύω ότι είναι σε πολύ καλό λειτουργικό σημείο, σταθερά και με αρκετά καλό και πλήρες firmware για όλες τις λειτουργίες τους. Για το WD live, άγνωστο τι θα βγάλει...

Οσο για αυτό που γράφηκε νωρίτερα, εκτός από τους αριθμούς για μεταφορά σε επί τις % της ταινίας, πατώντας στον σταυρό στο τηλεκοντρόλ (στο Μ31Β σίγουρα, λογικά και στο Μ34Α) το αριστερό ή το δεξί πάει +- 30 δευτερόλεπτα. Αν π.χ. πατήσω 10 φορές το δεξί, με πάει 300 δευτερόλεπτα μετά...

Κάποιες ερωτήσεις:
1. Το WD Live DTS; Νομίζω πως ναι.
2. Οι έξοδοι του είναι κάπως. Εγώ με έτοιμο Home Cinema 5.1 θα ακούω από τις εξόδους του;
3. Ελληνικούς υπότιτλους θέλει ταρζανιές για να παίξει;
4. Ποιο άλλο της αγοράς φοράει ίδιο chip;

Απάντηση: Re: WD TV Live η Τι?

Κατ'αρχήν πρέπει να κυκλοφορήσει πρώτα το WD TV Live για να το κρίνουμε.

Αλλά όσα δείχνει ότι κάνει το Xtreamer με το καινούριο ιδίως firmware, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να τα κάνει το WD.

Άσε που έχουν βγάλει 4-5 firmware στους πρώτους 3-4 μήνες που έχει κυκλοφορήσει, ενώ το προηγούμενο WD είχε μια δυσκινησία σ'αυτόν τον τομέα.

Πάντως αν το θέλεις αποκλειστικά για ταινίες και το Egreat Μ34Α θα σε καλύψει απόλυτα, αφού τα ΝΜΤ θεωρούνται κορυφή σ'αυτόν τον τομέα (και σ'αυτήν την τιμή, γιατί σε υψηλότερη υπάρχουν και τα Dune), απλά είναι λίγο "δυσκίνητο" σε θέματα μουσικής και φωτογραφιών (αν σε ενδιαφέρουν και αυτά).
Απολύτως καμία σχέση φίλε μου.
Και αυτό γιατί το νέο wd hd tv live έχει πολύ δυνατότερο chipset από το xtreamer που αυτό σημαίνει ότι θα παιζει όλα μα όλα τα hd βίντεος πολύ ποιο άνετα απο το xtreamer που θα ζορίζετε λιγάκι με αποτέλεσμα κολλήματα και πιξελιάσματα.

Όσο τώρα αφορά τις δυνατότητες του xtreamer ίσως έχει περισσότερες αλλά για εμένα είναι προτιμότερο να παιζει τα απαιτητικά βίντεος χωρίς πρόβλημα παρά να μου δίνει περισσότερες δυνατότητες.
Άλλωστε ο κύριος λόγος που αγοράζουμε ένα τέτοιο μηχάνημα είναι για να παίζουμε hd videos οπότε ο νοών νοειτω.

Τέλος κάποιοι προτείνατε το dune που κοστίζει κοντά στα 400-450 ευρώ αλλά κανένας δεν πρότεινε το popcornhour c-200(Κοντά στα 238ευρω μαζί με έξοδα αποστολής από εξωτερικό) που μπορείς αν θελεις να του βάλεις και ένα οποιοδήποτε blu-ray rom(Από 100 ευρώ) και να σου παιζει πολύ άνετα και όλα τα δισκάκια blu-ray.
Εν ολίγης το σύνολο 338 ευρώ σε αντίθεση με 400-450 ευρώ που κοστίζει το dune που λέτε οπότε...

καπου 380 θα εχει το νεο dune 3 με μικρες διαστασεις και ενσωματωμενο bd player.
Το c200 ειναι απλα καταδικασμενο και λογω τιμης αλλα και λογω μεγεθους.

Εξαρταται τι θελεις να κανεις.
Για μενα και τα 2 ειναι ακριβα για αυτα που κανουν, ιδιαιτερα στις "ελληνικες" τους τιμες.

Στο C-200 μπορεις να βαλεις μεσα 2 δισκους των 2ΤΒ καθενας, βγαζοντας το bluray drive (που θα αγορασεις χωριστα, απο 50-60 ευρω αρχιζουν) και βαζοντας το οποτε θες αντι για τον ενα δισκο. Το bluray drive οταν το βγαλεις απο το C-200 μπορεις να το κοτσαρεις σε ενα pc (ή ενα λαπτοπ με ενα εξωτερικο τροφοδοτικο και ενα καλωδιο sata-->esata αν εχεις τετοια θυρα) και να κανεις και τα bluray rip σου.

Στο Dune 3.0 prime δε μπορεις να βαλεις μεσα οτιδηποτε αλλο εκτος απο 2,5" δισκο, και το bluray drive του ειναι ενσωματωμενο, δε μπορεις να κανεις rip με αυτο, μονο αναπαραγωγη δισκων. Ειναι ομως πιο "συνηθισμενο" αισθητικα.

Και τα 2 θα εχουν μπολικα bugs, λογω του καινουριου τσιπ.

Αν δε σε ενδιαφερει η αναγνωση bluray δισκων καθολου, δεν εχεις καποιο λογο να παρεις καποιο απο αυτα τα 2, παιρνεις το WD Live (ή το Egreat M34A αν θες να κατεβαζεις torrents ή θες να εκμεταλλευτεις την sata θυρα του) και ξεμπερδευεις...

Last edited:
Re: Απάντηση: WD TV Live η Τι?

Καλησπέρα,

Τον Νοέμβριο κυκλοφορούν το Dune Prime 3.0 σε τιμή περίπου 400 ευρώ & το Dune Base 3.0 σε τιμή περίπου 300 ευρώ. Αυτές θα είναι οι τιμές εδώ στην Ελλάδα στον έλληνα αντιπρόσωπο.

Ποιος το φέρνει στην Ελλάδα?

Western Digital WDTV Live HD Media Player Review

Verdict

The Western Digital WDTV Live is a worthy successor to the barnstorming original, adding support for networking and making playing your multimedia files on your TV easier than ever before. However, other devices on the market offer the same and better functionality for less money.
http://www.trustedreviews.com/multi.../Western-Digital-WDTV-Live-HD-Media-Player/p1

Status
Not open for further replies.