WDTV Live gen3

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Ναι οταν παιζουν οι εν λογω ταινιες πατωντας το info ειναι 24p ναι.τι να ρυθμισω αλλο στην τηλεοραση η στο wdtv?για να μην κανει τα ψιλοκολληματα ανα λιγα δευτερολεπτα στην τανια.ισα ισα που φαινεται αλλα το κανει.

Αυτά τα "κολλήματα" στα κάνει με το MotionPlus ενεργό ή όχι;

Το σύστημα frame interpolation της τηλεόρασής σου...

Μενού -> Εικόνα -> Επιλογές εικόνας -> Motion Plus

Τώρα πάω σπίτι και ενημερώνω! Δεν θυμάμαι πάντως τέτοια επιλογή στην Samsung! Πάω να δω!

Re: WDTV LIVE gen3

ναι ειναι στο τυπικο!που να το βαλω?
επισης απο πανω εχει μια ρυθμιση "λειτουργια ταινιας" που ειναι απενεργοποιημενη.αυτη που να την βαλω?

ναι ειναι στο τυπικο!που να το βαλω?
επισης απο πανω εχει μια ρυθμιση "λειτουργια ταινιας" που ειναι απενεργοποιημενη.αυτη που να την βαλω?

Απενεργοποίησέ το και δες αν συνεχίζεις να βλέπεις τα "κολλήματα" που έλεγες...

Το "Λειτουργία ταινίας" δεν έχει σημασία πού θα το έχεις σε σύνδεση με το WD, αφορά σήματα interlaced. Σε τηλεοπτικό, βάλε το στο Auto 2.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Η samsoung έχει μια επιλογή motion plus και άλλη μια που είναι για led που δε θυμάμαι ακριβώς. Αυτή του led να είναι ενεργή

Η samsoung έχει μια επιλογή motion plus και άλλη μια που είναι για led που δε θυμάμαι ακριβώς. Αυτή του led να είναι ενεργή
η επιλογη για led που λες ειναι μεσα στις υποεπιλογες του motion plus οποτε εαν απενεργοποιησω το motion plus τοτε η επιλογη για led ειναι αχνη!

Οταν ενα wd hd tv live gen3 λενε οτι ειναι "refurbish" τι ακριβως εννοουνε?
Οτι ηταν χαλασμενο και το εφτιαξαν?

Και αν ναι ποσο χαλασμενο μπορει να ειναι?

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στην τιβι οταν βαζω τον ηχο στο εξωτερικο ηχειο η μονες επιλογες στις ρυθμισεις ηχειου ειναι PCM και DTS NEO 2:5 Το DOLBY DIGITAL και το σκετο DTS ειναι παντα αχνα.και ΑΜΕΣΩΣ μολις ενεργοποιησω το εξωτερικο ηχειο ο ενισχυτης δειχνει εξακαναλο DTS ακομα και εαν η ταινια ειναι σε DOLBY DIGITAL!γιατι αυτο?αφου αυτη η τιβι εχει και DD,και DTS γιατι δινει μονο DTS NEO 2:5
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ WDTV στο through hdmi μονο στο auto ακουγεται ο ηχος στον ενισχυτη μεσω τιβι.

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στην τιβι οταν βαζω τον ηχο στο εξωτερικο ηχειο η μονες επιλογες στις ρυθμισεις ηχειου ειναι PCM και DTS NEO 2:5 Το DOLBY DIGITAL και το σκετο DTS ειναι παντα αχνα.και ΑΜΕΣΩΣ μολις ενεργοποιησω το εξωτερικο ηχειο ο ενισχυτης δειχνει εξακαναλο DTS ακομα και εαν η ταινια ειναι σε DOLBY DIGITAL!γιατι αυτο?αφου αυτη η τιβι εχει και DD,και DTS γιατι δινει μονο DTS NEO 2:5
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ WDTV στο through hdmi μονο στο auto ακουγεται ο ηχος στον ενισχυτη μεσω τιβι.
εαν ΠΑΡΑΚΑΜΨΩ την τιβι και μεσω οπτικης στειλω τον ηχο του wdtv στον ενισχυτη μια χαρα παιζει dd η dts αναλογως τον ηχο της ταινιας!

για το αλλο θεμα με το κολλημα των ταινιων το κανει ΚΑΙ με το motion plus απενεργοποιημενο

εαν ΠΑΡΑΚΑΜΨΩ την τιβι και μεσω οπτικης στειλω τον ηχο του wdtv στον ενισχυτη μια χαρα παιζει dd η dts αναλογως τον ηχο της ταινιας!

για το αλλο θεμα με το κολλημα των ταινιων το κανει ΚΑΙ με το motion plus απενεργοποιημενο
το κολλημα ομως δεν υπηρχε με τις παλιες τιβι οποτε μαλλον ειναι θεμα τιβι.που ενω εχω την τελευταια αναβαθμιση της παλι υπαρχει

Οταν ενα wd hd tv live gen3 λενε οτι ειναι "refurbish" τι ακριβως εννοουνε?
Οτι ηταν χαλασμενο και το εφτιαξαν?

Και αν ναι ποσο χαλασμενο μπορει να ειναι?

Πιθανώς πρόκειται για επισκευασμένο, αν και η λέξη "refurbish" παραπέμπει σε "ανακαινισμένο". Αν είναι επισκευασμένο δεν μπορεί κάποιος να γνωρίζει ούτε το είδος της βλάβης ούτε το βαθμό της επισκευής οπότε βγάζεις τα συμπεράσματά σου.
Προσωπικά μετάξύ μεταχειρισμένου και επισκευασμένου προτιμώ το πρώτο.

Υ.Γ.

Εκτός βέβαια αν ανακαινισμένο σημαίνει πως το.... λουστράρισαν, του έβαλαν καινούργια εξάτμιση και ζαντολάστιχο οπότε αλλάζει το πράγμα LOL

http://www.avclub.gr/forum/showthre...Εντυπώσεις-Σχόλια?p=1056984925#post1056984925

Καλησπέρα σε όλους,

Σήμερα το απόγευμα έγινα και εγώ κάτοχος του WD live gen3 και κατέβασα την τελευταία έκδοση firmware 2.xx.xx 16/12/2013 και πρός μεγάλη έκπληξη διαπίστωστα οτι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τους εξωτερικούς υπότιτλους.

1) Οι γραμματοσειρές δεν αλλάζουν fonts ! Δεν εχουμε επιλογή για fonts ? (δοκιμασα με ISO Greek και Windows 1253 Greek)
2) Υπάρχει μεγάλο κενό μεταξύ των 2 γραμμών των υπότιτλων (μόνο εγώ το βλέπω άραγε!)
3) Σε περίπτωση που μια ταινία MKV έχει ήδη κάποιους υπότιτλους (αγγλικούς,γαλλικά) το player δεν μπορεί να αναγνωρίσει εξωτερικους ελληνικους υπότιτλους srt παρόλο που εχει την ιδια ονομασία με την ταινία.
4)Δεν σου δίνει την δυνατότητα να επίλεξεις κανένα external srt files μέσα απο την ταινία (η μόνη επιλογή που έχεις είναι να έχει ακριβώς το ιδιο όνομα)

Επίσης Το player έχει χαμηλή φωτεινότητα στα χρώματα και δεν δίνει καμια επιλογή για αλλαγή φωτεινότητας,κτλ στο setup (είναι δυνατόν!)
Τελος δεν εχουμε πολλές επιλογές στο format της εικόνας (pan scan καθώς και volume setup?)

Ολα τα παραπάνω δεν ισχύουν σε παλαiότερο model 2009 xtreamer sidewinder MK1 !!!!!

Υπάρχει καμιά δυνατότητα για επιλυση των παραπάνω θεμάτων η να το γυρίσω πίσω?
Και ήθελα να το κάνω δώρο στον αδερφό μου....
Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια προβλήματα με υπότιτλους ..... Απογοητεύτικα.....!!!!!

Μάλον θα έπρεπε να πάω σε Xtreamer Sidewinder 3 SE (160 Ευρώ) η Mede8erdx600 για απλά λειτουργικά θέματα τέτοιου είδους.

Υπάρχει´λύση για τα παραπάνω θεματάκια ????????

Last edited:

Καλησπέρα σε όλους,

Σήμερα το απόγευμα έγινα και εγώ κάτοχος του WD live gen3 και κατέβασα την τελευταία έκδοση firmware 2.xx.xx 16/12/2013 και πρός μεγάλη έκπληξη διαπίστωστα οτι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τους εξωτερικούς υπότιτλους.

1) Οι γραμματοσειρές δεν αλλάζουν fonts ! Δεν εχουμε επιλογή για fonts ? (δοκιμασα με ISO Greek και Windows 1253 Greek)
2) Υπάρχει μεγάλο κενό μεταξύ των 2 γραμμών των υπότιτλων (μόνο εγώ το βλέπω άραγε!)
3) Σε περίπτωση που μια ταινία MKV έχει ήδη κάποιους υπότιτλους (αγγλικούς,γαλλικά) το player δεν μπορεί να αναγνωρίσει εξωτερικους ελληνικους υπότιτλους srt παρόλο που εχει την ιδια ονομασία με την ταινία.
4)Δεν σου δίνει την δυνατότητα να επίλεξεις κανένα external srt files μέσα απο την ταινία (η μόνη επιλογή που έχεις είναι να έχει ακριβώς το ιδιο όνομα)

Επίσης Το player έχει χαμηλή φωτεινότητα στα χρώματα και δεν δίνει καμια επιλογή για αλλαγή φωτεινότητας,κτλ στο setup (είναι δυνατόν!)
Τελος δεν εχουμε πολλές επιλογές στο format της εικόνας (pan scan καθώς και volume setup?)

Ολα τα παραπάνω δεν ισχύουν σε παλαiότερο model 2009 xtreamer sidewinder MK1 !!!!!

Υπάρχει καμιά δυνατότητα για επιλυση των παραπάνω θεμάτων η να το γυρίσω πίσω?
Και ήθελα να το κάνω δώρο στον αδερφό μου....
Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια προβλήματα με υπότιτλους ..... Απογοητεύτικα.....!!!!!

Μάλον θα έπρεπε να πάω σε Xtreamer Sidewinder 3 SE (160 Ευρώ) η Mede8erdx600 για απλά λειτουργικά θέματα τέτοιου είδους.

Υπάρχει λύση για τα παραπάνω θεματάκια ????????

Τελικά ανακάλυψα και άλλο σοβαρό πρόβλημα με τους υπότιτλους
Δοκίμασα εχτές να δώ ταινία Hours 2013.1080.BluRay.DTS.x264-PHD.mkv με αντίστοιχους εξωτερικούς υπότιτλους
και διαπίστωσα ότι δεν εμφανίζει το τονισμένο κεφαλαίο γράμμα 'Α όταν η λέξη ξεκινα με αυτό το γράμμα.
Δηλαδή η λέξη Άλλο εμφανίζετα 'λλο
Σε όλους τους υπότιτλους εμφανίζει μόνο τον Τόνο ' χωρίς το γράμμα A ..... Τα υπόλοιπα τονισμένα κεφαλαία γράμματα τα εμφανίζει κανονικά :(
To θέμα εμφανίζεται σε αρκετές ταινίες που δοκίμασα Hours 2013, Insidious 2 , Stalingrand

Καμιά βοήθεια απο κανένα χριστιανό !!!! Ισχύει μόνο σε μένα ?

Δεν μου απάντησε κανείς για τα παραπάνω προβλήματα του WD gen3 ? ´(Παρα μόνο να μην αγοράσω Xtreamer)
Υποτίθεται ότι κάνει παπάδες και δεν μπορώ να δώ σωστά υπότιτλους !!!

ΟΚ Να το γυρίσω πίσω αν δεν λύνεται αλλα τι να πάρω ?

Αν μηλας για το wd hd tv live gen3 παρολο που δεν το εχω ακομα αλλα θα το παρω τις επομενες μερες απο την εμπειρια μου με τα 2 προηγουμενα media player της εταιριας μηπως δεν εχεις διαλεξει σαν κωδικοποιηση υποτιτλων την "windows-123"?
Καλο ειναι να κατεβασεις και το manual(Σελιδα 231 λεει για την κωδικοποιηση που σου λεω) του προιοντος αφου σε βοηθαει σε παρα πολλα αν δεν εισαι και τοσο εμπειρος με τη χρηση media players.

Αν οχι διαλεξε αυτη και μια χαρα θα σου εμφανιζει και το κεφαλαιο τονισμενο αλφα.

Last edited: