Καλησπέρα σε όλους,
Σήμερα το απόγευμα έγινα και εγώ κάτοχος του WD live gen3 και κατέβασα την τελευταία έκδοση firmware 2.xx.xx 16/12/2013 και πρός μεγάλη έκπληξη διαπίστωστα οτι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τους εξωτερικούς υπότιτλους.
1) Οι γραμματοσειρές δεν αλλάζουν fonts ! Δεν εχουμε επιλογή για fonts ? (δοκιμασα με ISO Greek και Windows 1253 Greek)
2) Υπάρχει μεγάλο κενό μεταξύ των 2 γραμμών των υπότιτλων (μόνο εγώ το βλέπω άραγε!)
3) Σε περίπτωση που μια ταινία MKV έχει ήδη κάποιους υπότιτλους (αγγλικούς,γαλλικά) το player δεν μπορεί να αναγνωρίσει εξωτερικους ελληνικους υπότιτλους srt παρόλο που εχει την ιδια ονομασία με την ταινία.
4)Δεν σου δίνει την δυνατότητα να επίλεξεις κανένα external srt files μέσα απο την ταινία (η μόνη επιλογή που έχεις είναι να έχει ακριβώς το ιδιο όνομα)
Επίσης Το player έχει χαμηλή φωτεινότητα στα χρώματα και δεν δίνει καμια επιλογή για αλλαγή φωτεινότητας,κτλ στο setup (είναι δυνατόν!)
Τελος δεν εχουμε πολλές επιλογές στο format της εικόνας (pan scan καθώς και volume setup?)
Ολα τα παραπάνω δεν ισχύουν σε παλαiότερο model 2009 xtreamer sidewinder MK1 !!!!!
Υπάρχει καμιά δυνατότητα για επιλυση των παραπάνω θεμάτων η να το γυρίσω πίσω?
Και ήθελα να το κάνω δώρο στον αδερφό μου....
Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια προβλήματα με υπότιτλους ..... Απογοητεύτικα.....!!!!!
Μάλον θα έπρεπε να πάω σε Xtreamer Sidewinder 3 SE (160 Ευρώ) η Mede8erdx600 για απλά λειτουργικά θέματα τέτοιου είδους.
Υπάρχει λύση για τα παραπάνω θεματάκια ????????