WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Ουι και να δινω δεν συνδεομαι με το PC. Στο πινακακι συνδεσης μου γραφει:

LOGIN JOHN
USERNAME: anonymous. ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΩΣ ΕΧΕΙ;
PASSWORD: ΔΙΝΩ ΤΟΥ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ - ΔΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠAΙΝΩ ΣΤΑ WINDOWS 8 - TΙ ΔΙΝΩ;
ΕΧΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΑΙΡΔΕΥΤΕΙ. ΜΕ ΤΟ PROGRAMMA SERVIIO ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΩΤ. ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙ FLV

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

username είναι το id που δείνεις για να κάνεις login στο PC
username και password δίνεις αυτά που είναι στο PC σου για να κάνεις login στο λογαριασμό σου

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

username είναι το id που δείνεις για να κάνεις login στο PC
username και password δίνεις αυτά που είναι στο PC σου για να κάνεις login στο λογαριασμό σου

Εννοεις οτι Username δινω αυτο που μου ζητα οταν μπαινω στα windows 8 και password το κωδικο του οικιακου δικτυου. Αυτα τα δοκιμασα και δεν συνδεθηκε. Εβγαλε invalid username or password

Όταν συνδέεσαι στα windows, σου ζητάει username και password. Αυτά θέλει. Ούτε κωδικούς οικιακού δικτύου, ούτε τίποτα άλλο.

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

πρέπει η TV να υποστηρίζει DTS/DD στην έξοδο της οπτικής.
αν κατάλαβα καλά η σύνδεση θα είναι WD -- HDMI -- TV -- οπτική -- ενισχυτής
με τέτοια σύνδεση όλα παίζουν μέσω τηλεόρασης οπότε ο ενισχυτής δε σε απασχολεί αν ο ενισχυτής είναι ανοικτός ή κλειστός.

Δυστυχώς δοκιμάζω τώρα με την σύνδεση που είπαμε παραπάνω αλλά ο ήχος μόνο απ τον ενισχυτή ακούγεται γαμωτο! Αν τον κλείσω δεν ακούγεται τίποτα από την τιβί ούτε αναλογικος ούτε ψηφιακός ήχος! Και πήρα την Samsung 6100 πού έχει dts αλλά μάλλον από ότι κατάλαβα είναι μόνο για ότι παίζει από την usb θύρα της τιβί η από κανένα κανάλι ψηφιακό στο μέλλον?

Δυστυχώς δοκιμάζω τώρα με την σύνδεση που είπαμε παραπάνω αλλά ο ήχος μόνο απ τον ενισχυτή ακούγεται γαμωτο! Αν τον κλείσω δεν ακούγεται τίποτα από την τιβί ούτε αναλογικος ούτε ψηφιακός ήχος! Και πήρα την Samsung 6100 πού έχει dts αλλά μάλλον από ότι κατάλαβα είναι μόνο για ότι παίζει από την usb θύρα της τιβί η από κανένα κανάλι ψηφιακό στο μέλλον?
ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω!ας ξεχασουμε την οπτικη!συνδεω την τιβι την καινουργια με τον wdtv μεσω HDMI και στις ρυθμισεις επιλεγω trough hdmi να φευγει ο ηχος.ΓΙΑΤΙ απο την τιβι δεν ακουγεται τιποτα???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω!ας ξεχασουμε την οπτικη!συνδεω την τιβι την καινουργια με τον wdtv μεσω HDMI και στις ρυθμισεις επιλεγω trough hdmi να φευγει ο ηχος.ΓΙΑΤΙ απο την τιβι δεν ακουγεται τιποτα???
Όρισες να κάνει downmix;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Όρισε στην τηλεόραση το εξωτερικό ηχείο, έτσι η τηλεόραση στέλνει ψηφιακό ήχο σΤην οπτική

θελω ολους τους ηχους να περνανε!και ψηφιακοι!δεν θελω downmix!ναι αν το βαλω το wdtv στο στερεο τοτε ακουγονται τα παντα και απο τιβι και απο ενισχυτη!αλλα ψηφιακος γιοκ!
παρατηρησα τωρα οτι εαν βαλω στο auto την εξοδο του wdtv hdmi μετα στην οθονη μου βγαζει μον οτι βλεπει pcm και παιζοντας την ταινια περνανε οι ηχοι αλλα οχι dd η dts!
εαν βαλω το εξωτερικο ηχειο τοτε δεν ακουγεται τιποτα απο τα καναλια της digea!

Αν θέλεις ήχο από τα ηχεία της τηλεόρασης τότε πρέπει να γίνεται downmix σε στέρεο αλλιώς δεν ακούς τίποτα. Καμία τηλεόραση δεν κάνει downmix μόνη της από όσο ξέρω.

Επίσης η τηλεόραση είτε θα στέλνει ήχο στα ηχεία της ή θα στέλνει ο εξωτερικό ηχείο από όσο γνωρίζω.

Να περνάει και πολυκαναλος ήχος Και στέρεο ήχος δε γίνεται με μια σύνδεση ...

Last edited:

λοιπον το βρηκα!στην επιλογη through hdmi πρεπει να μπει στο auto οχι στο manual,πρωτον. δευτερον ειχες δικιο οταν επιλεγω το ηχειο tv τοτε ναι μεν ακουω ΚΑΙ απο τιβι ΚΑΙ απο ενισχυτη αλλα απο ενισχυτη ΟΧΙ ψηφιακα!απλα αναλογικα. τριτον οταν επιλεξω "εξωτερικο ηχειο" στην τιβι ΤΟΤΕ ΝΑΙ δεν εχω καθολου ηχο απο τιβι αλλα εχω ΨΗΦΙΑΚΟ απο ενισχυτη!αρα το μονο που κανω οταν θελω να ακουσω μια ταινια ψηφιακα απο ενισχυτη απλα μεσω του γρηγορου μενου της samsung απλα αλλαζω ηχειο! το μονο περιεργο ειναι οτι ακομα και εαν μια ταινια ειναι σε dolby digital η τιβι στελνει στον ενισχυτη(μεσω επιλογης στο μενου του ηχου) μονο dts!η επιλογη dolby digital στο μενου ηχου της τιβι ειναι αχνη.η dolby digital επιλογη ειναι ενεργη μονο στο καναλι ΔΤ hd.δεν ξερω γιατι στελνει ολους τους ηχους στον ενισχυτη σαν dts και μαλιστα οχι την επιλογη σκετο dts αλλα την επιλογη DTS ΝΕΟ 2.5

Last edited:

Όταν συνδέεσαι στα windows, σου ζητάει username και password. Αυτά θέλει. Ούτε κωδικούς οικιακού δικτύου, ούτε τίποτα άλλο.

Στα Windows 8 στην εισαγωγικη οθονη ζητα μονο τον κωδικο χρηστη. Αυτον που να τον βαλω στο WD στο username η στο password. Συγνωμη αν σε ζαλησα αλλα εχω πελαγωσει

Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Στα Windows 8 στην εισαγωγικη οθονη ζητα μονο τον κωδικο χρηστη. Αυτον που να τον βαλω στο WD στο username η στο password. Συγνωμη αν σε ζαλησα αλλα εχω πελαγωσει

τον κωδικό χρήστη που χρησιμοποιείς στο PC το βάζεις στο password στο wd.
Στα Windows 8 στην εισαγωγικη οθονη, έχει και όνομα χρήστη που δε στο ζητάει αλλά στον εμφανίζει πάνω από εκεί που βάζεις τον κωδικό χρήστη. αυτό το όνομα χρήστη το χρησιμοποιείς σαν username

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

λοιπον το βρηκα!στην επιλογη through hdmi πρεπει να μπει στο auto οχι στο manual,πρωτον. δευτερον ειχες δικιο οταν επιλεγω το ηχειο tv τοτε ναι μεν ακουω ΚΑΙ απο τιβι ΚΑΙ απο ενισχυτη αλλα απο ενισχυτη ΟΧΙ ψηφιακα!απλα αναλογικα. τριτον οταν επιλεξω "εξωτερικο ηχειο" στην τιβι ΤΟΤΕ ΝΑΙ δεν εχω καθολου ηχο απο τιβι αλλα εχω ΨΗΦΙΑΚΟ απο ενισχυτη!αρα το μονο που κανω οταν θελω να ακουσω μια ταινια ψηφιακα απο ενισχυτη απλα μεσω του γρηγορου μενου της samsung απλα αλλαζω ηχειο! το μονο περιεργο ειναι οτι ακομα και εαν μια ταινια ειναι σε dolby digital η τιβι στελνει στον ενισχυτη(μεσω επιλογης στο μενου του ηχου) μονο dts!η επιλογη dolby digital στο μενου ηχου της τιβι ειναι αχνη.η dolby digital επιλογη ειναι ενεργη μονο στο καναλι ΔΤ hd.δεν ξερω γιατι στελνει ολους τους ηχους στον ενισχυτη σαν dts και μαλιστα οχι την επιλογη σκετο dts αλλα την επιλογη DTS ΝΕΟ 2.5

μπορεί να δείχνει DTS η επιλογή στην τηλεόραση αλλά στον ενισχυτή φτάνει το DD ατόφιο. Η τηλεόραση δεν κάνει κάποια μετατροπή. Τουλάχιστον στη δική μου που το έκανα, από την τηλεόραση στον ενισχυτή μέσω οπτικής πήγαινε DD. Το επιβεβαίωνε και ο ενισχυτής μάλιστα

μπορεί να δείχνει DTS η επιλογή στην τηλεόραση αλλά στον ενισχυτή φτάνει το DD ατόφιο. Η τηλεόραση δεν κάνει κάποια μετατροπή. Τουλάχιστον στη δική μου που το έκανα, από την τηλεόραση στον ενισχυτή μέσω οπτικής πήγαινε DD. Το επιβεβαίωνε και ο ενισχυτής μάλιστα

Ο ενισχυτής δείχνει εξακαναλο dts πάντως.όχι ότι με νοιάζει ψηφιακός να είναι και ότι είναι!
Κάτι άλλο...τώρα που επιτέλους βάζω και δοκιμάζω 720 η 1080 ταινίες που έχω στον σκληρό παρατηρώ ότι κάθε λίγο σαν να κολλάει λίγο.θέλει πολύ παρατήρηση να το δεις αλλά εγώ το βλέπω.είναι κάποια ρύθμιση στο wdtv? Εικόνα έχω βάλει μέσω hdmi(auto) και μετά πάλι όλα auto.hdmi cec στο off.

η τηλεόραση στο info λέει την ανάλυση, γράφει 24;
μήπως πρέπει να σετάρεις καλύτερα την τηλεόραση;

η τηλεόραση στο info λέει την ανάλυση, γράφει 24;
μήπως πρέπει να σετάρεις καλύτερα την τηλεόραση;
Για βοηθα λιγο!εψαξα ολο το μενου της 6100 samsung τηλεορασης αλλα δεν βλεπω info για να βρω το 24!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Στο χειριστηριο σου εψαξες;
Ναι οταν παιζουν οι εν λογω ταινιες πατωντας το info ειναι 24p ναι.τι να ρυθμισω αλλο στην τηλεοραση η στο wdtv?για να μην κανει τα ψιλοκολληματα ανα λιγα δευτερολεπτα στην τανια.ισα ισα που φαινεται αλλα το κανει.

Χρόνια πολλά!

Οι υπότιτλοι αναπαράγονται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ μέσω ενσύρματης ή ασύρματης (εννοείται) σύνδεση μέσω του πρωτοκόλλου SMB ή αλλιώς windows shares. Η μόνη προϋποθεση είναι το όνομα αρχείου του υπότιτλου να είναι ακριβώς ίδιο με του βίντεο.
Οι υπότιτλοι ΔΕΝ αναπαράγονται μέσω πρωτοκόλλου UPNP και πιθανότατα να μην αναπαραχθούν ποτέ αν δεν ελλάξει κάτι στο firmware του WD. 'Αλλες συσκευές πιθανώς να υποστηρίζουν υπότιτλους μέσω ροής από UPNP αλλά και αυτό δεν είναι απόλυτο μιας και μερικές από αυτές όπως η Samsug TV του φίλου παραπάνω το κάνουν για όλους τους υπότιτλους ανώ κάποιες άλλες αναπαράγουν μόνο τους ενσωματωμένους στη ροή και όχι του ςεξωτερικούς (π.χ. srt, sub κλπ)