WDTV Live gen3

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Υποστηριζει την αναπαραγωγη ολων των 3d ταινιων?
Ακομα και αν ειναι 3d frame packing σε m2ts αρχειο ή bd-iso?

Όχι, δεν υποστηρίζει 3d frame packing, μόνο 3D SBS & OU mkv...

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Δεν υπαρχει τροπος δηλαδη να μπορεσω να δω 3d frame packing με αυτο το media player?
Πρεπει υποχρεωτικα να το βαζω να παιζει 3d sbs μονο?

Δεν υπαρχει τροπος δηλαδη να μπορεσω να δω 3d frame packing με αυτο το media player?
Πρεπει υποχρεωτικα να το βαζω να παιζει 3d sbs μονο?

Κανένας απολύτως. Αν το 3d frame packing είναι must για εσένα, κοίτα τα τελευταία μοντέλα της Med8er. Βέβαια, ανεβαίνεις σε τιμή.

Μαλλον μπορω μονο αν το μετατρεψω σε 3d sbs mkv αρχειο σωστα?
Αλλα ετσι χανω αρκετα σε αναλυση αρχειου ετσι δεν ειναι?

Για να μπορει να παιξει σωστα ομως ενα οποιοδηποτε 3d frame packing δεν πρεπει και η τηλεοραση να εχει hdmi 1.4 θυρα?

Last edited:

Μαλλον μπορω μονο αν το μετατρεψω σε 3d sbs mkv αρχειο σωστα?
Αλλα ετσι χανω αρκετα σε αναλυση αρχειου ετσι δεν ειναι?

Δεν είμαι ειδικός στο 3d (δεν έχω 3d TV) αλλά φαντάζομαι ότι το 3d iso θα είναι αρκετά ανώτερο του sbs. Τώρα πόσο, μάλλον θα πρέπει να το απαντήσει κάποιος άλλος.

Το iso 3D frame packing (fp) είναι αυτούσιο το περιεχόμενο του BluRay Disc σε full HD αναλυση (1920x1080).
To sbs αναπαράγεται από το iso αρχείο και είναι χαμηλότερης ανάλυσης (960x1080), δηλαδή η μισή οριζόντια ανάλυση.
Ως εκ τούτου είναι μεταγενέστερο.

Και οι δύο μορφές 3D αναπαράγονται σωστά μόνο σε 3D TV (η οποία ως 3D TV, προφανέστατα διαθέτει θύρες hdmi 1.4)
To WD μπορεί να αναπαράγει άνετα μόνο το sbs (ή το αντίστοιχο down under). Όχι όμως 3D fp

Re: WDTV LIVE gen3

Θελω την βοηθεια σας.
Εγκατεστησα στο PC (Windows 8.0) το SERVIIO 1.3.1
Βλέπω απο το WD τους δισκους κανονικα και παιζω οτι αρχεια εχουν ενσωματωμενους υποτιτλους. Με εξωτερικους ομως σε αρχεια MKV-MP4 δεν τους βλεπω. Τα ονοματα ειναι σωστα (ιδια) στην Samsung TV τους βλεπω κανονικα και στο μηχανακι εχω subtitles default on kai greek 1253

Ti settings να βαλω στο SERVIIO για να δουλεψουν κανονικα. Καποιος που το δουλευει με το WDLIVE3 ας μου πει σας παρακαλω ολες τις επιλογες του SERVIIO
Ευχαριστω πολυ

Θελω την βοηθεια σας.
Εγκατεστησα στο PC (Windows 8.0) το SERVIIO 1.3.1
Βλέπω απο το WD τους δισκους κανονικα και παιζω οτι αρχεια εχουν ενσωματωμενους υποτιτλους. Με εξωτερικους ομως σε αρχεια MKV-MP4 δεν τους βλεπω. Τα ονοματα ειναι σωστα (ιδια) στην Samsung TV τους βλεπω κανονικα και στο μηχανακι εχω subtitles default on kai greek 1253

Ti settings να βαλω στο SERVIIO για να δουλεψουν κανονικα. Καποιος που το δουλευει με το WDLIVE3 ας μου πει σας παρακαλω ολες τις επιλογες του SERVIIO
Ευχαριστω πολυ

Σου το έγραψα και στο προηγούμενο post που έκανες, DLNA servers και εξωτερικοί υπότιτλοι δε συνεργάζονται πολύ καλά. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να δεις τα αρχεία σου μέσω του "windows shares". Ας με διορθώσει κάποιος σε περίπτωση που κάνω λάθος. Αν επιμένεις για κάποιο λόγο στο serviio, τσέκαρε αυτό: http://www.serviio.org/index.php?option=com_content&view=article&id=33

το wd tv live μέσω DLNA δεν παίζει εξωτερικούς υπότιτλους, το έχω τσεκάρει και εγώ όταν το είχα.

δηλαδη αν εχουμε συνδεσει το wdtv μεσω ethernet, και υπαρχει στο τοπικο δικτυο ενα nas με τις ταινιες, οι οποιες εχουν ξεχωριστο αρχειο υποτιτλων με το ιδιο ονομα, θα τις αναπαραγει χωρις υποτιτλους?

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

δηλαδη αν εχουμε συνδεσει το wdtv μεσω ethernet, και υπαρχει στο τοπικο δικτυο ενα nas με τις ταινιες, οι οποιες εχουν ξεχωριστο αρχειο υποτιτλων με το ιδιο ονομα, θα τις αναπαραγει χωρις υποτιτλους?

αν το κάνεις μέσω DLNA τότε αναπαράγει την ταινία χωρίς τους εξωτ υπότιτλους.
Αν πας μέσω smb & nfs τότε αναπαράγει την ταινία κανονικά με εξωτ υπότιτλους

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

αυτο να υποθεσω το κανεις μεσα απο τις ρυθμισεις του wd?

όχι, από το μενού πας, εκεί με τις ταινίες, αντί να επιλέξεις media server, επιλέγεις media shares ή όπως αλλιώς λέγεται

 Supports DTS-HD Master Audio pass-through.

βεβαια υπηρχαν αναφορες οτι καποια αρχεια επαιζαν DTS HDMA και πριν την αναβαθμιση, οχι ομως ολα. Καποιος που εχει καταλληλο ενισχυτη μπορει να τεσταρει...

 Supports DTS-HD Master Audio pass-through.

βεβαια υπηρχαν αναφορες οτι καποια αρχεια επαιζαν DTS HDMA και πριν την αναβαθμιση, οχι ομως ολα. Καποιος που εχει καταλληλο ενισχυτη μπορει να τεσταρει...

Δε μου βγάζει κάποιο νέο update, εκτός και αν εννοείς αυτό της προηγούμενης εβδομάδας...

Επειδή θέλω να το κάνω δώρο σε κάποιον που είναι ψειρας με τους υπότιτλους, μπορείς να τους αλλάξεις μέγεθος και θέση;

Ξανα ρωταω γιατι ηρθε η ωρα να παρω τιβι και θελω να ξερω!εαν επιλεξω τον ηχο through hdmi only παει στην τιβι και απο εκει με ΟΠΤΙΚΗ παει στον ενισχυτη ο ηχος ψηφιακος αναλογικος θα περναει μεσα απο την τηλεοραση?για απλο dts πρεπει και η τιβι να υποστηριζει dts η απλα θα περναει στον ενισχυτη και αυτος θα αποκωδικοποιει το dts?
βασικα θελω ακομα και εαν ειναι κλειστος ο ενισχυτης ΟΛΟΙ οι ηχοι ψηφιακοι/αναλογικοι να ακουγονται ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΒΙ!