WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

τις ρυθμίσεις τις κοίταξες; το έχει ξανακάνει η wd με νέο firmware να αλλάζει τις ρυθμίσεις
μπορείς να πας στη σελίδα του mp στη wd και να κατεβάσεις και να βάλεις πιο παλιό fw

Frame Packed όχι
τι σημαινει αυτο?εννοω απο τορεντ σε 3d που βλεπω διαφορες ταινιες

και κατι αλλο ο εξωτρικος σκληρος πρεπει να ειναι με ρευμα απαραιτητα?εννοω εχω εναν wd passport 1tb χωρις ρευμα πανω τωρα.πειραζει?

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Frame packed είναι full 3D που δεν υποστηρίζει

αν είναι SBS 3d ή top down 3D τότε δεν έχει παίζει κανονικά από όσο γνωρίζω

Αυτό που κατεβάζεις και βλέπεις είναι H-SBS. Ουσιαστικά μια απλή ματρόσκα όπου το το κάθε μάτι είναι 960*1080 και όχι 1920*1080. Αν θες γούγλαρε το για να δεις λεπτομέρειες και συγκρίσεις (μεταξύ frame packed, side-by-side και top-bottom).

Θελω αν γινεται την βοηθεια σας

Πηρα πριν 2 μηνες το μηχανακι και για καμμια 15 μερες δουλευε αψογα. Ξαφνικα αρχισε να μην βλεπει τα στικακια. Τι RESET του εκανα τι το τελευταιο f/w του εβαλα τιποτα. Ενα εξωτερικο δισκο USB3 1Τ τον δουλεψε κανονικα. Το πηγα πισω και μου εδωσαν αλλο σφραγισμενο. Και αυτο δουλεψε για καμμια 20αρια μερες και παλι τα ιδια. Μαλιστα αγορασα και καινουργιο στικακι και αυτο τα ιδια. Συνολικα 4 στικακια που παιζουν κανονικα σε 3 PC και μια SAMSUNG TV. Σημερα εβαλα και το καινουργιο f/w και παλι τα ιδια. Ξερει κανενας κατι. Σας ευχαριστω

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Διάγραψε το φάκελο που δημιουργεί το WD TV Live και ξαναδοκίμασε και στις δύο θυρες...

New firmware Release 2.01.86 (12/10/2013)
Supports SiriusXM Internet Radio.
Supports France TV.
Supports Tweet by WD TV.
Supports WSJ Live.
Supports Toon Goggles.
Supports ADC, All Fitness TV, American Pop service, Asian Crush, Bolly Mixtures Brief, Cook, CloudMe™, Docurama, Family TV, Go Digital, Gravitas Movies, Manga, MBC America, Pop Flix Classic Movies, Pop Flix Classic TV, Vanguard Cinema.
Supports DTS-HD Master Audio pass-through.
Supports YouTube Leanback service with DIAL protocol.
Default set to “on” for 3 hour energy saving auto shut down.
Resolved YouTube Leanback restart after short-term playback.
Supports TXT MicroDVD subtitle.
Supports clock screensaver.
Resolved issue with some AIFF files not playing properly.
Resolved rear USB port issue when playing media from a USB HDD.
Resolved several JSTV issues with reboots, freezing, streaming stops, video start-up times and stuttering.
Resolved Maxdome movie playback quality issues.
Resolved video playback issue after exiting SlingPlayer.
Resolved Spotify Playlist reboot issue.
Resolved FWD/RWD/Skip To issue with DVR-MS video files.
Resolved FWD/RWD playback issue with .FLV (AVC) video files.
Resolved playback prematurely stopping with specific DVR-MS video files.
Resolved system locking up after long-term playback of MKV video playlist.
Resolved some BD ISO movies not playing from the beginning.
Resolved some DVD ISO issue displaying black screen during play.
Resolved issue with some m2ts and BD ISO files restarting.
Updated Get Content Info search results for music & movie files.
Resolved higher resolution DVR-MS files with video/audio/lip sync and stopping issues during playback.
Resolved audio sound not playing for certain AVI video files.
Resolved AAC audio not in sync with FLV files.
Resolved "Skip To" function not working with some BD ISO files.
Resolved reboot problem when pressing the Home button while using Windows™ Play To during video playback.
Resolved issue playing DVR-MS videos via Windows™ Play To.
Resolved network share issue when storage device is not connected.
Resolved screensaver interrupting audio playback when playing from Windows™ Play To.
Resolved Accuweather™ not displaying the correct unit of measurement for Precipitation, Rain, Snow, and Ice.
Resolved Flickr message pop-up "There is no media" when scrolling through Interesting category.
Resolved various translation issues.

για το αλλο ερωτημα μου εαν ειναι απαραιτητο οταν συνδεω εξωτερικο σκληρο αυτος να εχει ρευμα?τωρα στο ενα απο τα τρια wdtv στο παιδικο εχω εναν 1tb passport χωρις ρευμα πειραζει?(δεν ειχε ρευμα ετσι πουλιεται)

για το αλλο ερωτημα μου εαν ειναι απαραιτητο οταν συνδεω εξωτερικο σκληρο αυτος να εχει ρευμα?τωρα στο ενα απο τα τρια wdtv στο παιδικο εχω εναν 1tb passport χωρις ρευμα πειραζει?(δεν ειχε ρευμα ετσι πουλιεται)

Αν παίζει, γιατί να πειράζει?

Αν παίζει, γιατί να πειράζει?

Όχι απλά έχω διαβάσει ότι δεν κάνει χωρίς ρεύμα για να μην καεί η συσκευή. Όχι η συγκεκριμένη αλλά γενικώς οι μεγάλοι εξωτερικοι λένε ότι πρέπει να έχουν ρεύμα;

Όχι απλά έχω διαβάσει ότι δεν κάνει χωρίς ρεύμα για να μην καεί η συσκευή. Όχι η συγκεκριμένη αλλά γενικώς οι μεγάλοι εξωτερικοι λένε ότι πρέπει να έχουν ρεύμα;

Οι "μεγάλοι" εξωτερικοί δίσκοι, δηλαδή αυτοί των 3,5'' ΔΕΝ δουλεύουν χωρίς εξωτερική τροφοδοσία (μόνο δηλαδή από την θύρα USB), σε αντίθεση με τους "μικρούς", αυτούς δηλαδή των 2,5'' που δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο με την τροφοδοσία που τους παρέχεται από την θύρα USB...

Τότε γιατί τους πουλάνε χωρίς τροφοδοτικό?

Γιατί αφού πουλάνε κάτι εντός προδιαγραφών USB τους βγαίνει μικρότερο το κόστος χωρίς εξωτερικό τροφοδοτικό.
Το ζήτημα είναι το κύκλωμα τροφοδοσίας στο USB του WD TV Gen 3 πόσο ρεύμα αντέχει να δώσει!
Θεωρώ λογικό σε κάτι τόσο μικρό που ήδη υπερθερμαίνεται να μην έχουμε τέτοιες αξιώσεις.

παντως ο ιδιος φορητος σκληρος του 1tb wd passport οταν συνδεεται με το 3500 dgn netgear router δεν παιζει με τιποτα ενω στο wdtv μια χαρα.αρα το ρουτερ δεν "αντεχει" ενω το wdtv αντεχει?

και αλλοι παντως αρχιζουν και αναφερουν οτι το δικτυο ΔΕΝ λειτουργει σωστα με το τελευταιο firmware οπως ειχα αναφερει χτες.εχω τρια wdtv και στα δυο εχω πανω απο ενα σκληρο συν αλλους 4 πανω στο πισι και ολα βλεπουν ολους τους σκληρους μια χαρα!

45m ago

With this Firmware i cannot access my Windows 8.1 Shares. With the old Firmware (1.10) i can see my PC and my Router (Speedport), with the new i dont see anything. I can ping the WDTV from PC but i dont see it in network list.

Tried reset Router, reset WDTV, reboot PC, nothing helped.

Switched back to 1.10 and it works fine.

Τα USB sockets βγάζουν 5V. Αν ένας δίσκος δεν έχει τροφοδοτικό, πρέπει να πληρεί αυτό το νούμερο, να δουλεύει με 5V. Και η συσκευή στην οποία συνδέεται, να δίνει 5V.

Έκανα χθες το update, κανένα πρόβλημα με το δίκτυο. Βέβαια, έχω static ips σε όλες τις συσκευές του δικτύου μου.

Θελω αν γινεται την βοηθεια σας

Πηρα πριν 2 μηνες το μηχανακι και για καμμια 15 μερες δουλευε αψογα. Ξαφνικα αρχισε να μην βλεπει τα στικακια. Τι RESET του εκανα τι το τελευταιο f/w του εβαλα τιποτα. Ενα εξωτερικο δισκο USB3 1Τ τον δουλεψε κανονικα. Το πηγα πισω και μου εδωσαν αλλο σφραγισμενο. Και αυτο δουλεψε για καμμια 20αρια μερες και παλι τα ιδια. Μαλιστα αγορασα και καινουργιο στικακι και αυτο τα ιδια. Συνολικα 4 στικακια που παιζουν κανονικα σε 3 PC και μια SAMSUNG TV. Σημερα εβαλα και το καινουργιο f/w και παλι τα ιδια. Ξερει κανενας κατι. Σας ευχαριστω

Οταν το αφαιρω δεν βλεπει το στικακι. Οταν το φορμαρω και ειναι καθαρο παλι δεν το βλεπει. Και τα 4 στικακια εχουν την ιδια συμπεριφορα. Οπουδηποτε αλλου παιζουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ