WDTV Live gen3

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

spartan ευχαριστω οντως ετσι δουλευει θα αλλαξω και τους υποτιτλους

σε φατ32 παιζει αλλα το αρχειο δεν πρεπει να ειναι μεγαλο τουλαχιστον πανω απο 4gb ετσι ηξερα απο παλια δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι

Re: WDTV LIVE gen3

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά του, έχω δύο ερωτήσεις :
1. Από τους κατόχους, το έχει κανένας συνδεδεμένο με 3D τηλεόραση απευθείας με HDMI, και αν ναι, του δημιουργεί κανένα πρόβλημα συγχρονισμού ήχου εικόνας;
Το ρωτώ, γιατί σε άλλα mp, όπως πολλοί θα γνωρίζετε, υπάρχει τέτοιο θέμα συμβατότητας. Επίσης όποιος απαντήση ας βάλει και το μοντέλο τηλεόρασης.
2. Θα ήθελα να ξέρω με βεβαιότητα αν παιζει iso video αρχεία.
Δε ξέρω αν τα παραπάνω ερωτήματα έχουν απαντηθεί κάπου πιο πριν, και λυπάμαι αν τελικά τα επαναλαμβάνω, αλλά από όσο διάβασα, δε τα είδα.
Ευχαριστώ.
Παιδιά κάποιος που μπορεί να απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα;

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

spartan ευχαριστω οντως ετσι δουλευει θα αλλαξω και τους υποτιτλους

σε φατ32 παιζει αλλα το αρχειο δεν πρεπει να ειναι μεγαλο τουλαχιστον πανω απο 4gb ετσι ηξερα απο παλια δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι

Χαιρομαι που βοηθησα αδερφε!!!να σε καλα!!! :ernaehrung004:

έχω την panasonic 50ST30. Γνωρίζει κανείς αν θα μου παίζει ταινίες 3D?

Αφίχθη σήμερα το μηχανηματάκι στο τοπικό ταχυδρομείο μετά από μία εβδομάδα από την ημέρα αποστολής. :smile: Αγορά από Pixmania, συνολικό κόστος 98 ευρώπουλα. Εντυπώσεις σε περίπου δέκα μέρες όταν το δω από κοντά... ;)

Οι ταινιες 3D ειναι δεδομενα σε διαφορετικη μορφη. Γιατι να μην μπορει να τα προβαλλει στην οθονη σου;

Εδώ είσαι λάθος.

Οι ταινίες 3d sbs ΜΠΟΡΟΥΝ να προβληθούν σε οποιαδήποτε τηλεόραση & media player απλά αν ΔΕΝ είναι 3dtv της δείχνει μίση αριστερά και μισή δεξιά ανάλογά πως είναι γραμμένη η 3d ταινία.
Μάνο οι frame packaging ταινίες δεν μπορούν να παιχτούν από τα περισσότερα media players.

Να ένα παράδειγμα πως θα φαίνεται μια ταινία 3d sbs σε μια τηλεόραση που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 3D για να καταλάβεις τι εννοώ.
Step+Up+3D+%25282011%2529+BRRip+720p+Half+SBS+700MB+Mediafire+Link.jpg

Σε μια 3d tv θα είναι σαν μια και μόνο εικόνα η ταινία και όχι σαν το παραπάνω παράδειγμα.

Last edited:

να κανω μια εωτηση...αναγνωριζει και λειτουργει κανονικα με δισκους μεγαλυτερους των 2TBs??? γιατι πολλα media players δεν τους αναγνωριζουν...

να κανω μια εωτηση...αναγνωριζει και λειτουργει κανονικα με δισκους μεγαλυτερους των 2TBs??? γιατι πολλα media players δεν τους αναγνωριζουν...
Νομιζω οτι μπορει να δει δισκους μεχρι 3 τερα.

τελικα ειχα προβλημα με το σκληρο μαλλον, του εκανα φορματ σε ΝΤΦS, και ειναι ολα ΟΚ τωρα, αλλα μερικες φορες οταν θελω να ανοιξω καπιο αρχειο που δεν το αναγνωριζει, δεν αναγνωριζει μετα ολα τα αλλα αρχεια, και πρεπει να το κλεισω και να το ξαναανοιξω, normal ειναι αυτο η να το αλαξω?

τελικα ειχα προβλημα με το σκληρο μαλλον, του εκανα φορματ σε ΝΤΦS, και ειναι ολα ΟΚ τωρα, αλλα μερικες φορες οταν θελω να ανοιξω καπιο αρχειο που δεν το αναγνωριζει, δεν αναγνωριζει μετα ολα τα αλλα αρχεια, και πρεπει να το κλεισω και να το ξαναανοιξω, normal ειναι αυτο η να το αλαξω?
Κάτι παρόμοιο έκανε και στο wd tv live 2009 gen2 επειδή δεν είχαν προσθέσει στο λογισμικό το audio head compression που πρόσθεσαν σχετικά πρόσφατα στο mkvtoolnix.
Με νεότερο firmware update στο wd tv live 2009 gen2 λύθηκε το πρόβλημα.

Δοκίμασε να αφαιρέσεις από αυτά τα αρχεία που σου κάνουν το πρόβλημα το audio head compression και ξανά βάλε τα να παίξουν στο wd tv live 2011 gen3 να δεις αν είναι αυτό ή όχι.

Μηχανημα του 2011 δεν υπαρχει περιπτωση να εχει τετοιο θεμα ακομα.
Εξαλλου λεει το παιδι οτι οταν του ξεκιναει δεν παιζει τιποτα μετα.Καποιο bug του fw θα ειναι η του δισκου.

Μα το θέμα είναι ότι και στο 2009 ακριβώς το ίδιο έκανε όταν δοκίμαζες να παίξεις ένα mkv με "audio head compression" πριν προσθέσουν υποστηρίξει του που με νεότερο fw το διόρθωσαν.

δεν εχω κανει ακομα Update sto firmware , θα κανω το update να δω αν δεν θα εχει προβλημα.

Μάλλον μπερδεύτηκες μίλαγα για το firmware update του wd tv live 2009 gen2 που διόρθωσαν το πρόβλημα με νεότερο firmware και όχι για το νεότερο 2011 gen3 που έχεις εσύ.
Αλλά τσέκαρε το μπορεί να έχουν βγάλει νεότερο fw.

ποια είναι η χαμηλότερη τιμή που το έχετε βρει και από που? στο Amazon.co.uk που στέλνει εδώ το έχει 82,99 λίρες + μεταφορικά = EUR 104,52.

ποια είναι η χαμηλότερη τιμή που το έχετε βρει και από που? στο Amazon.co.uk που στέλνει εδώ το έχει 82,99 λίρες + μεταφορικά = EUR 104,52.

Η τιμή που λες είναι Free delivery. 69,16 λίρες + 15,91 λίρες ΦΠΑ = 85,07 λίρες το οποίο έρχεται στα 104,52 Ευρώ.

Παιδες μια ακομη ερωτηση... πως βρισκω τον Browser για πλοηγηση Internet; Φοβερο παντως το μηχανημα -παραγγελια απο Open247.gr- ειδε σκληρο και ασυρματο πληκτρολογιο αμεσως!

Παιδες μια ακομη ερωτηση... πως βρισκω τον Browser για πλοηγηση Internet; Φοβερο παντως το μηχανημα -παραγγελια απο Open247.gr- ειδε σκληρο και ασυρματο πληκτρολογιο αμεσως!

Εχω την εντύπωση φίλε , ότι δεν έχει browser για ελεύθερο browsing.:D