WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Παιδες μια ακομη ερωτηση... πως βρισκω τον Browser για πλοηγηση Internet; Φοβερο παντως το μηχανημα -παραγγελια απο Open247.gr- ειδε σκληρο και ασυρματο πληκτρολογιο αμεσως!

Στο Open247.gr που λέει ο xxxxx (δεν ξέχασα κανένα X) είναι στα100.98 !!!! νομίζω ότι μάλλον πάω εκεί και εγώ!:music-smiley-005:

Last edited:

Στο Open247.gr που λέει ο xxxxx (δεν ξέχασα κανένα X) είναι στα100.98 !!!! νομίζω ότι μάλλον πάω εκεί και εγώ!:music-smiley-005:

Τελικά είναι Κυπριακό μαγαζί οπότε έχει και μεταφορικά στα 9 + 100,98 = 109,98

Καλησπέρα σε όλους,
έχοντας μαζέψει διάφορα gadgetακια, πρόσθεσα τελικά και το WDTVLive Gen3 στη λίστα και ψώνισα από pixmania.gr...102€ + 15 € μεταφορικά = 117 €
15 € με UPS αλλά.....παραγγελία εχθές 13/11 10:00 και παράδοση σήμερα 14/11 11:30!

Update: Σήμερα το pixmania κατέβασε τη τιμή στα 94,99 €.... :(

Καλησπέρα σε όλους,
έχοντας μαζέψει διάφορα gadgetακια, πρόσθεσα τελικά και το WDTVLive Gen3 στη λίστα και ψώνισα από pixmania.gr...102 + 15 μεταφορικά = 117
15 με UPS αλλά.....παραγγελία εχθές 13/11 10:00 και παράδοση σήμερα 14/11 11:30!

Update: Σήμερα το pixmania κατέβασε τη τιμή στα 94,99 .... :(

Ήττα φίλε!!! έπεσε το φράγμα των 100 για να δούμε αύριο το πλαίσιο τι θα κάνει που το έχει στα 139 , λες και μόνο αυτός το πουλάει!

'Ηττα για τα +7 ευρώ...
+ για τη διαδικασία pixmania-UPS (pixmania-Γαλλία-Γερμανία-Ελλάδα-παράδοση σε 25,5 ώρες)
+ γιατί ενώ γουστάρω να πηγαίνω πλαίσιο για αγορές και χάζεμα....το πλαίσιο κάνει ότι μπορεί να πηγαίνω μόνο για χάζεμα....!

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Τελικα εχουμε μαθει τι chipcet φοραει το wdlive gen3? Εψαξα στα ποστ αλλα δεν βρηκα κατι αν μου διεφυγε ζητω συγγνωμη.....γιατι ενδιαφερομαι να το παρω...Εχω το προηγουμενο το gen2.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Οποτε lykman φανταζομαι οτι ειναι καλυτερο απο το gen2 που εχω....θα δω διαφορα στην lcd μου? Ρωταω γιατι δεν ειμαι ειδικος στα τεχνικα.... ( Η lcd ειναι 52 μια SONY)

Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα αν ειναι καλυτερο το chipset που φοραει το καινουργιο wd γιατι να το παρει καποιος αφου δεν θα δει διαφορα στην ποιοτητα εικονας?

Πιο γρηγορο, αλλο μενου , wifi και απο εδω και μπρος καλυτερη υποστηριξη ειναι τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο.

Σε ευχαριστω για την απαντηση vad οποτε μαλλον θα κοιταξω κατι αλλο γιατι θα ηθελα αν ειναι δυνατον καλυτερη ποιοτητα εικονας οτι και αν σημαινει αυτο για ενα media player ισως κοιταξω για xtreamer αν θελεις μου λες την γνωμη σου ....σε ευχαριστω και παλι....

Δεν εχω το live εχω το απλο το gen2 μια χαρα ειναι η εικονα αλλα εφοσον υποθετικα μιλαω βγαινουν καλυτερα chipcet γιατι να μην το αλλαξω? Επισης πολλες φορες οταν κατεβαζω καινουργιες ταινιες σε mkv πολλες φορες δεν τις παιζει και οπως ξερουμε ολοι η wd δεν ανανεωνει το firmware για το gen 2 που φανταζομαι εχει καταργηθει. Απλα εχω την εντυπωση οτι εισαι καπως επιφυλακτικος στο να αλλαξω media player....αν καταλαβα καλα .......οταν βγαινουν καινουργια media player αυτο δεν συνεπαγεται συνηθως και καλυτερη εικονα εφοσον εξελισσονται και τα chipset? Σε εχω κουρασει και ζητω συγγνωμη αλλα εμπιστευομαι απολυτα το avclub....

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

καποιοι ( οχι εμεις ) κατεβαζουν ταινιες απο το διαδυκτυο
μερικες απο αυτες πεφτουν στο gen3 με τα εξωφυλα ..κλπ
απο αυτες που δεν φαινονται εξωφυλα ειναι δυνατο να προστεθουν μετα και πως ?

.