WDTV Live gen3

Συνεχιζουν και βγαζουν firmware για το εν λογο media player?

Μπραβο στη wd που συνεχιζει και το υποστηριζει μετα απο τοσο καιρο.

Έχω την εντύπωση ότι έχει γίνει πιο γρήγορο στην πλοήγηση, ίσως και να είναι placebo effect. Κατά τ'άλλα, δεν έχω εντοπίσει ιδιαίτερες αλλαγές.

ποιο νέο; ποια έκδοση λες; δεν είναι η 2.02.32 η τελευταία;

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έβγαλαν καινούριο (και τελευταίο;) firmware πριν από 1-2 μέρες.

2.03.20 (4/20/16)
μάλιστα. όσοι την περάσετε πείτε εάν έχει κάτι διαφορετικό, καινούργιο, αν και υποψιάζομαι ότι θα βγάλανε την σχέση με το σαιτ που όταν έπεφτε προκαλούσε τα προβλήματα.

Aντε να δουμε...
Τοβαλε κανενας?
Ελπιζω να ξεπεραστηκαν τα προβληματα γιατι η 2.02.32 ηταν σκετη 'καταστροφη'.
Με ταλαιπωρισε πολυ και ημουν απο αυτους που γυρισαν πισω στην 2.01.86 για να 'ησυχασουν'....

Γράφει στο change log ότι αφαίρεσαν την εφαρμογή youtube videos app.
Άρα youtube γιοκ με το νέο firmware;

σε ερώτηση μου, απάντησαν από το τεχνικό τμήμα ότι η τελευταία αναβάθμιση δεν σχετίζεται με το γνωστό πρόβλημα που ξανά παρουσιάστηκε. εγώ δεν τους πιστεύω πάντως...

Μου συμβαίνει κάτι παράξενο άσχετο με τα firmware.
Όταν είμαι σπίτι και το wdtv βλέπει ασύρματα τους σκληρούς δίσκους που έχω πάνω στο πισι βλέπει ένα φάκελο που έχω μέσα επεισόδια μιας σειράς.όταν πάω πχ διακοπές και τον σκληρό με τα εν λόγω επεισόδια τον συνδέσω απλά με usb στο wdtv τότε ενώ δείχνει τον φάκελο μετά λέει ότι δεν έχει media μέσα για να παίξει! Μόλις συνδέσω τον σκληρό απευθείας στην smart tv τα βλέπει!
Να πω ότι στον ίδιο σκληρό έχω και άλλες σειρές και τις βλέπει όλες.μόνο την συγκεκριμένη δεν την βλέπει!

Στο changelog έλεγε ότι υποστηρίζει και εφαρμογές μέσω usb, αν και δεν βρήκα τίποτα στο ίντερνετ, το είδα στο what's new όταν έκανα την αναβάθμιση, λέτε να παίζει και kodi portable... :P

Έχει δοκιμάσει κανείς USB TV stick της Hauppauge για να δει τηλεοπτικό σήμα? Ξέρουμε συμβατότητα μοντέλων?