WDTV Live gen3

Καλησπερα....μετα απο 1 χρονο εκτος WDTV (καηκε το προηγουμενο) πηρα σημερα ξανα το ιδιο gen3.....
Επειδη εχασα αρκετα επεισοδια..... ξερετε εαν μπορουμε τελικα να εχουμε IPTV στο μηχανημα μας???

Εκανα το update με wifi και ολα οκ.... εκανε restart και μετα ξαναεκανε restart... μου γραφει οτι κανει δευτερη αναβαθμιση (2/2) και αργει πολυ .... μου πεταει μηνυμα οτι δεν μπορει να βρει δικτυο internet και με βγαζει στα μενου.
Το προβλημα ειναι οτι ΚΑΘΕ φορα μου βγαζει αυτο το μυνημα οποτε το μηχανημα κανει 3 λεπτα να ανοιξει!!!!
Καποιος μπορει να με βοηθησει???

όσοι έχετε αργο streaming αρχείων βίντεο σε εμενα έφταιγε μια ρύθμιση στο φούτερ στο μενου του ασυρματου εκεί που διαλέγεις 20mhz η 40! στα σαράντα πετάει!

Sent from mTalk

καλημερα.εχω εναν εξωτερικο σκληρο που ενω τον αναγνωριζε το μηχανξμα τωρα πια ΔΕΝ τον αναγνωριζει.Καμια ιδεα?

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο wdtv και σεάρισε το από την αρχή.Θα πρέπει να δει τον δίσκο μετά.

καλημερα.εχω εναν εξωτερικο σκληρο που ενω τον αναγνωριζε το μηχανξμα τωρα πια ΔΕΝ τον αναγνωριζει.Καμια ιδεα?
Δοκίμασες και τις 2 θύρες USB;

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

εμένα ενώ με Wi-Fi σπίτι βλέπει όλους τους σκληρούς, όταν παίρνω τον wdtv σε άλλο μέρος και βάζω έναν από τους σκληρούς μέσω usb ΔΕΝ τον αναγνωρίζει! βάζω στο windows tablet τον σκληρό, δείχνει τα περιεχόμενα, τον βγάζω, τον βάζω πάλι στο wdtv και τον βλέπει! τι του φτιάχνει η σύνδεση με το πισί και μετα το wdtv τον αναγνωρίζει ενώ πριν δεν;

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια ερώτηση σε όσους το έχουν. Το on-off του τηλεχειριστηρίου σας δουλεύει καλά ?????? Πατώντας παρατεταμένα για να κλείσει και όχι να μπει standby μια στις τόσες το παίρνει και γενικώς δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε έχει δυσκολίες.

Re: Απάντηση: WDTV Live gen3

Μια ερώτηση σε όσους το έχουν. Το on-off του τηλεχειριστηρίου σας δουλεύει καλά ?????? Πατώντας παρατεταμένα για να κλείσει και όχι να μπει standby μια στις τόσες το παίρνει και γενικώς δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε έχει δυσκολίες.
Εμένα ΜΟΝΟ με τη τελευταία εκδοση δουλεύει σωστά..Σε ολες τις υπόλοιπες ηταν για κλάματα!

Εγώ πάταγα το on-off και δεν έκλεινε. Τελικά, απλώς έχει χαλάσει το συγκεκριμένο κουμπί και θέλει πολύ ζούμπηγμα για να δουλέψει. Μόλις στείλει σήμα, το WD μια χαρά ανταποκρίνεται.

Για δες μήπως και σε εσένα το ίδιο κάνει. Βάλε την κάμερα του κινητού μπροστά απο το τηλεχειρηστήριο να δεις πόση δύναμη πρέπει να ασκείς στο κουμπί για να ανάψουν οι υπέρυθρες.

Τι λες τώρα....Ναι αυτό συμβαίνει,θελει παραπανω πιεση για να πιάσει καλά!

Απάντηση: Re: WDTV Live gen3

Εγώ πάταγα το on-off και δεν έκλεινε. Τελικά, απλώς έχει χαλάσει το συγκεκριμένο κουμπί και θέλει πολύ ζούμπηγμα για να δουλέψει. Μόλις στείλει σήμα, το WD μια χαρά ανταποκρίνεται.

Για δες μήπως και σε εσένα το ίδιο κάνει. Βάλε την κάμερα του κινητού μπροστά απο το τηλεχειρηστήριο να δεις πόση δύναμη πρέπει να ασκείς στο κουμπί για να ανάψουν οι υπέρυθρες.

Καλά εεεε αυτό δεν το ήξερα, όντως με την κάμερα του κινητού φαίνονται οι υπέρυθρες και όντως θέλει περισσότερο πάτημα για να πιάσει εντολή και πιο εύκολα όταν το πατάς προς την επάνω πλευρά του κουμπιού. Μήπως γενικώς έχει θέμα το συγκεκριμένο κουμπί και δεν είναι το ότι σε μας χάλασε !!!!!!! μιας και απο την αρχή που το έχω δεν μπορώ να πω ότι δούλευε και τέλεια.
Αλήθεια αν βγει off το συγκεκριμένο τηλεκοντρόλ τι γίνεται ???????????

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Υπάρχει βέβαια και εφαρμογή για το κινητό για τηλεκοντρόλ στην συγκεκριμένη συσκευή αλλά πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το wifi του κινητού για να λειτουργήσει και το on-off λειτουργεί μόνο στην επιλογή standby και όχι να κλείνει απολύτως το media player

Last edited:
Εχω και'γω την εφαρμογή αλλα μπαινει μονο σε stand by..Αν έκλεινε τελείως θα ηταν τέλεια..

Επειδη εχω χασει επαφη , απο flac μεσω οπτικης ινας τι παιζει το συγκεκριμενο ?

Το χειριστηριο όντως δεν είναι και ότι καλύτερο.

Πως λέγεται το app που το ελέγχεις απο το κινητό;

Yπαρχουν custom firmware για το συγκεκριμενο ? Εκεινος ο τυπος ο b-rad ασχολειται ακομα ?