WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

τι περιλαμβανει?
το χει κανει κανεις?

Πριν το βάλεις, σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τη λίστα με τις αλλαγές. Αν σου κάνουν, προχωράς.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

εγώ το έβαλα γιατί δεν είδα τίποτα περίεργο στο change list.

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Καλησπερα σε ολους !

Μια απλη συντομη ερωτηση....Επειδη ο Player της TV δεν παιζει "ΤΑ ΠΑΝΤΑ" ειχα εκ προμελετης αποφασισει να παρω ενα Player.
Αξιζει ο συγκεκριμενος η παλι θα πεταξω 100Ε και πλεον αρχισε να με κουραζει να παιρνω πραγματα και να εχω προβληματα ενω στα reviews βγαινουν θεικα και να γεμιζω stock λες και ειμαι μαγαζακι xD
Η συνδεση θα ειανι η με καλωδιο δυκτιακα Η με εξωτερικο δισκο που ηδη εχω.
Απλα αν καποιος το λειτουργει και μπορει να μου πει υπευθυνα ενα "Ναι αγορασε το παιζει τα παντα και δεν θα εχεις προβληματα σε λογικα πλαισια παντα".

Καλησπερα σε ολους !

Μια απλη συντομη ερωτηση....Επειδη ο Player της TV δεν παιζει "ΤΑ ΠΑΝΤΑ" ειχα εκ προμελετης αποφασισει να παρω ενα Player.
Αξιζει ο συγκεκριμενος η παλι θα πεταξω 100Ε και πλεον αρχισε να με κουραζει να παιρνω πραγματα και να εχω προβληματα ενω στα reviews βγαινουν θεικα και να γεμιζω stock λες και ειμαι μαγαζακι xD
Η συνδεση θα ειανι η με καλωδιο δυκτιακα Η με εξωτερικο δισκο που ηδη εχω.
Απλα αν καποιος το λειτουργει και μπορει να μου πει υπευθυνα ενα "Ναι αγορασε το παιζει τα παντα και δεν θα εχεις προβληματα σε λογικα πλαισια παντα".

Εαν μου απαντησει καποιος θετικα και παω να το αγορασω να υποθεσω μιλαμε οτι το τελευταιο gen3 ειανι το " WDBGXT0000NBK " και ειναι το μονο με wifi? Τα παλαιοτερα δεν ειχαν σωστα?
Αν και η photo δεν ειναι σωστη , για το συγκεκριμενο μιλαμε " http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10102467 " αυτο ειναι βαση περιγραφης ?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Εαν μου απαντησει καποιος θετικα και παω να το αγορασω να υποθεσω μιλαμε οτι το τελευταιο gen3 ειανι το " WDBGXT0000NBK " και ειναι το μονο με wifi? Τα παλαιοτερα δεν ειχαν σωστα?
Αν και η photo δεν ειναι σωστη , για το συγκεκριμενο μιλαμε " http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10102467 " αυτο ειναι βαση περιγραφης ?

νομίζω η φώτο είναι λάθος.

δες http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=330

Μπορείς να το βρεις και σε χαμηλότερη τιμή: http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html

Το γνωριζω φιλε αλλα δεν μπορω να περιμενω ο κοτσο ειναι διπλα μου και με τα μεταφορικα η φθηνοτερη τιμη βγαινει κοντα στα 100Ε οποτε για 15Ε δεν θελω να περιμενω.
Απλα περιμενω μια απαντηση απο τους κατοχους αν αξιζει τελικα να το αγορασω και θα εχω εναν player που παιζει τα παντα, η τουλαχιστον οτι παιζω και με το pc αυτη τη στιγμη χωρις τρελες απαιτησεις και αν
η εικονα ειναι ιδια με αυτη που παιρνω απο το pc να το καταργησω γιατι δεν μπορω να λειτουργω ολοκληρο Η/Υ για να δω μια ταινια .
Ευχαριστω και περιμενω τις απαντησεις σας γιατι με το ζορι κρατιεμαι να μην παω κοτσο τωωωρα ............xD
Να το παρω το κοριτσι?

Το έχω και μπορώ να πω ότι είμαι κατευχαριστημένος. Δε μου έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα και δεν έχει κολλήσει ποτέ.
Βασικά μία φορά είχε φάει ένα κόλλημα μετά από ένα firmware update αλλά με ένα reset σε factory defaults επανήλθε.
Έκτοτε ποτέ ξανά δεν παρουσίασε κάποιο θέμα. Έχει παίξει τα πάντα από ότι του έχω δώσει σε MKV. Δεν το έχω ταϊσει με βαριά mkv επειδή
τo έχω στην κρεβατοκάμαρα. Αλλά ότι του έχω δώσει το έχει παίξει.
Αν έκανε bitstream DTS-MA τότε θα το έβαζα στο σαλόνι και θα έπαιρνα και ένα δεύτερο για την κρεβατοκάμαρα.

Το χρησιμοποιώ μόνο μέσω δικτύου, δεν του έχω βάλει ποτέ USB δίσκο να παίξει από εκεί.
Το χρησιμοποιώ με powerlines και συνεργάζονται μία χαρά.

Σε ευχαριστω αυτο ακριβως ηθελα μια γνωμη απο καποιον που το δουλευει απλα να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα πεταξω παλι χρηματα.
Τωρα αν και offtopic μεσω δυκτιου εννοεις με καποιο NAS? Γιατι μπηκα στη διαδικασια να ψαχνομαι πλεον για καποιο NAS γρηγορο και αξιοποιστο και "οικονομικο" (ενταξει ξερω δεν συμβαδιζουν ολα μαζι απλα λεμε....)
για να το εχω για αυτη τη δουλεια media share.Προτεινετε καποιο?

είτε μέσω NAS shares με NFS είτε μέσω windows shares με samba.
Ότι ταινία παίζω είναι μέσω δικτύου.

Τώρα για NAS έτοιμη λύση και πολύ φτηνή είναι το dlink 320, παίρνει δύο σκληρούς και κάνει κάτω από 100 ευρώ. Υπάρχει και το 325 που πάει πάνω από 100 ευρώ. Αλλά δεν ξέρω τι λένε από απόδοση και ευχρηστία.

Εγώ έχω QNAP 412 που είναι πολύ πιο ακριβό, νομίζω ότι το βρίσκεις πάνω από 300 ευρώ.

Μία καλή λύση είναι το HP N40L που το βρίσκεις στα 190 ευρώ και χρησιμοποιείς κάποιο NAS software όπως freenas ή Windows Home Server με κάποιο κόστος στα 50 ευρώ νομίζω.

Σίγουρα θα έχει αναφερθεί αλλά δοκίμασα σήμερα στο wd ενός φίλου μου μια ταινία 3d και είχα πρόβλημα με τους υπότιτλους, τους εμφάνιζε μισούς δεξιά και μισούς αριστερά. Πέρα από την μετατροπή σε 3d (idx & sub) πρέπει και να τους ενσωματώσω;

Παιδια δε μου παιζει τα backdrops στις σειρες, υπαρχει λυση; Επισης επειδη προκειται για σειρα με 2 σεζον θελω να εχει στη 1η αλλη φωτο και στη 2η σεζον αλλη φωτο ο φακελος? γινεται κατι τετοιο??? Πληροφοριακα εχω το τελευταιο firmware, ευχαριστω εκ των προτερων.

Εχω συνδεδεμενο το WDTV LIVE gen3 μεσω ethernet με μια σειρα απο σκληρους δισκους που βρισκονται σε ενα αλλο pc το οποιο λειτουργει και σαν κεντρο διανομης του οπτικοακουστικου υλικου σε ολα τα δωματια. Θελω να προσθεσω πληροφοριες (φωτο, συντελεστες, σεναριο, κλπ.) στα αρχεια ταινιων που εχω στους σκληρους, αλλα δε θελω να το κανει το WDTV LIVE. Μπορω να το κανω χειροκινητα με καποιο προγραμμα, οπως το Thumbgen που διαβασα στο Western Digital Community forum; Το εχει δοκιμασει κανεις να μου πει αν δουλευει, αξιζει τον κοπο, κλπ.;

Αν εχει απαντηθει ηδη σορυ, αλλα 104 σελιδες ειναι πολλες για να τις διαβασω μηπως και.

Ευχαριστω.

Καλημέρα, υπάρχει κάτι καλύτερο πλέον σε αυτά τα χρήματα? Ή παω να το αγοράσω?

Την ωρα που παιζει ενα αρχειο βιντεο δεν μπορω πλεον με τα βελακια (αριστερα, δεξια) να αλλαξω την χρονικη υστερηση των υποτιτλων οπως στο προηγουμενο μοντελο;

Καλημέρα, υπάρχει κάτι καλύτερο πλέον σε αυτά τα χρήματα? Ή παω να το αγοράσω?
Πηγαινε παρτο ειναι πολυ δυνατο πλαυερ και παιζει τα παντα!!!το πηρε ο αδερφος μου προσφατα και ειναι πολυ ευχαριστημενος.

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Την ωρα που παιζει ενα αρχειο βιντεο δεν μπορω πλεον με τα βελακια (αριστερα, δεξια) να αλλαξω την χρονικη υστερηση των υποτιτλων οπως στο προηγουμενο μοντελο;
μόνο μέσω των options το έχω καταφέρει.

τωρα τελευταια το μηχανακι μου κανει το παρακατω κουλο.
το ανοιγω και περιμενω να δει τους δυο σκληρους δισκους.με το που τους δει και αφου επιλεξω να δω ενα υποτιτλισμενο επεισοδιο καποιας σειρας,αυτο ξεκιναει να παιζει χωρις να μου εμφανιζει τους υποτιτλους και σε δευτερολεπτα κολλαει.
ειτε το κλεινω τελειως και παλι απο την αρχη ή επιστρεφει στο κεντρικο μενου και ξαναεπιλεγω παλι χωρις παρατραγουδα αυτη την φορα.
υπ' οψιν δεν του εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση.
καμια ιδεα?