WDTV Live gen3

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Επείδη απο χτες είμαι και εγώ κάτοχος της εν λόγω συσκευής...έχουμε κάποιο usb keyboard δοκιμασμένο για να κάνουμε
την ζωή μας πιο εύκολη;
Ευχαριστώ πολύ!

Re: WDTV LIVE gen3

Eπειδή δεν πρόλαβα το edit time..
Eννούσα wireless keyboard...

εγω το δουλευω με Microsoft 3000,νομιζω οποιο και να αγορασεις απο τα τελευταια μοντελα δεν θα εχεις προβλημα

παρολο που εκανα την αναβαθμιση το προβλημα ξαναεμφανιστηκε.δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει και το παρουσιαζει.
ισως να πρεπει να μαθω να ζω με αυτο το προβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Στο options πως γινεται?
στο remote έχει το κουμπί options. Την ώρα που παίζει η ταινία, το πατάς, και σου εμφανίζει επιλογή για τους υπότιτλους όπου μπορείς να ορίσεις να εμφανίζονται πιο αργά ή πιο γρήγορα με τα βελάκια αριστερά-δεξιά.

Κατευθείαν, παίζοντας η ταινία και πατώντας τα βελάκια μπρος-πίσω δεν γίνεται τίποτα, τουλάχιστον στο δικό μου.

Η οποια που βρισκεται (υπομενου)? Εμενα μου βγαζει να ρυθμισω μεγεθος θεση, encoding, να διαλεξω γλωσα, αλλα μετακινηση +/- 100 milisecond που ειχε παλια δε βλεπω.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

στην επιλογή adjust subtitle, από εκεί κάνεις τη ρύθμιση. Με το αριστερά-δεξιά ρυθμίζεις την ταχύτητα των υποτίτλων, με το πάνω-κάτω τη θέση των υποτίτλων και με το οκ το μέγεθος.

Μαλλον δεν προσθεσες και τα εξοδα αποστολης για ελλαδα.
Αν τα προσθετες πρεπει να πηγαινει μια η αλλη απο οπου και να το αγορασεις(Ελλαδα ή εξωτερικο)

στο amazon έχει γύρω στα 8 ευρώ μεταφορικά. Η τιμή λόγω φπα θα είναι γύρω στα 79 ευρώ δηλαδή περίπου στα 87 ευρώ σύνολο.
Στο skroutz ξεκινάει από τα 92 ευρώ + μεταφορικά και η επόμενη τιμή είναι 94,50 ευρώ χωρίς μεταφορικά.

Δηλαδη να κανει ολο αυτο το σκηνικο για να κερδισει 10 ευρω το πολυ?

Εγω προσωπικα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ και αν παθει κατι να πρεπει να το στειλω στο εξωτερικο....

Παιδιά εγώ είμαι Κύπρο όπου το ΦΠΑ είναι 17% και είναι αρκετά πιο φτηνό από ότι το βρίσκω εδώ...
Το θέμα είναι αξίζει το upgrade η να μείνω με το gen2? Τι σημαντικές διαφορες έχει?