WDTV Live gen3

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

@fits79
Οχι, εκτος και αν σε ενδιαφερουν τα info movies που τα παιρνει αυτοματα απο το internet.

Last edited:
Απάντηση: WDTV LIVE gen3

το wd με το serviio παίζει μία χαρά. ταινίες τις παίζει αλλά εξωτερικούς υπότιτλους δεν υποστηρίζει μέσω DLNA. Με εσωτερικούς όμως κανένα πρόβλημα

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Δε χρειάζεσαι καν το serviio. Μπορείς να το βάλεις στο δίκτυό σου και να το δουλέψεις με linux ή windows shares. Γι'αυτό έχει και τη θύρα ethernet από πίσω...

ειναι εύκολη υπόθεση η´σύνδεσή του με το δίκτυο? (γιατί μου ζήτησε username + password). Τι βάζω?
Θα παίζει ταινίες με εξωτερικούς υπότιτλους?

Re: WDTV LIVE gen3

Άσε αυτά που έχει (με την προϋπόθεση ότι έχεις απενεργοποιήσει το password protection), οι υπότιτλοι θα παίξουν κανονικότατα.

Έχω πάρει εδώ και κανά μήνα το συγκεκριμένο μηχανήμα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Το έχω συνδέσει στο δίκτυο και παίζει αρχεία από pc με win7 ultimate.

Καμιά φορά όμως, δεν έχω καταλάβει τί κόλλημα τρώει και όταν πάω να συνδεθώ στο pc μου ζητάει να ξαναβάλω user/pass (ενώ το έχω αποθηκευμένο) και ενώ βάζω τα σωστά στοιχεία, βγάζει σφάλμα ότι τα έβαλα λάθος.
Αυτό διορθώνεται με επανεκκίνηση του pc.

Έφτιαξα και ένα 2ο account στο pc για το wdlive αλλά τίποτα.

Έχει καμιά ιδέα κανείς τί μπορεί να φταίει?

Ακόμα μια λεπτομέρεια, καμιά φορά όταν το έχω κλειστό και το ανοίξω και πάω να μπω σε κάποια από τις κατηγορίες video-music-photos μπορεί να καθυστερήσει αρκετά μέχρι να συνδεθεί στο pc ή να μη συνδεθεί κ καθόλου. Για να διορθωθεί μπαίνω πρώτα στο files, οπού ανοίγει κατευθείαν, και μετά πάω στα υπόλοιπα.

Έχω πάρει εδώ και κανά μήνα το συγκεκριμένο μηχανήμα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Το έχω συνδέσει στο δίκτυο και παίζει αρχεία από pc με win7 ultimate.

Καμιά φορά όμως, δεν έχω καταλάβει τί κόλλημα τρώει και όταν πάω να συνδεθώ στο pc μου ζητάει να ξαναβάλω user/pass (ενώ το έχω αποθηκευμένο) και ενώ βάζω τα σωστά στοιχεία, βγάζει σφάλμα ότι τα έβαλα λάθος.
Αυτό διορθώνεται με επανεκκίνηση του pc.

Έφτιαξα και ένα 2ο account στο pc για το wdlive αλλά τίποτα.

Έχει καμιά ιδέα κανείς τί μπορεί να φταίει?

Ακόμα μια λεπτομέρεια, καμιά φορά όταν το έχω κλειστό και το ανοίξω και πάω να μπω σε κάποια από τις κατηγορίες video-music-photos μπορεί να καθυστερήσει αρκετά μέχρι να συνδεθεί στο pc ή να μη συνδεθεί κ καθόλου. Για να διορθωθεί μπαίνω πρώτα στο files, οπού ανοίγει κατευθείαν, και μετά πάω στα υπόλοιπα.

Κι εμένα μου έχει συμβεί αυτό κάποιες φορές...Το λύνω κάνοντας restart το router και το pc. Δεν ξέρω γιατί το παθαίνει, θεωρούσα υπεύθυνο το router της πλάκας που δίνει η ΟΝ...

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

είδα χθες βράδυ ότι βγήκε νέο firmware αλλά δεν είδα τι διορθώνει

edit, change log:

Release 1.10.13 (7/26/2012)
  • Supports .aifc file types.
  • Resolved Deezer not available in all supported countries.
  • Resolved clear media library does a rescan issue.
  • Resolved media library not scanning at set intervals issue.
  • Resolved several issues with media library scanning on NAS storage.
  • Resolved TV show filter sorting issues for season folders.
  • Resolved unable to display .jfi, .jfif, .jif, and some .jpe photo files.
  • Resolved FLV CODEC audio sync issue.
  • Resolved unable to play ADPMC CODECS with the .WAV or .WAVE containers.
  • Resolved playback issues with videos transcoded with Handbrake version 0.9.6.
  • Resolved issue OGM playback missing audio or video stream.
  • Resolved ID3 tag data not used for get content info in music.
  • Resolved Spotify View Biography missing album cover issue.
  • Resolved Spotify issue device UI will freeze when browsing artists with 100 or more albums.
  • Resolved VUDU issue pressing options during video playback exits to home screen.
  • Resolved VUDU issue video playback with composite video output reboots device.
  • Resolved German translation issues.
  • Resolved YouTube Leanback login credentials not saved after reboot or restarting.
  • Resolved several general user interface and translation issues.
  • --------------------------------------------
  • General Info:
  • Note: Yota service discontinued operation as of July 1, 2012 due to the current situation in the Russian music market.
  • Note: YouTube Leanback will require login after firmware upgrade.

Last edited:

Τώρα που το σκέφτομαι, τόσα μηχανάκια έχουν πουλήσει εδώ, μια μετάφραση στα ελληνικά δεν μπορούσαν να κάνουν:violent-smiley-030:

γεια σας, το αγορασα πριν 2 μερες και προσπαθω να δω shared files απο το pc με wifi αλλα δεν μπορω. το check conenection ειναι ok.
ειδα καποιους οδηγους-βιντεακια στο youtube για το δυκτιο αλλα τπτ .
μπορει καποιος να βοηθησει ?

Άσε αυτά που έχει (με την προϋπόθεση ότι έχεις απενεργοποιήσει το password protection), οι υπότιτλοι θα παίξουν κανονικότατα.

Απενεργοποίηση του password protection που?στο κομπιούτερ στα windows λες? Αν ναι,που είναι η ρύθμισή αυτή στα windows 7 ξέρεις?

PHP:
γεια σας, το αγορασα πριν 2 μερες και προσπαθω να δω shared files απο το pc με wifi αλλα δεν μπορω. το check conenection ειναι ok.

κατι παιζει μαλλον με το antivirus που εχεις,προφανως μπλοκαρει την συνδεση,πηγανε στις επιλογες network connections (του antivirus) και κατι θα βρεις σχετικο

Last edited:

Απενεργοποίηση του password protection που?στο κομπιούτερ στα windows λες? Αν ναι,που είναι η ρύθμισή αυτή στα windows 7 ξέρεις?

Καλησπέρα. Θα πας Control Panel--> Network and sharing center--> Change advanced sharing settings--> Password protecting sharing--> Off.

Θέλει προσοχή όμως, αν έχει πρόσβαση και κάποιος άλλος στο δίκτυό σου θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μετατροπές στα αρχεία σου.

θέλω να στείλω τον ήχο του WDTV σε έναν παλιό ενισχυτή που δεν έχει οπτική είσοδο αλλά μόνο RCA. Τι πρέπει να κάνω?

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

θέλω να στείλω τον ήχο του WDTV σε έναν παλιό ενισχυτή που δεν έχει οπτική είσοδο αλλά μόνο RCA. Τι πρέπει να κάνω?
Για σύνδεση στέρεο αναλογικού ήχου μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό που αναφέρεται σαν καλώδιο συνθέτου σήματος av
To άσπρο και κόκκινο RCAwd tvlive rca audio.jpg (Left-Right)

Καλησπέρα. Θα πας Control Panel--> Network and sharing center--> Change advanced sharing settings--> Password protecting sharing--> Off.

Θέλει προσοχή όμως, αν έχει πρόσβαση και κάποιος άλλος στο δίκτυό σου θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μετατροπές στα αρχεία σου.
Το δικτυο μου μεσω του ρουτερ ειναι κλειδωμενο-θεωρητικα- με wpa2. αρα ακομα και αν βγλαω το password απο το sharing το δικυτο θα ειναι κλειδωμενο,ε?

Το δικτυο μου μεσω του ρουτερ ειναι κλειδωμενο-θεωρητικα- με wpa2. αρα ακομα και αν βγλαω το password απο το sharing το δικυτο θα ειναι κλειδωμενο,ε?

Ναι, νομίζω πως είσαι ΟΚ. Βέβαια, εγώ αναφερόμουν κυρίως σε άτομα που μοιράζεσαι το δίκτυό σου (γονείς, αδέρφια, κοπέλα, παιδιά, κλπ). Κλείνοντας το password protecting sharing τους δίνεις write/edit δικαιώματα.

Ναι, νομίζω πως είσαι ΟΚ. Βέβαια, εγώ αναφερόμουν κυρίως σε άτομα που μοιράζεσαι το δίκτυό σου (γονείς, αδέρφια, κοπέλα, παιδιά, κλπ). Κλείνοντας το password protecting sharing τους δίνεις write/edit δικαιώματα.

Ενώ έβγαλα τα password όπως είπαμε και από την ρύθμισή που είπες και από το user accounts το wd media player βλέπει μόνο τους δυο σκληρούς δίσκους από τους 5 παρότι όπως και πριν όλοι είναι shared! Καμιά ιδέα?

Ενώ έβγαλα τα password όπως είπαμε και από την ρύθμισή που είπες και από το user accounts το wd media player βλέπει μόνο τους δυο σκληρούς δίσκους από τους 5 παρότι όπως και πριν όλοι είναι shared! Καμιά ιδέα?

Έχεις περάσει το τελευταίο firmware? Αν προσπαθήσεις να τους προσθέσεις στη media library τους βλέπει? Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, ίσως μπορεί να βοηθήσει και κάποιος άλλος κάτοχος του player...