WDTV Live gen3

Έχεις περάσει το τελευταίο firmware? Αν προσπαθήσεις να τους προσθέσεις στη media library τους βλέπει? Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, ίσως μπορεί να βοηθήσει και κάποιος άλλος κάτοχος του player...

Ναι έχω το τελευταίο firmware. Την media library την έχω κλειστή.όπως και όταν είχα κωδικό!

Re: WDTV LIVE gen3

Ναι έχω το τελευταίο firmware. Την media library την έχω κλειστή.όπως και όταν είχα κωδικό!

Δεν έχεις περιέργεια να τη δοκιμάσεις? Το αισθητικό αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου κακό και θα έχεις ολόκληρο το περιεχόμενό σου ενοποιημένο, αντί να πηγαίνεις από δίσκο σε δίσκο.

Δεν έχεις περιέργεια να τη δοκιμάσεις? Το αισθητικό αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου κακό και θα έχεις ολόκληρο το περιεχόμενό σου ενοποιημένο, αντί να πηγαίνεις από δίσκο σε δίσκο.

αργουσε παρα πολυ γιαυτο την εχω κλειστη!
λοιπον εκανα ρεσετ και τα δυο media players στο κομπιουτερ δεν εχω κωδικο και παλι βλεπει μονο τους 2 σκληρους!ακομα και τον C: δεν τον βλεπει!ενω ειναι shared.τι διαολο φταιει?δεν θελω κωδικο μονο για να μην τον πληκτρολογω οταν ανοιγω το κομπιουτερ.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

αυτό που προτείνω πάντα:
ένα δευτερεύον λογαριασμός στα windows (με id & password) που δε θα έχει administrative access rights και θα χρησιμοποιείται μόνο για το sharing.
Στον κύριο λογαριασμό κάνουμε share αυτά που θέλουμε και δίνουμε read access στο δευτερεύον λογαριασμό.
Από το player βρίσκουμε τα shares και δίνουμε το id & password του δευτερεύοντος λογαριασμού. Έτσι θα έχουν πρόσβαση στα shares στο PC.

Δε χρειάζεται να απενεργοποιήσεις κάτι στο PC.

Επίσης τα windows έχουν θέμα με το sharing όταν λείπει ο κωδικός στον λογαριασμό του PC.

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

αυτό που προτείνω πάντα:
ένα δευτερεύον λογαριασμός στα windows (με id & password) που δε θα έχει administrative access rights και θα χρησιμοποιείται μόνο για το sharing.
Στον κύριο λογαριασμό κάνουμε share αυτά που θέλουμε και δίνουμε read access στο δευτερεύον λογαριασμό.
Από το player βρίσκουμε τα shares και δίνουμε το id & password του δευτερεύοντος λογαριασμού. Έτσι θα έχουν πρόσβαση στα shares στο PC.

Δε χρειάζεται να απενεργοποιήσεις κάτι στο PC.

Επίσης τα windows έχουν θέμα με το sharing όταν λείπει ο κωδικός στον λογαριασμό του PC.
αυτο το τελευταιο μαλλον φταιει!

ξανα εβαλα κωδικο στο user account στο κομπιουτερ και τα media players βλεπουν παλι κανονικα ολους τους σκληρους!

ξερει κανενας ποσα watt καταναλωνει το μηχανημα αυτο?κοιταξα απο κατω αλλα δεν βλεπω κατι.θελω να αγορασω εναν μετατροπεα ρευματος για βαλω το media player στο αμαξι στον αναπτηρα για τα ταξιδια πανω σε οθονη στο προσκεφαλο για να βλεπει ο μικρος.βαρεθηκα τα στικακια!

μου θυμιζεις τι κανει η media library?εγω εχω τις ταινιες σε ενα αρχειο χωρις εικονες εξωφυλλου κλπ

μου θυμιζεις τι κανει η media library?εγω εχω τις ταινιες σε ενα αρχειο χωρις εικονες εξωφυλλου κλπ

Αν το όνομα της ταινίας είναι περιποιημένο. θα σου κατεβάσει εξώφυλλο, πληροφορίες με συντελεστές, κλπ. Και όπως σου είπα και πριν, αντί να πηγαίνεις από shared folder σε shared folder, θα τις παρουσιάζει όλες μαζί.

Αν το όνομα της ταινίας είναι περιποιημένο. θα σου κατεβάσει εξώφυλλο, πληροφορίες με συντελεστές, κλπ. Και όπως σου είπα και πριν, αντί να πηγαίνεις από shared folder σε shared folder, θα τις παρουσιάζει όλες μαζί.
την καθε ταινια-ειδικα τις HD- τις εχω την καθε μια σε δικο της φακελο μαζι με το ξεχωριστο αρχειο υποτιτλων.ετσι θα βρει στοιχεια η πρεπει να ειναι εκτος φακελου,η δεν εχει σημασια?

Δεν έχει σημασία πού τις έχεις. Αυτό που έχει σημασία είναι η σωστή ονομασία του αρχείου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

ξερει κανενας ποσα watt καταναλωνει το μηχανημα αυτο?κοιταξα απο κατω αλλα δεν βλεπω κατι.θελω να αγορασω εναν μετατροπεα ρευματος για βαλω το media player στο αμαξι στον αναπτηρα για τα ταξιδια πανω σε οθονη στο προσκεφαλο για να βλεπει ο μικρος.βαρεθηκα τα στικακια!

idle 7 watts - peak power 8 watts

Φαντάζομαι τα 7w όσο είναι στο standby..
Αν κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο για 3-4 δευτερόλεπτα καταναλώνει 0,σωστά ?

Φαντάζομαι τα 7w όσο είναι στο standby..
Αν κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο για 3-4 δευτερόλεπτα καταναλώνει 0,σωστά ?
Μετα φιλε μου κλεινει κανονικα το μηχανημα και δεν καταναλωνει τιποτα.

Καλημέρα παιδιά. Έχει ασχοληθεί κανένας σας με την εγκατάσταση κάποιου custom theme για το SMP? Με τα λίγα που διάβασα είδα ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις το thumbgen για τη δημιουργία αρχείων xml. Το ερώτημά μου είναι αν πρέπει να σβήσω τα αρχεία .metathumb και .xml που έχει δημιουργήσει η "μαμίσια" εφαρμογή. Αν έχει κάνει κάποιος τη διαδικασία και βρει λίγο χρόνο να μου απαντήσει, θα ήμουν υπόχρεος.

παιδια τωρα που γυρισα απο διακοπες και ανοιξα το player ειδα οτι εχει βγει καινουριο firmware.
το εχει βαλει κανενας σας?εχει κανενα προβλημα?

Απλά να αναφέρω ότι με μετατροπέα από 240 σε 12 volt έπαιξε μία χαρά το media player στο αμάξι!

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Παιδια το σκέφτομαι και εγω για αγορα. Θέλω μια σιγουρη απάντηση απο εσάς ποΥ το έχεται. Ξέρω οτι υποστηριζει αρχεία m2ts , παίζουν απροβληματιστα όμως ; Θέλω σίγουρη απάντηση please .τα αρχεία μου στην canon κάμερα ειναι τέτοια για αυτο ρωτάω

Παιδια το σκέφτομαι και εγω για αγορα. Θέλω μια σιγουρη απάντηση απο εσάς ποΥ το έχεται. Ξέρω οτι υποστηριζει αρχεία m2ts , παίζουν απροβληματιστα όμως ; Θέλω σίγουρη απάντηση please .τα αρχεία μου στην canon κάμερα ειναι τέτοια για αυτο ρωτάω

Προχωρά άφοβα! Και εμένα η Jvc μου σε m2ts γράφει και ο media player τα παίζει κανονικά!

Επιβεβαιώνω. Έχω παίξει αρκετά m2ts, πολλά για να τεστάρω αν υποστήριζε DTS-MΑ (που δεν....)