Δε χρειάζεσαι καν το serviio. Μπορείς να το βάλεις στο δίκτυό σου και να το δουλέψεις με linux ή windows shares. Γι'αυτό έχει και τη θύρα ethernet από πίσω...
Έχω πάρει εδώ και κανά μήνα το συγκεκριμένο μηχανήμα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Το έχω συνδέσει στο δίκτυο και παίζει αρχεία από pc με win7 ultimate.
Καμιά φορά όμως, δεν έχω καταλάβει τί κόλλημα τρώει και όταν πάω να συνδεθώ στο pc μου ζητάει να ξαναβάλω user/pass (ενώ το έχω αποθηκευμένο) και ενώ βάζω τα σωστά στοιχεία, βγάζει σφάλμα ότι τα έβαλα λάθος.
Αυτό διορθώνεται με επανεκκίνηση του pc.
Έφτιαξα και ένα 2ο account στο pc για το wdlive αλλά τίποτα.
Έχει καμιά ιδέα κανείς τί μπορεί να φταίει?
Ακόμα μια λεπτομέρεια, καμιά φορά όταν το έχω κλειστό και το ανοίξω και πάω να μπω σε κάποια από τις κατηγορίες video-music-photos μπορεί να καθυστερήσει αρκετά μέχρι να συνδεθεί στο pc ή να μη συνδεθεί κ καθόλου. Για να διορθωθεί μπαίνω πρώτα στο files, οπού ανοίγει κατευθείαν, και μετά πάω στα υπόλοιπα.
Οχι αλοιμονο. Κατευθειαν καλωδιο ρε παιδια. Αν ηταν ασυρματο δεν θα μιλαγα...
Άσε αυτά που έχει (με την προϋπόθεση ότι έχεις απενεργοποιήσει το password protection), οι υπότιτλοι θα παίξουν κανονικότατα.
γεια σας, το αγορασα πριν 2 μερες και προσπαθω να δω shared files απο το pc με wifi αλλα δεν μπορω. το check conenection ειναι ok.
Απενεργοποίηση του password protection που?στο κομπιούτερ στα windows λες? Αν ναι,που είναι η ρύθμισή αυτή στα windows 7 ξέρεις?
Το δικτυο μου μεσω του ρουτερ ειναι κλειδωμενο-θεωρητικα- με wpa2. αρα ακομα και αν βγλαω το password απο το sharing το δικυτο θα ειναι κλειδωμενο,ε?Καλησπέρα. Θα πας Control Panel--> Network and sharing center--> Change advanced sharing settings--> Password protecting sharing--> Off.
Θέλει προσοχή όμως, αν έχει πρόσβαση και κάποιος άλλος στο δίκτυό σου θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μετατροπές στα αρχεία σου.
Το δικτυο μου μεσω του ρουτερ ειναι κλειδωμενο-θεωρητικα- με wpa2. αρα ακομα και αν βγλαω το password απο το sharing το δικυτο θα ειναι κλειδωμενο,ε?
Ναι, νομίζω πως είσαι ΟΚ. Βέβαια, εγώ αναφερόμουν κυρίως σε άτομα που μοιράζεσαι το δίκτυό σου (γονείς, αδέρφια, κοπέλα, παιδιά, κλπ). Κλείνοντας το password protecting sharing τους δίνεις write/edit δικαιώματα.
Ενώ έβγαλα τα password όπως είπαμε και από την ρύθμισή που είπες και από το user accounts το wd media player βλέπει μόνο τους δυο σκληρούς δίσκους από τους 5 παρότι όπως και πριν όλοι είναι shared! Καμιά ιδέα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.