WDTV Live gen3

Nίκο (onlineN) χάρηκα για τη γνωριμία. Θάναι καλή μια επόμενη συνάντηση να κατεβάσω την 1η ομάδα. Το χθεσινό το θεώρησα αγώνα κυπέλου και κατέβασα τα τσικό

θάχει ενδιαφέρον μια συνάντηση του "xbmc like menu" με το xbmc. Οκ θα κάνουμε μια βόλτα στο 24p club στην αρχή και μετά θα σας περάσω στα ενδότερα με τις ρωσίδες στα 50 και 60p
Αναμένεται να έχω και φρέσκια παραλαβή από ουκρανία :flipout:

http://www.avclub.gr/forum/showthre...με-χρήση-Αvisynth?p=1056686551#post1056686551

Βασίλη ανταποδίδω!! Η παρουσία σου αποδείχτηκε απαραίτητη.!! ( να θυμίσω το ζουμ του dalanik και την ευκρίνεια; :flipout: )
Α πα παααα!! Με τέτοια ομαδα.. θέλουμε ενα 2ήμερο συνεχόμενο!!

Re: WDTV LIVE gen3

Πάντως, από δίκτυο έχω παίξει BD iso απροβλημάτιστα. Bitrate video αν θυμάμαι ήταν κοντά στα 23k. Κλασσικά όμως μου την έσπασε το MA->Core. Αν είχε έστω αυτό, το μηχανάκι θα είχε τρομερό value for money. Στα μείον του ότι η WD δεν μπορεί να βγάλει ένα σωστό firmware. Βάζεις το Χ για να εξαλειφθεί πρόβλημα που έχεις, προκύπτει το Y. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Χαρακτηριστικό είναι το πρόβλημα που μου έχει προκύψει από το καλοκαίρι όπου αν κάνεις shut down (όχι stand by) το SMP, όταν το ανοίξεις και παίξεις ματρόσκα με DTS, ο ήχο σε κάποιο σημείο σταματάει και βγαίνουν παράσιτα λες και φορτώνει κασέτα ο CPC. Μόνο με pause-play επανέρχεται και το πρόβλημα υπάρχει μόνο για τη πρώτη αναπαραγωγή από cold boot.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

μόνο TrueHD bitstream, αν έβγαζε και DTS-MA τότε θα είχα γεμίσει το σπίτι με δαύτο.
Είναι το μόνο από όσα έπιασα στα χέρια μου που δεν κόλλησε ποτέ. Εντάξει μία φορά μόνο αλλά μετά από ένα reset δεν εμφάνισε κάτι άλλο.

Είναι 2 ακόμα remuxes που δε μου παίζει τους ενσωματωμένους Αγγλικούς, το Butter και το Pitch Perfect (framestor και τα 2). Το dune παίζει όλες τις ενσωματωμένες γλώσσες υποτίτλων, το vlc του pc και του mac επίσης και το ενσωματωμένο Media player της ut50 επίσης (εκτός από κάτι ασιάτικα που έχει, αλλάγ Αγγλικά κανονικά).

Το ότι ο ήχος των αρχείων που είναι DTS-Ma ακούγεται πολύ χαμηλότερα οφείλεται στο ότι δε μπορεί να υποστηρίξει τέτοιο format?

νομίζω ότι το θέμα των ενσωματωμένων υποτίτλων έχει να κάνει με το pgs. Αν είναι pgs υπότιτλοι τότε δεν τους παίζει.
βασικά πρέπει να βλέπεις ότι βγάζει DTS ...

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Παιδια έχει καταφερει κανείς να συνδέσει με Hub δύο δίσκους στην ιδια θύρα και αν ναι με πιο(Hub)?

το βρήκα και το δοκίμασα και εγώ το αρχείο, τώρα το πρωϊ που του έκανα ένα γρήγορο τσεκ δεν εμφανίζει τους υπότιτλους, κανένα από τους εσωτερικούς.

To αρχείο είναι προβληματικό. Οι υπότιτλοι είναι σε αρίθμηση - δεν λένε τι είναι - ....και στο tsmuxer βγάζει error στο 20ο λεπτό .

To αρχείο είναι προβληματικό. Οι υπότιτλοι είναι σε αρίθμηση - δεν λένε τι είναι - ....και στο tsmuxer βγάζει error στο 20ο λεπτό .

Αν είναι έτσι είναι και του butter προβληματικοί οι υπότιτλοι. Άντε τώρα να εξηγηθεί πως τους παίζει το ενσωματομένο της ut50.

Απάντηση: Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

μπορεί, δεν ξέρω, δεν το δοκίμασα. Απλά το έβαλα και είδα τα πρώτα λεπτά.

λοιπόν, πέρασα το taken από το mkvmerge χωρίς να του προσθαφαιρέσω κάτι, απλά mux, και τώρα δείχνει τους υπότιτλους.

και επειδή οι υπότιτλοι παραμένουν pgs στο νέο αρχείο, το παραπάνω σχόλιο που έκανα για pgs είναι λάθος, μία χαρά τους δείχνει στο mkv τελικά.

Last edited:

διαβάζω και Βγάζετε kάτι προβήματα άγνωστες λέξεις.
Εγώ θέλω να ταίσω την panasonic 3t5 47 μου με ταινίες από usb εχω και 3.0, και 3D με υπότιτλους 3d subtitler. Το ένα θέμα είναι όμως ότι θα είναι μακρυά ο av denon 5.1 μου, οπότε παίζει να χρηιμοποιήσω τα ηχεια της τηλεόρασης! Μην ανατριχιάζετε!! :)

Για να παίζει στο δωμάτιο. Στο σαλόνι εχει Προτζέκτορα 140" και 5.1, αλλα έχει και κρυο.
Το netbook kai to tablet μου δεν μπορούν να ταίσουν. Θα κάνω τη δουλειά μου με αυτό, η να κοιτάξω κάτι άλλο?

100 ευρω αν το βρω είναι καλή τιμή?
ευχαριστω

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Media

Καλημέρα σε όλους σας.
Θα ήθελα τα φώτα σας, για το WD Live, που απέκτησα.
Τις ταινίες μου τις έχω μεταφέρει σε εξωτερικό σκληρό δίσκο.
Οι ταινίες είναι όλες ταξινομημένες και μέχρι εδώ όλα καλά.
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα όπως το collectorz, να λειτουργεί μέσω του εξωτερικού δίσκου και WD Live media, να μου δείχνει το εξώφυλλο και τη περίληψη της ταινίας.
Παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει?
Ευχαριστώ
Παντελής

3D H-SBS, με 15mbps bitrate τα έχει παίξει χαλαρά και από USB 2.0 stick. USB3.0 δεν υποστηρίζει. Μέχρι 100. Το βρίσκεις σε αρκετά καταστήματα.

Απάντηση: ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Media

Καλημέρα σε όλους σας.
Θα ήθελα τα φώτα σας, για το WD Live, που απέκτησα.
Τις ταινίες μου τις έχω μεταφέρει σε εξωτερικό σκληρό δίσκο.
Οι ταινίες είναι όλες ταξινομημένες και μέχρι εδώ όλα καλά.
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα όπως το collectorz, να λειτουργεί μέσω του εξωτερικού δίσκου και WD Live media, να μου δείχνει το εξώφυλλο και τη περίληψη της ταινίας.
Παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει?
Ευχαριστώ
Παντελής
το player έχει media library το οποίο κατεβάζει εξώφυλλα και περίληψη και πληροφορίες για την ταινία. Δεν χρειάζεσαι εξωτερικό πρόγραμμα.
πάντως το master media master είναι συμβατό με το player από όσο θυμάμαι

Εννοω οτι αλλαζε την αριθμηση κατα τον εξης τροπο: 1 10 11 12 ....19 2 20 21..... μετα το 1 ερχοταν το 10 μεχρι το 19 μετα το 2 και εν συνεχεια 20 21 23 ......3 30 31... και ουτω καθεξης αν υπηρχαν πολλα επεισοδια στην ιδια σεζον (ελληνικες σειρες)

Εννοω οτι αλλαζε την αριθμηση κατα τον εξης τροπο: 1 10 11 12 ....19 2 20 21..... μετα το 1 ερχοταν το 10 μεχρι το 19 μετα το 2 και εν συνεχεια 20 21 23 ......3 30 31... και ουτω καθεξης αν υπηρχαν πολλα επεισοδια στην ιδια σεζον (ελληνικες σειρες)

Αυτό έχει να κάνει με το Linux λειτουργικό, αν δεν κάνω λάθος.