WDTV Live gen3

Αν έχεις metadata βάλε filter:tv shows και sorting:alphabetical και θα τα φέρει στην σωστή σειρά.

Re: WDTV LIVE gen3

Περάστηκε το τελευταίο firmware και διορθώθηκε και το πρόβλημα με τα moviesheets των σειρών (δεν τα έδειχνε), που είχε παρουσιαστεί με το προηγούμενο. Όλα καλά.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

νομίζω εννοεί αν έχεις φτιάξει το media library για τη σειρά

Φίλος που έχει το συγκεκριμένο μηχάνημα δεν μπορεί μέσω δικτύου να δει τα mkv ενώ τα avi τα βλέπει, ξέρετε κάτι επί τούτου;

Φίλος που έχει το συγκεκριμένο μηχάνημα δεν μπορεί μέσω δικτύου να δει τα mkv ενώ τα avi τα βλέπει, ξέρετε κάτι επί τούτου;

Χρησιμοποιεί κάποιο media server ή network shares?

Χρησιμοποιεί κάποιο media server ή network shares?

Δεν πολυκαταλαβαίνω, τον έχω στο τηλέφωνο και μιλάμε αυτή τη στιγμή, έχει λάπτοπ με 7 κι ενώ βλέπει αρχεία avi, μουσική, φωτό, τις ταινίες mkv δεν τις "βλέπει" το media player. Eυχαριστώ για την γρήγορη απάντηση αν μπορείς να με βοηθήσεις τώρα που μιλάω ζωντανά με το παλληκάρι.

Sorry, κάνω και άλλα πράγματα. Πώς βλέπει τους κοινόχρηστους φακέλους? Στο μενού του του player επιλέγει windows shares ή κάτι άλλο?

Sorry, κάνω και άλλα πράγματα. Πώς βλέπει τους κοινόχρηστους φακέλους? Στο μενού του του player επιλέγει windows shares ή κάτι άλλο?

Αυτό δεν το ξέρω, έχεις κάποιες στάνταρ ρυθμίσεις ώστε να μπορεί να βλέπει και τα mkv?

Απλά να μπει από τα windows shares...

Eννοείς την οικιακή ομάδα; Τα έχει όλα κλικαρισμένα εκεί, βίντεο, εικόνες, μουσική και τη ροή δεδομένων, αλλά εκτός απ τα mkv δεν βλέπει όλους τους φακέλους της μουσικής. Τα windows shares τι και που είναι και τι πρέπει να κάνει εκεί; Σόρυ που σε ζαλίζω αδερφέ και σ ευχαριστώ για την υπομονή σου.

Re: Νέο firmware 1.13.18 για το WDTV Live gen3

Κυκλοφόρησε χθές το v1.13.18 firmware. Το Release Notes pdf δείχνει πολλές και σημαντικές αλλαγές.

Αν και εχω αρκετο καιρο να ασχοληθω - λογω φορτου εργασιας - με μια ματια στα release notes για μενα ειναι παραπανω απο προφανες το "χερακι" του B-rad (γνωστου για τα custom firmware για το WDTV GEN2).
Επισης δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι στα σκαρια custom firmware για το GEN3 (με πολλα bugs προς το παρον).
Χαρας ευαγγελια για τους εχοντες το GEN3!
Το GEN2 μου δουλευει 3+ χρονια ανεβοκατεβαζοντας απειρα torrents - ποτε περασαν - μακραν το καλυτερο κατεβαστηρι που εχει περασει απο τα χερια μου...
-bye-

Re: Νέο firmware 1.13.18 για το WDTV Live gen3

Αν και εχω αρκετο καιρο να ασχοληθω - λογω φορτου εργασιας - με μια ματια στα release notes για μενα ειναι παραπανω απο προφανες το "χερακι" του B-rad (γνωστου για τα custom firmware για το WDTV GEN2).
Επισης δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι στα σκαρια custom firmware για το GEN3 (με πολλα bugs προς το παρον).
Χαρας ευαγγελια για τους εχοντες το GEN3!
Το GEN2 μου δουλευει 3+ χρονια ανεβοκατεβαζοντας απειρα torrents - ποτε περασαν - μακραν το καλυτερο κατεβαστηρι που εχει περασει απο τα χερια μου...
-bye-
που βλεπουμε αν εχουμε το gen3?
επισης αυτα τα custom firmwares απο ποιο site τα βρισκουμε?

Δε με ζαλίζεις καθόλου, απλά σε λίγο πρέπει να φύγω. Λοιπόν, ας υποθέσουμε ότι δεν έχει κάνει τίποτα με τη media library, που είναι και το πιο πιθανό. Στην αρχική οθόνη του player, όταν τον ανοίγεις, υπάρχει ένα tab που ονομάζεται Files. Μπαίνοντας εκεί και πατώντας το κόκκινο κουμπί στο remote, θα του βγάλει 4 επιλογές: My Media Library, Local Storage, Media Server & Network Share. Υποθέτω ότι ταινίες, μουσική και φωτογραφίες είναι είναι σε κοινόχρηστους φακέλους στο pc του. 'Αρα, το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει την τέταρτη επιλογή (Network Share) και και θα είναι όλα τα αρχεία προσβάσιμα. Σε περίπτωση που δεν έχει κάνει δικτυακούς τους φακέλους με τα αρχεία του, μπορεί να δει το εξής video: http://www.youtube.com/watch?v=EQstgQ4eJCM και να διαβάσει τον εξής οδηγό: http://dl.dropbox.com/u/6852542/Xtreamer_Network_Guide.pdf . Ίσως φαίνονται πολλά, αλλά αν δε διαβάσει, δε θα μάθει...Καλή επιτυχία!

Παιδιά, θα ήθελα μια βοήθεια. Όπως έγραψα και πιο πριν, όταν κλείσω (switch off) το SMP πατώντας παρατεταμένα το κόκκινο κουμπάκι, και μετά το ανοίξω για να παίξω κάποια ματρόσκα (πάντα 720-1080p με DTS ή DD5.1), σε κάποιο σημείο ο ήχος χάνεται και αρχίζει και βγαίνει ένας ενοχλητικός θόρυβος. Ο μόνος τρόπος να το επαναφέρω είναι είτε pause/start (μερικές φορές δεν δούλεψε) είτε stop/start (πάντα παίζει).

Αν δεν το κάνω switch off αλλά το βάλω σε standby πατώντας μια φορά ελαφρά το κόκκινο κουμπάκι, ΔΕΝ κάνει το πρόβλημα. Το πρόβλημα εμφανίστηκε κάποια στιγμή μετά τον Ιούλιο/Αύγουστο. Πριν δούλευαν όλα. Έχω γυρίσει τώρα στο 1.08.17 και θα το τεστάρω. Μπορεί κάποιος με τελευταίο firmware ή το προηγούμενο (1.12.14) να προσπαθήσει να δει αν θα του εμφανίσει το πρόβλημα όπως περιγράφω πιο πάνω; Το πότε εμφανίζεται στη ταινία δεν μπορώ να το προσδιορίσω αλλά συνήθως το κάνει στο πρώτο μισό. Το πρόβλημα μου το έχει εμφανίσει τόσο σε playback από Windows share όσο και από USB stick.

WDTV LIVE gen3

Μας το εξηγείς λίγο γιατί δεν τα κατάλαβα ;που βλέπω αν έχω metadata?

metadata είναι οι πληροφορίες που κατεβάζει αυτόματα απο tvdb το wd tv gen 3,περίληψη επεισοδίου,εξώφυλλα κτλ.Αν μιλάμε για ξένη σειρά υπάρχουν για όλες metadata.Ελληνικές σειρές δεν έχω στην media library αλλά το βρίσκω πολύ δύσκολο να έχει.

Last edited:

metadata είναι οι πληροφορίες που κατεβάζει αυτόματα απο tvdb το wd tv gen 3,περίληψη επεισοδίου,εξώφυλλα κτλ.Αν μιλάμε για ξένη σειρά υπάρχουν για όλες metadata.Ελληνικές σειρές δεν έχω στην media library αλλά το βρίσκω πολύ δύσκολο να έχει.

Πως μπορουμε να απενεργοποιησουμε την αυτοματη ληψη των πληροφοριων?

Πως μπορουμε να απενεργοποιησουμε την αυτοματη ληψη των πληροφοριων?
System setup - Get content info - manual only.

Ξαναλέω όμως ότι αν θέλουμε τα επεισόδια στην σωστή σειρά πρέπει να έχουμε τα metadata τους και να βάλουμε filter:tv shows και sorting:alphabetical.Αν βάλεις filter:folders και sorting:alphabetical κάνει το γνωστό 1,10,11...Το κακό με την λύση αυτή είναι ότι δεν θα σου εμφανίζει σειρές που δεν έχει βρεί metadata.

Last edited:

Καλησπέρα, δεν ήξερα ακριβώς που να ρωτήσω και δοκίμασα εδώ λόγω του οτι έχει σχέση με το wdtv. Δεν το γνώριζα κι εγώ για αυτό δίνω την πληροφορία και ταυτόχρονα την απορία μου. Έχω το wdtv 1ησ γενιάς και πρόσφατα χάλασε. Έμαθα λοιπόν πως η quest που είναι και η αρμόδια εταιρεία για αυτά τα προιόντα δεν κάνει service σε περίπτωση βλάβης αλλά μόνο αντικατάσταση και εφόσον είναι εντός εγγύησης. Όσο και αν ρωτούσα τι γίνεται ανα είσαι εκτός εγγύησης μονότανα επαναλάμβανε τα προηγούμενα και να στείλω mail στην wd. Ειλικρινά δεν το περίμενα με τίποτα. Γνωρίζω οτι το αγόρασα φθηνά σημαίνει κάτι αυτό? Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο και τι έκανε? Ευχαριστώ.